montymick Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 czy ktos zmienial mnoznik antkow w ten sposob ???http://www.xtremesystems.org/forums/showth...=&threadid=1459 p.s. jak sie wstawia linki bo mi chyba cosik nie wyszlo ?? :oops: :oops: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sorki za "p.s." w podgladzie to troche inaczej wygladalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mi bez zadnego grzebania wstal na 16*128 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Przecież to jest opis dla zablokowanych T-Bred'ów w celu odblokowania mnoznika od 12,5x w dół, a nie w górę jak napisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no wlasnie ja mam palomino to jak moge odblokowac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 w palonimo to jest o wiele ciezej !!!gdzies na www.pl.tomshardware.com jest dokladny opis tego - ale to jest kupa precyzyjnej roboty !!!! w sumie gra niewarta swieczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no wlasnie a to jak ja mam go podkrecic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tylko przez zmiane fsb - najlepiej z poziomu biosu. ja swojego starego palonimo 1600+ krecilem na 1800+ podnoszac fsb do 143 lub 147MHz. mozna by bylo i wiecej krecic tylko ze mialem ecs k7s5a i nie mialem mozliwosci podniesienie nap. rdzenia proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a to ja na ile moge cos tam podniesc i jak ??? oswiec mnie prosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 VCore na max i fsb optymalnie tj 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hej speedy029 jak sie sprawuje twoj gf 4 bo chcem kupic jakiegos gf 4 ti ale niwiem ktorego zakladam ze mam 600 zlotyhc jutro chcem kupic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 to byl post "o mnozniku" - wszystko(chyba) jusz wiem wiec zamykam posta !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...