Dr.Wojtas Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam. Zastanawiam się nad kupnem laptopa. Nie droższego niż 4k. Waham się między Compalem FL90 a Asusem s96s. Compal ma lepszą grafikę i jak na razie jestem bliższy kupna właśnie niego. Nie wiem tylko jak jest z gwarancją. Wiem że na Compala gwarancji udziela Intel ale nie wiem czy w Polsce są jakieś serwisy Intela. Nie chcę żeby się okazało, że oddam lapka i będę czekał nie wiadomo ile na zwrot. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc w wyborze odpowiedniego lapka. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123er Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) oba lapki to kadłubki VBI, na s96s nie ma nigdzie znaczka asus, bo to nie jest asus( compala czasem też opisują na allegro jako toshiba oem). Gwarancja jest realizowana za pośrednictwem sprzedawcy (czasami w systemie d2d) Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez 123er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wojtas Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A znasz może jakiś dobry sklep? Bo jedyne, którym na razie ufam to komputronik i sirius a w nich nie ma żadnego z tych laptopów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123er Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 jest parę sklepów, ale ja nie będę polecał, poczytaj ten wątek http://www.nhl.pl/viewthread.php?tid=2846 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...