McDracullo Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 oho... w trytonie sie skończyły athlonki 3800... wiec chyba koniec z tym modelem, kto wie czy uda sie im jeszcze sprowadzić.Już raz czy dwa była taka sytuacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 ja sprzedalem swoje 3600 zeby go kupic i taka sytuacja :/ jutro popytam w 3miescie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Chyba ciezka sprawa.W hurtowniach przynajmniej w wawie nie ma i chyba nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Czyżby się 'dobre' skończyło? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Będziecie mieli powód do przesiadki na K10. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 jak dla mnie to żaden powód do zmartwienia, cena wcale nie była zachęcająca, w tej cenie mam x2 4200 EE, który tez nie jest taki zły. W Trytonie pewnie czekaja na nową dostawę i znowu podniosą cenę , bo widzą że im schodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 zatrzymałem się na 3.2 i podbicia napięcia nawet o 0.2 nic nie daje <_< freez przy ładowaniu wina, jutro sprawdzę inny bios. Przy okazji zjarałem jedną kostkę kingmaxów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 @Kaaban To jakie masz wkońcu napięcie na tym cepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 @kretfr wczoraj zupełnie zapomniałem o tym steppingu: AD03800IAA5CZCCB6F 0715SPMW1673942D70363 @McDracullo napiszę wieczorem bo wznawiam testy na boxie, skoro wc nic nie dało <_< Zaraz formacik bo system pamięta nFroce2, zmiana biosu i spróbuje coś pojechać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 @kretfr wczoraj zupełnie zapomniałem o tym steppingu: AD03800IAA5CZCCB6F 0715SPMW1673942D70363 Jedna z słabszych sztuk :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 No to wszystko jasne przynajmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Mój CCB6F 0715SPMW też chyba bez rewelacji... przynajmniej po XS tak stwierdziłem.. :P Edytowane 6 Września 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=239959 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...746&page=11 EDIT: Fajne wyniki :) Edytowane 9 Września 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 CB przy -20 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 No to koniec, ostatnio mnie tak tkneło, aby sprzedać swojego Bri za 100zł i kupić F3, lec tryton już nie ma. Ciekawe czy nową dostawę szykują:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 fajnie :D jeszcze się skończy na tym że sprzedam go na allegro jako selekta :) w sobotę idzie pod lód, dalej nie mogę przekroczyć 320 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 a dowiemy się w okńcy przy jakim napięciu zrobiłeś poprzedni wynik? w sobotę idzie pod lódspecjalnie czekałeś do niedzieli, żeby to napisać? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Do nas też już przyjechał. Będzie benching. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 w Trytonie pojawił się ponownie F3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 No to koniec, ostatnio mnie tak tkneło, aby sprzedać swojego Bri za 100zł i kupić F3, lec tryton już nie ma. Ciekawe czy nową dostawę szykują:/ Też, się zastanawiałem na kupnem F3, ale gdy zobaczyłem twoją ofertę to wole brisbane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Panowie kolejny ADO3800IAA5CZ CCB6F 0715SPMW Dotarł. ZObaczymy co potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 CCB6F 0715SPMWTaki jak mój :D No zobaczymy co pokaże.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Cerek, jak tylko się gdzieś znajdę F3, to Ci mogę sprzedać za 100 mojego Bri ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) http://www.proline.pl/shop.php?n=athlon-64...ostepny-proline -> tu jest ciekawa propozycja dla entuzjastów AM2 ciekawe na ile tego można by wykręcić, może to już max maxów z tego rdzenia? Cena zabójcza i to bez chłodzenia :) Pewnie też rev F3 :) Edytowane 12 Września 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Max maxow to chyba nie... Kilka postow wyzej jest 4ghz+sp1m. Na codziec duzo chyba wiecej sie z niego nie wycisnie. Edytowane 12 Września 2007 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 do mnie już leci nowa zabaweczka na weekend. Z UAM (Uniwersytet Adama Mickiewicza) załatwiłem sobie DI do zabawy. teraz trzeba bedzie pomysleć jak tu zrobić -20 stable na DI + borygo ;) Liczę na około 4GHz i spi 3,9GHz ale zobaczymy co z tego wyniknie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja właśnie dochodzę powoli do porozumienia z Foxconnem, Athlonem i OCZ Flexx, ale jest to współpraca bardzo nerwowa :) Płyta ma póki co dziwne humorki, dziwnie wstaje i co najgorsze KATUJE dyski twarde, kiedy przesadzimy z ustawieniami BIOSu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) jaki foxxconn jesli można wiedziec ? i jakie CPU ? zapowiadają sie jakieś konkret wyniki? ;) Cały czas myslę jak tu osiagnac stabilną temperature +/- -15*C Edytowane 12 Września 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 jaki foxxconn jesli można wiedziec ? i jakie CPU ? zapowiadają sie jakieś konkret wyniki? ;) Cały czas myslę jak tu osiagnac stabilną temperature +/- -15*CFoxconn na 590SLi - czyli basic nVidia. Wyniki? Cóż... na WC toto będzie latane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 do mnie już leci nowa zabaweczka na weekend. Z UAM (Uniwersytet Adama Mickiewicza) załatwiłem sobie DI do zabawy. teraz trzeba bedzie pomysleć jak tu zrobić -20 stable na DI + borygo ;) Masz jakiś kontener? Bo jeśli chcesz sypać DI do borygo, to Ci się to nie uda :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...