Spookie Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) No bo na Windsorze gra się normalnie w każdą grę (abstraciach!ąc od problemów dostępu do pamięci obu rdzeni). Dopiero w Brisbanie coś nakombinowali i tego nie idzie rozwiązać programowo. BTW - Krakowskie NTT procki będzie miało 13stego :) Niewiem od czego to zalezy ale jedne osoby coś narzekają inne nie miałem różne cpu na am2 i w/w grach nie miałem problemów na sempron/windsor/brisbane. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Też pykałem ostatnio trochę w carbona na moim bb 2.7ghz i wszystko było good. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nikt nigdzie jasno nie sprecyzował od czego zależy ten problem. Niektórzy go maja, a inni nie. Może być tak ze problem tkwi w systemie operacyjnym (vista znacznie lepiej radzi sobie z efektywnym wykorzystaniem dual-core niż taki XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Podzieli się ktoś swoją opinią na 48 post tego topic'u? Czekałem dwa dni na odpowiedz z emarket i oto ona "Witam, Informuję ,iż AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 Socket AM2 65W BOX jest towarem dostępnym ,jeśli jest Pan zianteresowny zakuperm bardzo proszę o złożenie zamówienia przez naszą stronę www.emarket.pl Pozdrawiam" :mur: , a pytałem się czy posiadają o konkretnym kodzie producenta, jakoś jasno o tym chyba nie napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 @carek jak na moje oko to sens jest za 150zl doplaty masz o niebo lepszy sprzet niz obecnie a te pare dni bez kompa raczej wytrzymasz;] sam stalem przed takim dylematem i stwierdzilem ze jednak lepiej kupic nowe mobo i pentiuma niz pchac sie w nowego proca na am2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 F3 zakupiony 2 tygodnie temu w Trytonie - nawet nie wiedzialem, ze kupuje ten rev. :) http://valid.x86-secret.com/ccpuz.php?id=226088 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 uu pięknie poszedł :] może coś jeszcze z niego wyciśniesz? a stable chociaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jaka mobo polecacie do tego procka? Tak zeby wycisnac z niego wszystko co mozliwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 chłopy...napisze raz jeszcze...KAŻDY 5600+ i 6000+ jest oparty tylko i wyłącznie na F3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jaka mobo polecacie do tego procka? Tak zeby wycisnac z niego wszystko co mozliwe ;) DFI Infinity - wystarczające napięcia, duże HTT, stabliność i brak innych dziwnych schiz (no moze takie malutkie czasami miewa :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Aha, czyli tak jak do brisbane ;) A freezer na ile wystarczy temu f3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Aha, czyli tak jak do brisbane ;) A freezer na ile wystarczy temu f3? no ja wlasnie testuje taka kombinacje :) ...ale przy zegarach takich jak 3Ghz dość mocno robi sie cieplutko narazie chce sprawdzic czy bedzie stabilne 10x300 przy def.Vcore B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Panowie wkładał ktoś tego procka pod lepsze chłodzenie? Np DC dry ice ln2 ? Jak z coldbugiem ? Gdzie można aktualnie kupić Ftrójeczkę na 100% ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Panowie wkładał ktoś tego procka pod lepsze chłodzenie? Np DC dry ice ln2 ? Jak z coldbugiem ? Gdzie można aktualnie kupić Ftrójeczkę na 100% ? 1. CB tak samo jak w innych AMD 2, Masz w 1 poście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Panowie wkładał ktoś tego procka pod lepsze chłodzenie? Np DC dry ice ln2 ? Jak z coldbugiem ? Gdzie można aktualnie kupić Ftrójeczkę na 100% ? Jeśli wciąż mieszkasz w Krakowie to póki co nie możemy ich jeszcze kupić u nas w mieście. Trzynastego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) chce sprawdzic czy bedzie stabilne 10x300 przy def.VcoreSzczerze w to wątpie (aczkolwiek szczerze życzę). Mój wywala się po 10 minutach SPi 32 mega na 2.9GHz... 2, Masz w 1 poście ;]Ponoć w toruńskim komputroniku mają (toruński tryton, toruński komputronik :D Co oni tak na kujawy te cepy dali? :D ) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A freezer na ile wystarczy temu f3?Też prosiłbym o jakiś teścik temperatur przy dajmy na to 3GHz i Freezerze @5V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 gdyby nie ta podstawka (fuck) już by leżał u mnie F3 a tak kating na 939 do wyjścia K10 lub Peryma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Szczerze w to wątpie (aczkolwiek szczerze życzę). Mój wywala się po 10 minutach SPi 32 mega na 2.9GHz... procek prockowi nie równy :) ...i nadal leci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) chłopy...napisze raz jeszcze...KAŻDY 5600+ i 6000+ jest oparty tylko i wyłącznie na F3 Jutro uzupełnię to info + wrzucę tabelki... po niektórych pytaniach to ręce po prostu opadają. procek prockowi nie równy :) ...i nadal leci :wink: Gratz :blink: Oby jeszcze ładnie procek skalował się z napięciem to będzie z niego "potforek' :) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 WC sie składa :). Aktualnie największym problemem jest temperatura chipsetu i mosfetow (fabryczne chłodzenie z M2N-SLi jest do [gluteus maximus] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 U mnie Foxconn na 590SLI czeka aż F3 raczą przyjechać do Krakowa. Swiftech dzisiaj poczuł moją wodę, ale póki co chłodzi półkę a nie procesor. Arrrgh :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a mnie chodzi po glowie M2N32 :lol2: BTW sorki ze tak oftopicowo...nie chce ktoś MCW30 ? ...bo będę miał chyba luźnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. CB tak samo jak w innych AMD 2, Masz w 1 poście ;] 1. :/ 2.Jutro zrobię własny zwiad :] Jeśli wciąż mieszkasz w Krakowie to póki co nie możemy ich jeszcze kupić u nas w mieście. Trzynastego :) A gdzie pytałeś? Pcp/reset/apollo/proline ? 13 będą ale gdzie ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) 13 będą ale gdzie ;)?Źródła :) O PCP to nawet nie myśl. Na półkach zalegają stare X2... Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 OK, dłużej już mi sie nie chce przy tym siedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jedziesz na 3.6 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Panowie, co tak wolno? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) U mnie Foxconn na 590SLI czeka aż F3 raczą przyjechać do Krakowa. Swiftech dzisiaj poczuł moją wodę, ale póki co chłodzi półkę a nie procesor. Arrrgh :mur: hmm czyżbym już widział kto mi zwiną mobo z allegro :?: a mnie chodzi po glowie M2N32 :lol2: BTW sorki ze tak oftopicowo...nie chce ktoś MCW30 ? ...bo będę miał chyba luźnego Chyba znowu bedie sie z kimś licytował... ;) Panowie, co tak wolno? :D Jeszcze mało ludzi ma te procki. 1. :/ 2.Jutro zrobię własny zwiad :] A gdzie pytałeś? Pcp/reset/apollo/proline ? 13 będą ale gdzie ;)? I masz już tego F3 :?: Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item221886233_foxconn_c5...kt_am2_box.html Raczej nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...