kabull Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dzisiaj rano jak w prawie każdą niedzielę wybrałem się na giełdę ale z braku biletu i niemożności jego dostania szedłem na piechotę. Najkrótsza droga była przez Krakowską i mostem koło zoo. Droga ta wiodła koło bazaru na niskich łąkach. Ok zobacze co tam mają. No i chodzę i patrzę- tony złomu przywożone zza zachodniej granicy. Nawet wideo jeszcze beta max było a do niego full kaset 8O . Aż tu w pewnym momencie patrzę pudło ze sprzętem. Co mi szkodzi zajrzę. W środku od [ciach] ważyło z 20 kilo bez monitora!!!!!!! Ale posłoży mi to wszystko teraz jako następny eksponat w kolekcji. Po powrocie do domu i długim odpoczynku sprawdziłem streamer 5/6 było sprawne. I w taki oto sposób stałem się posiadaczem pięciu sprawnych streamerów (2-colorado t1000, 3-colorado5gb w tym jeden zepsuty :cry: i jeden wangtek 5150es a do tego komp 286 z dwoma dyskami microscribe chyba 35mb :D ) Najgorsze to to że jutro mięśnie będą mnie w [ciach] bolaly i nie byłem na giełdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mam gdzies takiego colorado t1000 , ale nosnik zjebalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 FAJNIE :) Musze sie przejksc na kielecki bazar kiedys... ew do wrocka w wakacje poi takie slicznosci :) THX za cynk :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 To się nazywa okazja ;) .Ja kidys gdy Ruscy w Piastowie swoim Badziewiem Handlowali, kupiłem Kiyewa 17(lustrzanka jednoobiektywowa) za śmieszną cenę 1000 starych złotych, aby lepiej zobazować wtedy za 1000 można było kupić dwie paczki papierosów. Goście wracali już do domy i sprzedawali resztki towaru za bezcen. Lustrzaneczka sprawuje się do dziś świetnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jak będę we Wrocku, to tam zajżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Tylko uwaga na emerytów. Z nimi nie da się dojś do porozumienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Kurde, a wie ktoś czy coś takiego w Gdyni lub okolicy jest??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja mam mase takich 286, 386 wtardych zasilaczy nawed działaja w zasadzie po 250W widziałem, monitory niektóre to nawet nowe 19!! widziałem LG Wymiatała i sprawna była a poza tym to znalazlem kiedys twardziela 4GB ATA33 !!!!!! tylko ze kasy nie miałem to bym se kupił gosc chciał okolo 40zł a to było jakies 1,5 roku temu wiec nawet tranio jak na 4 GB było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja mam mase takich 286, 386 wtardych zasilaczy nawed działaja w zasadzie po 250W widziałem, monitory niektóre to nawet nowe 19!! widziałem LG Wymiatała i sprawna była a poza tym to znalazlem kiedys twardziela 4GB ATA33 !!!!!! tylko ze kasy nie miałem to bym se kupił gosc chciał okolo 40zł a to było jakies 1,5 roku temu wiec nawet tranio jak na 4 GB było.Tych twardych dysków to nieradzę. Ostatnio zamieniłem tam walniętego na dwa flopy. Jakiś czas póżniej widziałem jak gość dał go do sprzedania. Chyba że wytargujesz niższą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...