Snipi Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam, Tak jak w temacie szukam notka z matryca 15 cali XGA ze wzgledu na wade wzroku taki bedzie mi pasowal reszta wymagan to jedynie zeby byl XP albo bez systemu. Narazie wpadlo mi w oko http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/2697/ Moze ktos doradzi cos jeszcze? pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 rozumiem problem mam podobny, twoj wybor jest chyba jednym z najlepszym. Taki thinkpad z matryca wgxa 15,4 kosztowalby spokojnie ponad 3tys. Co do kwesti nowych matryc przy problemach z oczami - obecnie uzywam matrycy z natywna rozdz. 1440x900 ale caly czas mam 1280x800 gdyz jednak natywna wymaga wiekszego wysilania oczu, a jak wiadomo zmiana na duze czcionki nie zalatwia sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nikt wiecej nie pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...