turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Czy w Outlooku jest tak a opcja że jak dostanę maila to powiadamia mnie on w jakiś sposób o tym? (np. graficznie) A może jest taki sofcik :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: no cuz... jezeli masz wlaczonego i np. zminimalizowanego outlook'a to wyskakuje koperta na pasku zadan ;) ale tak serio, napewno sa jakies softy do powiadamiania. ja osobiscie na codzien uzywam komunikatora icq (gg tez). posiada on opcje o powiadamianiu o nowej poczcie. naprawde przydatna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a ja używam komunikatora tlen i on pokazuje że dostałeś maila [poczta tlen.pl] dalmnie spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Albo zainstaluj sobie Incredible Mail. Co dostaniesz maila, to wyskakuje na pulpit : piesek, kotek lub jakiś jeszcze czarodziej i mówi " You got a mail!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A ja używam wp kontakt i też jest spoko co 1min sprawdza mi poczte ale coś pod xp nie moge przez niego sciągać nic z poczty :| niewiem co jest grane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja jak wychodze a czekam na maila to uzywam klineta poczty w fonie, a tak to raczej standardowo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 A widzieliście IncrediMail ?? polecam ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nie, a masz moze linka do tego?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nie, a masz moze linka do tego?:> Jest na stronie komputer świata tam go znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ....i tak 'The Bat' jest najlepsiejszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Popieram IncrediMail - zajeb..ty program do poczty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja mam włączonego KeyMail - gdy dostane pocztę mruga mi kontrolka ScrollLock na klawiaturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ja mam włączonego KeyMail - gdy dostane pocztę mruga mi kontrolka ScrollLock na klawiaturze :) WOW niezłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Dla zainteresowanych :arrow: http://www.annsa.com/keymail/applink.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ....i tak 'The Bat' jest najlepsiejszy ;] popieram w 100% a wracajac do temtu to tlen jest najlepszym powiadamiaczem o przyjsciu nowej poczty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 THE BAT THE BAT THE BAT !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 THE BAT THE BAT THE BAT !!!THE BAT THE BEST :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 mam mały problem z kodowaniem w Incredimail to znaczy mam ustawione "central european" (windows) i keidy wysyłam śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł to chce wstawić hiperłącze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 w kurierze poczty mozilli przy przyjsciu maila wyjezdza z dolu ekranu informacja, a na 8rda+ do tego dochodzi okropnie straszacy mnie BEEP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 w kurierze poczty mozilli przy przyjsciu maila wyjezdza z dolu ekranu informacja, a na 8rda+ do tego dochodzi okropnie straszacy mnie BEEP.wgraj najnowszy bios 3305 i można wyłączyć ten beep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie, a masz moze linka do tego?:> Jest na stronie komputer świata tam go znalazłem. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 mam mały problem z kodowaniem w Incredimail to znaczy mam ustawione "central european" (windows) i keidy wysyłam śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł to chce wstawić hiperłącze :( No to włącz sobie iso-8859-2 chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 KML zrób tak: Przy pisaniu polskich liter użyj kombinacji Shift+tylda+ litera powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 mam mały problem z kodowaniem w Incredimail to znaczy mam ustawione "central european" (windows) i keidy wysyłam śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł to chce wstawić hiperłącze :( No to włącz sobie iso-8859-2 chyba... Właśnie oto chodzi że niema tego kodowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 turzol , to działa, ale daje tylko duże litery. Nie wiesz jak zrobić żeby były dostępne też małe litery ą,ę,ś,ć itp. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 turzol , to działa, ale daje tylko duże litery. Nie wiesz jak zrobić żeby były dostępne też małe litery ą,ę,ś,ć itp. ? Zgadzam się z tym :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Sorki że nie odpowiadalem ale mialem chwilowy brak netu :((( Nie mam zielonego pojecia jak zrobic male litery :)) Wiem że duże się da....ale o małych nic mi niewiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ł tworzymy przez wciśnięcie kolejno shift ~ l, a małe ł - te same klawisze z wciśniętym caps lock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a problem tego kodowania wiadomości ? żeby nie posyłało szlaczków i innych cudów tylko polskie literki :] ? jak to ugryźć wie ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Miranda + YAMN - informuje o nowaj poczcie na dowolnym serwerze. A do poczty - Mozilla Thunderbird. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...