__Juras__ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam! Dostałem gratis ddr2 od brata z anglii, bo modernizuję kompa i chcę przeznaczyć max 800 zł na procesor i płytę. Co polecacie ?? amd czy intel ?? mile widziane konkretne propozycje. Pozdrawiam P.S. Jak w tytule nie mam zamiaru kręcić czegokolwiek, bo zależy mi na sprzęcie rock stable ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Abit IP35-E + c2d e4400 ~800 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 bez oc moze jednak e4500 jest w pcprojekt za ~480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 bez oc moze jednak e4500 jest w pcprojekt za ~480e4400 chyba lepiej ... Piszę że nie chce podkręcać ale i tak podkręci :P np do ~3.0 i będzie miał spokój box mu na to pozwoli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ta a tego GF4 MX wsadzi do slotu PCI-E... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @Driden A może ty się pochwalisz sprzętem ?? u mnie już czeka w pudełeczku GF 7950GX2 dlatego tak mało kasy zostało na płytę i proca :( Dzięki za odpowiedzi w temacie (oczywiście tym co do tematu coś wnieśli...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja już bym wolał 8800GTS bez pudełeczka niż Gf 7950 w pudełeczku... ps. nie widzę sensu w kupowaniu pierw grafy a potem rzeźbienie kasy na płytę i procka... płyta i procek to podstawa, a to co zostanie powinno iść na grafikę. Aha, no i oczywiście porządne ramy. To też podstawa. A raczej 1/3 podstawy. No, nieważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) @Driden A może ty się pochwalisz sprzętem ?? u mnie już czeka w pudełeczku GF 7950GX2 dlatego tak mało kasy zostało na płytę i proca :( Dzięki za odpowiedzi w temacie (oczywiście tym co do tematu coś wnieśli...) Rzeczywiście, ja to miałem wiedzieć tak? Za cenę 7950GX2 można kupić nawet 8800GTX, ew. 8800GTS 640MB. ;] Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @moradin a widzisz przyjacielu :) w zupełności się z tobą zgadzam tylko ja nie planowałem zmiany kompa.... braciszek trafił na wyprzedaż w jakimś likwidowanym podrzędnym sklepie na obrzeżach londynu i moją grafę można było kupić za 99funtów. Wysłał mi cennik gratów i troche mnie pokusiło... Pojęczałem, że słabo stoję z kasą i sprezentował mi 2x1GB patrioty llk a ja zapłaciłem za grafe. Teraz próbuję dobrać resztę... troche od du*y strony ale co zrobić ;) @Driden po prostu się nie czepiaj,bo sig to nie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Wydalo mi się logiczne to, że jak już masz coś kupionego to piszesz, że to masz, a nie co kupić nie podając reszty konfiguracji... P.S. MSI p35 neo2-fr http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...mp;&u=10815 e4400 http://www.ulubiony.pl/intel_core_2_e4400_...775_161489.html Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) myśle, że najistotniejsze były pamięci, a grafika chyba nie robi czy to jakis kiblowaty 7300 le czy 8800 gtx. Chyba skuszę sie na abita (przekonałem się do tej firmy przez mojego staruszka nf7) no i e4400 z linka, którego podrzucił Driden bo jest porównywalnie z allegro. Jeszcze raz dzieki za wypowiedzi. pozdrawiam a z oc to sie pomysli skoro on tak ladnie sie kreci :D Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez __Juras__ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...