kamilbski Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Posiadam tą płytę i robi ona 469 fsb, słyszałem że po jakichś zabiegach można zrobić nawet na niej 530 fsb Czy ktoś posiada wiedzę jak to zrobić? Mile widziane linki z opisem i instrukcjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Na pewno mod ołówkowy na MCH pomoże. http://www.nordiccrew.com/crotale/abitlabs/ab9_vmch.jpg Ale software'owo to Ci dałem linka do tematu na Labie i nie wiem czemu nie zerknąłeś / nie próbowałeś itd... A tutaj do zamknięcia i jeszcze ostrzeżenie dostaniesz :P. Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez JMKS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilbski Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Już patrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Posiadam tą płytę i robi ona 469 fsb, słyszałem że po jakichś zabiegach można zrobić nawet na niej 530 fsb Czy ktoś posiada wiedzę jak to zrobić? Mile widziane linki z opisem i instrukcjami Pierwszy zabieg to ... Czytanie... Zasady Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Edit: Ktos mnie uprzedzil... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...