demisen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Cześć! Czasami jak zainstaluję jakąś grę to przy odpaleniu jej brakuje mi jakiegoś pliku np. Tiberium Wars demo jak chciałem odpalić to brakowało mi d3dx9.dll czym jest to spowodowane ? Wiry/trojany odpadają bo po formacie przed podłączeniem kompa do neta też się tak dzieje. Napęd przy instalce Windowsa gubi pliki ? Czy jest jakiś program do sprawdzania kondycji OS pod względem brakujących plików ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Te pliki ma w sobie DirectX. Najnowsza wersja to 9.0c z czerwca 2007 chyba. a instałkę directx znajdziesz na płytach z grami... ew możesz wygooglować ale pamiętaj! najnowsza wersja to 9.0c! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Co do gubienia plików, to mogłaby to być wina taśmy, dysku lub pamięci, ale wtedy by się Windows sypał. Masz SP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Co do gubienia plików, to mogłaby to być wina taśmy, dysku lub pamięci, ale wtedy by się Windows sypał. Masz SP2?Mam SP2 + WinSPatcher 3.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zainstaluj najnowszy DX9 http://www.microsoft.com/downloads/details...;DisplayLang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ok, ale czasem brakuję mi innych plików .dll i nie są one od directx :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Inne pliki tzn? Moze korzystasz z czegos co wymaga niestandardowych bibliotek niedostępnych w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...