Elhau Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam Chciałem poprosić o pomoc w wyborze części do komputera, który miałby mi służyć z powodzeniem do przeglądania internetu i nieskomplikowanych prac biurowych. Nie znaczy to, że maszyna np nie mogłaby odtwarzać filmów, ale coż... Limit jest limit i w tym przypadku tylko 1000 zł. W wolnej chwili "złożyłem sobie" coś takiego: Procesor AMD Athlon 64 X2 3600+ BOX 65W Brisbane 216 zł Płyta główna GigaByte M61PM-S2 AM2 229 zł Pamięć Goodram DDR2 1GB 667MHz 129zł Dysk WD Caviar 160GB 7200 8MB WD1600AAJS 179zł Nagrywarka DVDR Samsung SH-S183L OEM Black LightScribe 97zł Zasilacz DELTA 350W PFC NOISE KILLER 55zł Obudowa CM Elite 330 155zł Razem trochę ponad 1000zł. Płyta główna ma wbudowaną grafikę ( na której z resztą zbytnio nie polegam, ale może na początek wystarczy - Da się później dokupić np GF7300GT? Sorry za n00bowe pytanie ) Procek wole żeby był dwurdzeniowy Czy ten zestaw jest dobry? (Największe wątpliwości budzi u mnie płyta główna) Pozdrawiam, elhau PS. Jak komuś się zechce ( nie przymuszam ), proszę o propozycję taniego lecz niekoniecznie słabego LCDka ( nie do gier). Tymczasem poczytam sobie o nich na forum ;) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zestaw ok jednak plyte wybralbym na 690g od amd. poszukaj moze jest juz biostar ta690g ewentualnie foxcon 690g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 j/w lepiej integre od amt/ati bo nawet w cos na niej idzie pograc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tego Foxconna kumpel ma i śmiga ok. zero probsów :) jednym słowem brać - nie pytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhau Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Foxconn A690GM2MA-8KRS2H Np. Taka? EDIT: Dzięki za pomoc! Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Elhau Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Taaa, dokładnie taka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kupiłbyś tańszą obodowe, to byś mógł mieć dysk 250gb bo roznicy to duzej w cenie nie ma, a warto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...