_Vip_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item221886233_foxconn_c5...kt_am2_box.html Raczej nie ;] M2N32 lepszy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 M2N32 lepszy B-)Co kto lubi ;] Ja zarembiście nie lubię Asusów, a basic nVidia raczy mnie pełną obsługą nTune :) Zresztą, nie będę wybredzał jeśli mam staf za fribi nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 wiadomo :) to jesio lykaj tego F3 i jedziemy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) wiadomo :) to jesio lykaj tego F3 i jedziemy :rolleyes: Będzie sztachany @ tamta mobo, i jeszcze na KN9SLI (dla użytku 24/dobe, czyli celuję tutaj pod przynajmniej 2.8GHz na std vltg). A tak to Foxconn go zapędzi na wodzie (apogeeGT ćwiczy własnie na CeleronieD i chłodząc go do 56C :o ) Muszę tylko dobre pamięci do niego dobrać. Będzie bitwa między XMSami 2 a Flexami CL3 Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Będzie sztachany @ tamta mobo, i jeszcze na KN9SLI (dla użytku 24/dobe, czyli celuję tutaj pod przynajmniej 2.8GHz na std vltg). A tak to Foxconn go zapędzi na wodzie (apogeeGT ćwiczy własnie na CeleronieD i chłodząc go do 56C :o ) Muszę tylko dobre pamięci do niego dobrać. Będzie bitwa między XMSami 2 a Flexami CL3 dobra, skusilem sie na tego C51XEM2AA :) ...bedzie mi pasowal do "nowej" budy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dobra, skusilem sie na tego C51XEM2AA :) ...bedzie mi pasowal do "nowej" budy :lol2: http://www.overclockersonline.net/images/a...rge/index-1.jpg fajny... :rolleyes: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no jest sexi :lol2: ...a nie tam jakieś Kn9 czy Infinity :-P BTW dziś będę miał listę procków z Katowickiego Pronoxu, jak sie znajdzie jakiś CZ to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) OT Do proca za ~250zl kupowac mobo za ponad 400 :blink: Ten wentyl na tym Foxconie to chyba jakis wyjec.. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) OT Do proca za ~250zl kupowac mobo za ponad 400 :blink: Ten wentyl na tym Foxconie to chyba jakis wyjec.. szczerze... kupilbym nawet i za 600zl , co nie moge ? ..nie wypada ? ...typowa polska mentalnosc.Jesli plyta jest dobra to dlaczego nie.Co z tego ze procek za 250zl ? ...to taki 6000+ za 600zl ze zle ustawionym fabrycznym mnoznikiem :) a ten wyjec to ponoc nie taki wyjec (tak twierdzi przynajmniej Rybek w arcie o tej mobo) , a jak bedzie wyjcem to HR-05sli drogi nie jest na XS nikt sie z nikogo nie smieje ze ma dwa GTXy w SLI na mobo AM2 ...u nas to odrazu by bylo ze frajer, ze po co itd. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) No fakt, kupowanie płyty >300zł to mała przesada :) - mam nadzieję, że przed weekendem dojdzie do mnie jego młodszy kolega :). Co do wiatraczka, jak się go puści na 5V, to głośny nie będzie :P, a zawsze pewniej niż pasywnie. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Vip czekam na Twoje info odnosnie tych prockow w Pronox'ie , chetnie poskladalbym malemu nowego kompa i ten procek bylby idealny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No nareszcie się coś ruszyło z tymi prockami u AMD :) w sumie to bym sobie takiego sprawił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) szczerze... kupilbym nawet i za 600zl , co nie moge ? ..nie wypada ? ...typowa polska mentalnosc.Jesli plyta jest dobra to dlaczego nie.Jaka mentalność? Wedlug mnie moża by już cos kupic pod lga 775. I z czasem przesiadka na c2d etc... No ale nie o tym. Poprostu ja nie widze sensu kupowania mobo za 400zl na amd. Ponieważ Amd zmienia sobie podstawki jak rękawicznki.. Kupisz mobasa za 400zl. A np za pol roku wyjdzie Am3... Proca mocniejszego jak krecony f3 też nie wsadzisz.. No ale Twoja kasa. Rob sobie co chcesz :razz: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No ale Twoja kasa. Rob sobie co chcesz :razz: i tego sie trzymamy. Co z tego ze zmienia podstawki ? ...tak czy siak przy zmianie procka zazwyczaj zmieniam mobo, wiec zadna roznica BTW...PODOBNO w Katowickim Komputroniku w SCC maja CZtke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Vipek - ty sie wachałeś nad nową mobo? chyba dobrze ze sie skusiłeś na tego Foxconna. Nie wiem jak FoX radzi sbie z HTT, timingami itd (asus juz sprawdzony w boju ;) ) ale jego przewagą pewnie jest wieksze Vcore (u asusa bieda - 1,565) co do mocnego krecenia Windsora powinno sie napewno przydac ;) EDIT A ja ciągle sobie szukam i szukam tych CZ.... Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jaka mentalność? Wedlug mnie moża by już cos kupic pod lga 775. I z czasem przesiadka na c2d etc... No ale nie o tym. Poprostu ja nie widze sensu kupowania mobo za 400zl na amd. Ponieważ Amd zmienia sobie podstawki jak rękawicznki.. Kupisz mobasa za 400zl. A np za pol roku wyjdzie Am3... Proca mocniejszego jak krecony f3 też nie wsadzisz.. Tak, tylko niektórzy moze lubią AM2? Stary, trzeba myśleć w przód - wyjdą Phenomy i pakujesz se go w taką mobo i masz spokój. Za pół roku to zaczną się dopiero pojawiać porządne płyty z AM2+. Chłopie, o czym Ty marzysz :lol: . Vipek - ty sie wachałeś nad nową mobo? chyba dobrze ze sie skusiłeś na tego Foxconna. Nie wiem jak FoX radzi sbie z HTT, timingami itd (asus juz sprawdzony w boju ;) ) ale jego przewagą pewnie jest wieksze Vcore (u asusa bieda - 1,565) co do mocnego krecenia Windsora powinno sie napewno przydac ;) Foxconn C51XEM2AA-8KRS2H (nForce 590 SLI) Opson wycisnął 380MHz. To nie jest zły wynik : . On tylko udowadnia, ze nForce 590SLI jest dobrym chipsetem. Wyjca jeszcze nie słyszałem. I nawet go nie usłyszę bo po prostu od razu wsadziłem Zalmana x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 w katowickim komputroniku w ssc niestety maja tylko CU. CZ nie uswiadczysz. gdyby byl juz by byl moj :D. czekam na info odnosnie pronoxu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 w katowickim komputroniku w ssc niestety maja tylko CU. CZ nie uswiadczysz. gdyby byl juz by byl moj :D. czekam na info odnosnie pronoxu :) nie ma w pronoxie :( ...tez tylko CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 pytałem w ntt - przez najblizsze 5xx procków nie bedą mieli CZ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Kurtka...ja już w przyszłym tygodniu muszę go sobie sprawić :? Tylko Tryton mi zostaje.... Chyba ,że u mnie w mieście będzie można go dostać, oj ale bym się wtedy zdziwił :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) gdzie można obecnie kupić pewniaka x2 3800 F3 Znalazłem w kilku sklepach ale nie mam pewności czy to f3( z oznaczenia wynika ze f3) http://www.komputermarket.com.pl/procesora...am2-p-8512.html http://www.iskra.com.pl/index.php?p50,proc...-x2-3800box-am2 http://kdo.pl/product_info.php/products_id/11588 http://www.strefapc.com.pl/pl/art/7809/PRO...-X2-3800BOX-AM2 http://delkom.pl/salony/index.php?k=317&am...wa&id=24027 http://pikomp.com/sklep/product_info.php?c...oducts_id=18866 http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/8767/ http://www.strefapc.com.pl/pl/art/7809/PRO...-X2-3800BOX-AM2 Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez trojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ceny bardzo zachecajace u co niektorych ponizej ceny trytona. w jednym sklepie troche przegieli ponad 300zl. pozostaje jeszcze kwestia dostepnosci. ale przyda sie na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja już w piątek zamówiłem :) W końcu złoże części które czekają już z miesiąc i wykorzystam ich potencjał :wink: Jak dostałem potwierdzenie zamówienia z Trytona to od tej chwili jest niedostępny proc w ich sklepie. Trzeba teraz popytać się gdzie jest na pewno i zamawiać. @trojan: dobrze ,że podałeś listę tych sklepów. Coraz łatwiej o F3 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W komputroniku są x2 3800 CZ http://www.komputronik.pl/Procesory/AMD/At...pelny,id,30795/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W komputroniku są x2 3800 CZ http://www.komputronik.pl/Procesory/AMD/At...pelny,id,30795/ Chyba źle doczytałeś są cu/cz czyli wyślą ci co mają aktualnie na stanie pewnie cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) ... @trojan: dobrze ,że podałeś listę tych sklepów. Coraz łatwiej o F3 :rolleyes: tylko trzeba sie pytać czy to na pewno F3. dostałem odpowiedz z komputermarket.com maja tylko CU W gralu podobno mieli cz ale sprzedali edit właśnie dostałem odpowiedz z gral.pl "Niestety tych procesorów juz nie bedzie." Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez trojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) kur*** nigdzie nie ma !! nie idzie teraz nawet opylic prawie nowke x 3600+ windsor bo nie ma chetnych cos :> // w tym miesiacu przerobilem juz brisa / windsora / teraz na f3 czekam ;] Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kur*** nigdzie nie ma !! nie idzie teraz nawet opylic prawie nowke x 3600+ windsor bo nie ma chetnych cos :> // w tym miesiacu przerobilem juz brisa / windsora / teraz na f3 czekam ;] Brisbane też :-| szlak by to trafił.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja swojego zamówiłem w strefaPC. Dziś do nich dzwoniłem - koleś nie był w stanie powiedzieć na 100% kiedy będą, ale duża szansa, że jeszcze w tym tygodniu. Dziś powinno przyjść do mnie mobo, póki co będzie w nim siedział Sempron :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weks Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kupiłem tu http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...482&u=18236 i dostałem taką wiadomość Witam Panie Krzysztofie, Ten procesor to rzeczywiście ADO3800CZBOX z tym, że jest 'na zamówienie'. W tym przypadku jest w ogóle problem z dostępnością tego modelu w Polsce. Termin kolejnej dostawy będę znał jutro i wtedy Pan zdecyduje czy jest Pan skłonny poczekać. Z resztą produktów z zamówienia nie będzie problemów. Pozdrawiam Marcin Balawejder www.ulubiony.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...