wampir Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Chce sobie nabyc zasilacz 300 W jakis FCC ,slyszal ktos moze o czyms takim ? brac to ? Drugie pytanko czy zasilacz do P4 mozna podlaczyc do plyty pod AMD ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zasilacz jest w obudowie i nie ma specjalnych zasilaczy pod athlony czy PIV :) A FCC to jakis test, ktory kazdy element kompa musi przejsc - taki znak jakosci (chyba :P ) No i oczywiscie jezeli chcesz kupic zasilacz to minimum 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Cytat Zasilacz jest w obudowie i nie ma specjalnych zasilaczy pod athlony czy PIV :) Pewnie chodzi o to jedno złącze więcej dla płyt głównych pod PIV :P Ale już większość nowych /jak nie wszystkie/ zasilaczy to ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon ra Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 dokladnie...kazdy nowy zasilacz co najmniej 300W ma juz wtyki przystosowane do pIV, a jesli chodzi o athlona to tam nie ma specjalnych wytczek... ale nie kupuj ponizej 300W jesli chcesz zasilacz pod amd....bo z doswiadczenia -> nie ruszy... a poza tym -> na zasilaczu nie warto zalowac... wiem cos o tym...bo ostatnio mialem przez starego grata male problemy... ale teraz moj nowy 300W dziala bez zarzutu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Cytat dokladnie...kazdy nowy zasilacz co najmniej 300W ma juz wtyki przystosowane do pIV, a jesli chodzi o athlona to tam nie ma specjalnych wytczek... ale nie kupuj ponizej 300W jesli chcesz zasilacz pod amd....bo z doswiadczenia -> nie ruszy... a poza tym -> na zasilaczu nie warto zalowac... wiem cos o tym...bo ostatnio mialem przez starego grata male problemy... ale teraz moj nowy 300W dziala bez zarzutu ! to zależy jaki zasilacz. ja mam 230W Enlighta i wozi MSI z D1000@1133 CD-ROM CD-RW Dysk BIV swego czasu jeszcze SCSI 10000RPM Quantuma dwa wentylatory i...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...