stranded Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja się nie mogę zmusić żeby to w ogóle pobrać, kolega mi tylko opowiedział, że wrócił do gry na 2-3 godziny i uninstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 gusta i gusciki ja tam narazie mecze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja też tłukę cały czas głównie na rosyjskich serwerach. Gra mi się podoba mogę walić w jedną mapę cały czas i mi się nie nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 DLC dla L4D we wrześniu. http://left4deadpolska.wordpress.com/2009/...ia-we-wrzesniu/ http://left4deadpolska.wordpress.com/2009/...o-crash-course/ Valve w końcu zdecydowało się dotrzymać przynajmniej część obietnic o dodatkach do L4D(1) aby złagodzić falę niezadowolenia ze strony graczy oraz by ożywić zainteresowanie grą tworząc coś w rodzaju pomostu miedzy 1 a 2 częścią gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) I Hate Helicopters September 29, 2009 - Chet Faliszek Crash Course DLC is here! Find out what happens to Bill, Zoey, Louis, and Francis after their rooftop helicopter rescue in the No Mercy campaign. A to z tego linku: http://l4d.com/blog/ wiecej na: http://www.l4d.com/crashcourse/ i tu pytanie jak to sciagnac i gdzie bo chyba jestem ślepy? Edytowane 29 Września 2009 przez GoLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 W chwili uruchomiania gry, powinno zaczac sciagac update, przynajmniej u mnie sie tak dzieje w wersji 'steamowej'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Słabe do bólu to DLC. W sumie 30 minut gry, 2 przeciętne etapy - jedna bardzo krótka, druga dłuższa, kilka specjalnych rzeczy do "odblokowania" (zapewne działają tylko w tej kampanii, jak szybkie przeładownie lub większa siła rażenia broni- zarażeni rozpryskują się w wielką smugę krwi) oraz achievementy które raz dwa można sobie odblokować i to by było na tyle. No i bym zapomniał, zmienił się filmik w menu głównym. Ocena "DLC" : 2/5 A ile było czekania... Gdyby nie tryb versus i odpowiedni serwer (tępy 8v8) to już dawno odstawił bym tą grę. Nie dość że kampanie szybko się nudzą to jeszcze jest takie mierne wsparcie ze strony producenta. Edytowane 29 Września 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 widac wbrew temu co mowi valve gra sie juz skonczyła. teraz wazniejsze jest l4d 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Dlaczego ten temat nie jest w indeksie gier ? :P Co do samego DLC - pograłem 10 minut i sobie darowałem. Może na święta się za niego zabiorę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Bo nie zasłużył ;). A tak poważnie PW me jak tworzycie jakiś temat bo tak czasami moge przeoczyć niektóre rzeczy. Człowiek zabiegany strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Czym się różni wersja Game Of The Year od zwykłego wydania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 GotY zawiera dodatek Crash Course. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...