B M Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam zakupilem glosniki Logitech X 530 i jest w nim pewien problem bo zawsze po zainstalowaniu widny graja tylko 3.1 a 2 Nie ale kiedysna forum ktos podal nazwe badz link do takiego PATCHa lub Sterownika ktory sie instalowalo i dzialaly zawsze wszystkie 5.1 + podwyzszala sie jakosc Basuu tylko nie wiem gdzie takie cos bylo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 patch do głośników??? Raczej do karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad Boy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Spróbuj tego: Panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> ustawienia głośników -> zaawansowane -> i tam wybierz system głośników surround 5.1. U mnie to było przyczyną że nie grały wszystkie głośniki. Było domyślnie ustawione na głośniki stereo. Po zmianie ustawień wszystko gra cacy :) Pewnie u Ciebie też jest ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 BAD BoY -- wlasnie to nie jest to ;/ Szpachla 2 ---- jest cos takiego co sie instalowalo nowe stery czy cos;/ nie wiem cos z x10 i dzialalo;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...