dumpmuzgu Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 przypomina to Land of the Dead: Road to Fiddler's Green Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Pięknie wygląda taki widok :P John Deer na tle kukurydzy ( którą juz należało by zebrać xD ) + armia nie umarłych. Z tym HDR'em to przesadzili z deka. Nie wytrzymam do gwiazdki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Moj tata wlasnie przeszedl sobie demko Left 4 Dead ( oczywiscie single, na Normal, zeby nie meczyl sie z zywymi.nieprzywidywalnymi graczami ), momentami odczytalem z jego twarzy ze mu sie podobalo ;) Zwlaszcza jak chmary zombie atakowaly albo zombiak lecial po strzale z shotguna w dziwaczny sposob, wtedy widac bylo ze go to bawi odrobine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 premiera u nas podobno w piatek. ja juz zamowilem swoja kopie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) premiera u nas podobno w piatek. ja juz zamowilem swoja kopie :)Ale gdzie zamawiales ? Steam ? Bedzie dystrybuowane poza Steam'em ?? Edytowane 17 Listopada 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 W gram.pl jest za 119. Też zamówiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) W gram.pl jest za 119. Też zamówiłem :)no to jak dla mnie to 40zl za duzo, w tej cenie mozna sobie kupic nowy HDD , a nie gre stworzona na 4 letnim juz silniku. Chyba 20zl z tego to jeszcze na dodatek marża CDP... Edytowane 17 Listopada 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 119zł a w gram.pl mam 25 wPLN ^^ Czyli 95zł no no :D Dziś przemyślę zakup tej gierki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 119zł a w gram.pl mam 25 wPLN ^^ Czyli 95zł no no :D Dziś przemyślę zakup tej gierki :PJaaasne, zeby chociaz to w ten sposob dzialalo ;) Ja mam 195 wPLN ale przy kazdej grze jest napisane ile mozesz wPLN wydac na zakup. Przy Left 4 Dead niestety nawet takiej wzmianki nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 no to jak dla mnie to 40zl za duzo, w tej cenie mozna sobie kupic nowy HDD , a nie gre stworzona na 4 letnim juz silniku. Chyba 20zl z tego to jeszcze na dodatek marża CDP... zamowilem se w ultimie. z kosztami to 130zl. nowe dyski doszly w piatek :P dzis demko ostatni dzien dziala? bo znowu jakis spend zorganizujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 zamowilem se w ultimie. z kosztami to 130zl. nowe dyski doszly w piatek :P dzis demko ostatni dzien dziala? bo znowu jakis spend zorganizujemy.no niby zostalo kilka godzin, co troche jest nie fair jak na demo. Moznaby cos zagrac dzis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 W empikach podobno sie juz powoli pojawia wersja na klocka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Ludzie grają już na wersje X360, pierwsze screeny z pierwszej kampanii: http://s162.photobucket.com/albums/t280/le.../360-deathtoll/ A jeśli chodzi o wydanie PC nie wiem czemu ale je przyspieszyli. Zostało 7 godzin :D Mail od supportu Valve: Thank you for contacting Steam Support. The full version of Left 4 Dead is scheduled to be released tonight (November 17th, 2008) at 9pm Pacific Standard Time. This version of the game will contain fixes for the majority of the problems found in the Left 4 Dead demo. Most problems experienced in the demo version will not be present in the full version. We are closing all tickets regarding Left 4 Dead demo issues in order to begin assisting users with the full version of the game. If you continue to experience problems with the full version, please re-open this ticket or create a new one (if you are having a different problem) Pewnie jutro koło wieczora przejdę gierkę ;) EDIT: Koleś robi streaming z domu jak grają w pełną wersję na Xklocku :D http://www.justin.tv/rencamo Edytowane 17 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Pewnie jutro koło wieczora przejdę gierkę ;)Po co sie spieszyc, na expert gra sie najciekawiej a przejscie calego L4D w jeden wieczor to kiepski pomysl, po co sie scigac ? