RADER Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 podkręciłem procka do jego prawidłowej częstotliwości... mam athlon 1700+, na początku miałem 1100, teraz wskazuje mi na 1430 mnożna 11x, 130 częstotliwość zegara, windows pracuje niestabilnie, na grach zwalnia lub się wiesza i sam wyłącza. zdarzyło się również że sam się włączył pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: czy operowales juz napieciem procka? jezeli nie to podnies go 'odrobinke' i zobacz czy sa dalej zwisy. jezeli juz ich nie bedzie, to znaczy, ze zalezalo to od napiecia. jezeli zwisy beda wystepowac dalej - pisz na forum, a pomozemy. jak przedstawia sie twoja konfiguracja (np. plyta gl.)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADER Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ni operowałem jeszcze napięciem bo nie wiem jak to zrobić, w biosie mam jakieś procętowe zwiększenia napięci, po za tym temperatura sięga mi 64 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ni operowałem jeszcze napięciem bo nie wiem jak to zrobić, w biosie mam jakieś procętowe zwiększenia napięci, po za tym temperatura sięga mi 64 stopni :arrow: jezeli osiagasz takie temp. to nie baw sie w overclocking. powroc do standardowych ustawien - dobrze Ci radze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...