Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 gra tanieje to nooby kupuja. kiedys wchodziles na experta i grales z ludzmi naprawde potrafiacymi grac. A ja powiem tak, jak grałem w demo to na ekspercie pierwszy raz przeszedłem z jakimiś szwedami i niemcami bo nikt nie gadał tylko każdy instynktownie reagował. Później próbowałem z polakami gadając co kto ma robić i nam nie wychodziło. Za 36zł na pewno grę kupię i będę kolejnym noobem którego spotkacie na publikach ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 to tylko swiadczy o polakach ;] nie ma tam co gadac, trzeba tylko strzelac i przec do przodu. chetnie bym pogral z jakimis nie noobami na expercie. jak beda chetni to prosze pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 ja z ruskami nawalałem , ci to dopiero znali mykacze, miejsca gdzie stawałeś i tank cie nie dorwal, lub miejscówki gdzie naparzxałes a nawet jeden zombiak cie nie dopadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Czar L4D prysł :) Aktualnie tylko testuję nowe mapy do l4d. Myślę, że jeśli wyjdzie SDK to to się ruszy trochę. Nie mogę pojąć jednej rzeczy. W CS:S gram od 3 lat, od roku nie przerwanie. Gram raczej na standardowych mapach i jeszcze nigdy mnie one nie znudziły. W L4D pograłem ok 3 tygodnie i ... znudziło się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Bo w CS:S jest konkurencja z innymi ludźmi a to zawsze bardziej wciąga niż współpraca z nimi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 przeciez w L4D jest tryb versus, i to raczej dla niego sklaniam sie do zakupu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 jest verus ale jest imao dretwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Drętwy? No nie wiem, dla mnie jest genialny:-) Nie to jak dopaść jakąś samotną owieczkę i wyszarpać serce (Hunter). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Nowe mapy, kampanie, skiny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Warto wykosztować się 35zł na L4D? Docelowo myślę o co-opie z kumplem. Czy można ustawić sobie, że np. jeśli ja i kumpel będziemy jednocześnie zalogowani, to przydzieli nas do jednej drużyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 1.tak 2.tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Surviving the L4D Survival Pack (next week) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 35zł? ja znalazlem najmniej u jakiegos czecha za 55zł, macie moze jakis namiar? ( nie mam kary kred, nie moge sobie zaplacic sam przez steama) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Na allegro były takie aukcje, teraz widzę że ceny podskoczyły właśnie do 50-60zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Surviving the L4D Survival Pack (next week) Next week you will be able to see our design in action when the DLC is released for the PC and 360. znaczy ze DLC w przyszlym tygodniu tez? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A ja nadal żałuję, że wydałem 200zł na ten gniot ;) szczerze nie polecam nikomu, chyba że macie za 30zł i chcecie pograć tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja wydalem ponad 100 i tez troche zaluje patrzac na obecne ceny. jednak trudno. takich gier jest raptem ... jedna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A ja nadal żałuję, że wydałem 200zł na ten gniot ;) szczerze nie polecam nikomu, chyba że macie za 30zł i chcecie pograć tydzień. 200zł? Z tego co pamiętam to za 129zł w dniu premiery to nie problem było dostać tą gre a i dało się jeszcze taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 na steamie kosztowala wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) nawet za 50 zl imho warto ;) kilkanascie h zabawy jest, bo pozniej jednak sie nudzi ;d btw stranded ;) przeczytaj sobie swoje wczesniejsze wypowiedzi na temat gry i te teraz, jak troche "ekstaza" minela ;D Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja dałem za gierke jakiś czas temu 70zł i napewno nie załuje.. nie powiem żeby można było tak jak w css cały dzień grać od rana do wieczora ale spokojnie codziennie kampanie mozna sobie przejść;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nawet za 50 zl imho warto ;) kilkanascie h zabawy jest, bo pozniej jednak sie nudzi ;d btw stranded ;) przeczytaj sobie swoje wczesniejsze wypowiedzi na temat gry i te teraz, jak troche "ekstaza" minela ;D Właśnie wiem, napaliłem się jak gnojek na ten tytuł. Ale po czasie dopiero widać jaki to crap. Już dawno poleciał z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wydaje mi sie ze po prostu nie masz z kim grac :] Do casual'owego grania imo bardzo fajna (versus oczywiscie :] ), a ze nie warta 200zl to inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 oj uwierz mi mam, zawsze był problem kto nie gra dziś (z naszej paczki) kampanii "bo nie ma miejsca" ta gra po prostu wieje nudą (na dłuższą metę), mapy szczególnie, ciągle to samo, jakikolwiek random powinien tam być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Może survival pack coś zmieni? Chociaż , ja też już od dawna nie grałem i nie wiem czy jest sens wracać do tego. Nazi zombies(cod:waw) mnie teraz mocniej wciągnął- bardziej realistyczne? Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ten survival będzie dokładnie tym samym tyle, że zamiast iść do przodu będziesz stać jak debil i strzelać do wsystkiego przez 10 minut żeby teraz było ciekawie powinni dodać 4 kampanie nowe, ewentualnie ten survival, jedną nową postać (po obu stronach), przynajmniej 4 nowe bronie ale to robią luldzie od condition zero, nie ma co się nawet łudzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja myślę, ze z survivalem może być coś takiego : z_common_limit 400 director_panic_forever 1 director_force_panic_event + kilka nowych "mapek" gdzie będziemy kampić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 żeby teraz było ciekawie powinni dodać 4 kampanie nowe, ewentualnie ten survival, jedną nową postać (po obu stronach), przynajmniej 4 nowe bronieAle co by to dalo? Po tygodniu bys znowu powiedzial, ze nuda i crap :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ale przynajmniej ludzie tacy jak ja włączyli by to chociaż raz od kilku dobrych miesięcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 pogrywa juz ktos w survival moda??:) idzie bialej goraczki dostac szczegolnie jak ktos ze slaba maszyna wbija na serwer z opcjami na max i ping skacze do 1500 :/ byc moze to tez wina czego innego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...