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Świetnie się ogląda :) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Po co sie spieszyc, na expert gra sie najciekawiej a przejscie calego L4D w jeden wieczor to kiepski pomysl, po co sie scigac ? :). Ja i 3 kolegów BĘDZIEMY grać na expert ;), gra wyjdzie po 6 rano (mniej więcej) i wtedy zaczniemy grać. Ja już mam prowiant xD napoje, zaraz zrobie sobie power-drzemkę. lololo Edytowane 18 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 No to życzymy powodzenia :P Ja od siebie mam prośbę, róbcie jak najwięcej screenów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaspałem matko :o wszyscy już grają. A jeszcze leci jakiś update, haha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Poprawili coś wyszukiwarkę serwerów w pełnej? Bo jak nie, to nawet za darmo tego nie ruszę -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Video recka IGNu http://pc.ign.com/dor/objects/818215/turtl...ead_111708.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 OK pograłem trochę, miałem problemy z downloadem tego wszystkiego. Ale mniejsza o to, zagrałem drugą kampanię sam, na najłatwiejszym poziomie jaki jest, tak o żeby obadać sytuacje. Biegnąc jak najszybciej do przodu skończyłem jedną kampanię w 38 minut. Ale trzeba przyznać, że grało się dość przyjemnie (nawet z botami). Ze screenów proszę się nie śmiać ;) w końcu to tylko Pentium 4 i wysłużony Radeon. Screeny z ostatniego levelu drugiej kampanii, jej początek jest w takim fajnym lesie. A teraz czas zebrać 3 osoby :> i grać w całość od początku na Expert. Inaczej nie widzę sensu. Trybu versus jeszcze nie tknąłem nawet. Wszystkie serwery neostrady widze, że już pełne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 a gra sie zaczyna gdzie? poka screena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 A nie tam gdzie demko zaczynamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 L4D nie udane dzieło... grałem w Fulla szkoda czasu... niby fajny pomysl, lecz monotone gra ocena 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 "Nie udane dzieło"... ale jedynie w twoim mniemaniu, w samo demo grupa PPC na steamie rozegrała już 193 godzin, gdyby nie to że były tylko 2 mapy i demo jest już zablokowane gralibyśmy dalej. W MP gra ma ogromne pokłady grywalności (w sumie jak każda gra Valve ) i z pewnością w ciągu kilku tygodni dołączę do posiadaczy pełnej wersji. ps jak grałeś w "fulla" to kupiłeś grę w ciemno (by pograć w sieci) czy pociskałeś w SP piratem :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 na MP owszem gra jest klimatowa lecz na SP nie nadaje sie jest bardzo monotona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Widać, że nie grałeś, bo w MP też możemy przejść kampanię taką jak w SP. Przecież w MP można grać to samo tylko z ludźmi a nie botami, więc gdzie ta monotonność ? Edytowane 18 Listopada 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 na MP owszem gra jest klimatowa lecz na SP nie nadaje sie jest bardzo monotona! przeciez gra z zalozenia miala stawiac na MP. wiec ocb? noty 90% o czyms swiadczą, chyba. a juz napewno ilosc zamowień 3 glosy negatywne na caly temat to naprawde niewiele ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Szkoda że demko już nie śmiga..:/ Ja chyba zaczekam już do czasu aż będzie wersja pudełkowa w sklepach i się zaopatrze bo przynajmniej w demko na MP grało się super;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Kilka screenów (podrasowałem opcje graficzne na full prawie ;) ): Gra ma 4 kampanie, każda po 5 map. No Mercy to ta co w demie i jest pierwsza, przebijamy się przez mieszkania, metro, potem kanały, szpital i w końcu jego dach, końcówka wygląda tak Pozostałe kampanie są różne (las - tu na koniec czeka na nas łódka, lotnisko - transportowy samolot, farma - pojazd wojskowy). Każda kampania ma taki cel żeby dotrzeć do radia i wezwać pomoc pozostałych ocalałych osób, potem przez okres np. 10 minut bronić się aż przybędzie pomoc. Oto kilka screenów: traktor :D Co do samej grywalności, liczba przegranych dzisiaj godzin mówi chyba sama zasiebie: Left 4 Dead 6.6 godz. Z ciekawostek, fajne sa niektóre akcje np. dochodzimy do kościoła gdzie jest jakiś baran co nie chce otworzyć drzwi bo się nas boi i zaczyna nawalać w dzwon na dzwonnicy i nagle MASA zombie leci na kościół... :P Jak dla mnie gierka minimum 8 na 10. A to ze względu na dość słaby tryb versus (przynajmniej narazie bardzo mało w niego grałem), troszkę mało broni (ale i tak w sumie jak ma się jedną ulubioną to..), krótka i łatwa dopóki nie grasz na Advanced lub Expert. Ja od siebie mogę polecić :) PS: Jak ktoś w to chcę grać w pojedynkę to jest co najmniej niepoważny. To jest gra multiplayer cooperative, jest stworzona dla 4 graczy. Samemu NIE MA sensu w to grać. Edytowane 18 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...