Skocz do zawartości
turzol

Powiadamianie o mailu?

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: no cuz... jezeli masz wlaczonego i np. zminimalizowanego outlook'a to wyskakuje koperta na pasku zadan ;) ale tak serio, napewno sa jakies softy do powiadamiania. ja osobiscie na codzien uzywam komunikatora icq (gg tez). posiada on opcje o powiadamianiu o nowej poczcie. naprawde przydatna rzecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mały problem z kodowaniem w Incredimail to znaczy mam ustawione "central european" (windows) i keidy wysyłam śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł to chce wstawić hiperłącze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mały problem z kodowaniem w Incredimail  to znaczy mam ustawione "central european" (windows)   i keidy wysyłam  śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł  to chce wstawić hiperłącze :(

No to włącz sobie iso-8859-2 chyba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mały problem z kodowaniem w Incredimail  to znaczy mam ustawione "central european" (windows)   i keidy wysyłam  śążź itd to dochodzą jakieś dziwne znaczki. Jest coś nie tak bo kiedy chce napisać litere Ł  to chce wstawić hiperłącze :(

No to włącz sobie iso-8859-2 chyba...

Właśnie oto chodzi że niema tego kodowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi