VIRU$ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 ADO3800IAA5CZ CCB6F 0715SPMW 1673942D7051 co to bedzie warte ? może ktoś ma podobna serię ? jak nie to wyjdzie w praniu jutro przy oc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) @VIRU$ gdzie kupiłeś :?: Ktoś ma procka z innego sklepu niż tryton :?: - tj. taniej :P http://www.xtremesystems.org/forums/showth...746&page=12 Edytowane 14 Września 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ja mam ten sam proc :P Więc pewnie nabył z trytona. Wigrus ma chyba z jakiegoś sklepu w lbl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 wlasnie.. chyba ''grzes" jesli sie nie myle miał załatawic cos jak wroci do polski.. wiec jak? PS. Nie wiem czy to ten nick:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 @VIRU$ gdzie kupiłeś :?: Ktoś ma procka z innego sklepu niż tryton :?: - tj. taniej :P http://www.xtremesystems.org/forums/showth...746&page=12 NIE CYTUJEMY OBRAZKÓW!!! z tryton'a ;-] składałem kompa na abit an52 + ten procek ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 jakie temp osiągaliście na boxach przy taktowanich ok 2.8ghz? jakby kogoś to interesowało bede miał teraz na sprzedaż athlona x2 5400 na sprzedaż (f3), jakby ktoś chciał kupić/wymienić sie na coś słabszego dajcie znać pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Mój na Boxie przy 2.8GHz na stock vcore miał (w/g) Everesta 43C w Idle a w stresie do 54C dochodziło. Ale teraz buda zmieniona na Tacens Algeo to już się tak nie grzeje. Jak jeszcze zmienię chłodzenie z proca na Gelusa Pro to 3GHz lub więcej pewne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 http://allegro.pl/item244852769_amd_athlon...gwarancja_.html nie wiem czy dobrze widze.. ale F3 na alegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 http://allegro.pl/item244852769_amd_athlon...gwarancja_.html nie wiem czy dobrze widze.. ale F3 na alegro? Chyba wszystkie 5200+/5600+/6000+/6400+ to F3 wiec to żadna nowość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Chyba wszystkie 5200+/5600+/6000+/6400+ to F3 wiec to żadna nowość... 5200+ jest w rev F2 i F3 a od 5600+ to już tylko F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 to sorki... nie wiedziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigrus Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ktoś ma procka z innego sklepu niż tryton :?: - tj. taniej :PJa kupiłem u siebie w mieście Lublin w Vico, zapłaciłem 250 zł. Jak chcesz mogę się którego dnia przejść i spytać czy mają, czy na zamówienie możnaby zamówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Procek z tryton'a leci jak narazie na 3000MHz na default'owym napieciu tj na ln 1,25v. Soft pokazuje okolice 1,28 v a ile daje mobo to nie wiem sam (jak ktoś wie niech poda punkt na mobo gdzie zmierze rzeczywiste nap. podawane na procka). Wieczorem pomęcze go wiecej i "przypiekę" jakis czas prim'em. Generalnie zapowida się ok. Edytowane 15 Września 2007 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek24 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Ja kupiłem u siebie w mieście Lublin w Vico, zapłaciłem 250 zł. Jak chcesz mogę się którego dnia przejść i spytać czy mają, czy na zamówienie możnaby zamówić. To spytaj czy mają/zamówią dwa :D Mogę nawet osobiście odebrać w Lublinie. Edytowane 15 Września 2007 przez Irek24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Procek z tryton'a leci jak narazie na 3000MHz na default'owym napieciu tj na ln 1,25v. Soft pokazuje okolice 1,28 v a ile daje mobo to nie wiem sam (jak ktoś wie niech poda punkt na mobo gdzie zmierze rzeczywiste nap. podawane na procka). Wieczorem pomęcze go wiecej i "przypiekę" jakis czas prim'em. Generalnie zapowida się ok.To dobrze wiedzieć. Ja własnie męczę Foxconna o wyższe HTT i będę wtedy badał ile moja sztuka robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Bawiłem się znów najwyższym stabilnym taktowaniem @ standart vcore... no i mój F3 robi 2995MHz - 32m spi stable... 5MHz straty do reszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 ja powiem tak- n/c. Lód ch** dał, 3.2 idzie, 3.4=szczyt szczytów, nawet valida nie zrobiliśmy :mur: ja, potem Xtreme Addict i on nic tutaj nie wymyślił... zrobie benche na max taktach i na allegro z nim, grr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 ja powiem tak- n/c. Lód ch** dał, 3.2 idzie, 3.4=szczyt szczytów, nawet valida nie zrobiliśmy :mur: ja, potem Xtreme Addict i on nic tutaj nie wymyślił... zrobie benche na max taktach i na allegro z nim, grr Jakie temp? Próbowaliście utrzymać wyższe temp, tak koło 0*C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Tempy przeróżne, próbowaliśmy i plusowe, i 0, i całą gammę minusowych aż do -50 i na każdym to samo... Dla odmiany athlon kolegi działał przy -50paru i żadnego CB :huh: (s.754, newcastle 3200+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dla odmiany athlon kolegi działał przy -50paru i żadnego CB :huh: (s.754, newcastle 3200+)A jakie max HTT miał miał na tym -50? Ogólnie procki w 130nm miały dużo mniejszego CB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 10x330/40, a ile miałem mieć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 350 mili widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Jak zdążę to jutro postaram się zrobić jeszcze coś do validacji. Dziś kręciłem do pi, ale system jest tak zasyfiony, że wyszedł tylko wPrime1024 na 1st do hwbota - ale okno w którym program liczy nie chce się zamknąć, nie wiedzieć czemu. No i mam jeszcze spi 1m nowe - 26.609 sekundy.. cieniutko.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 10x330/40, a ile miałem mieć :PNieźle jak na taką temp nawet. Na -30*C często ludzie dochodzili na 130'tkach do 350MHz. Z 90nm już sporo ciężej, mało kiedy powyżej 300MHz się wyjdzie na -30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 aaa, sory, źle przeczytałem :P 10x330/40 to miałem ja, a ten 3200+ to 11x290? jakoś tak... sory nie ogarniam po nieprzespanej nocy z di ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Tempy przeróżne, próbowaliśmy i plusowe, i 0, i całą gammę minusowych aż do -50 i na każdym to samo... A na jakich napięciach testowaliście? sory nie ogarniam po nieprzespanej nocy z di ;) Trzeba było nie ładować pudła pod kołderkę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No też na wszystkich możliwych, i zawsze to samo, ten proc będzie mi się po nocach śnił <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No też na wszystkich możliwych, i zawsze to samoJaki max mu daliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 MILANS jak tam 6k+? mam pierwsze polskie AMD 4ghz club? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jaki max mu daliście?Nie pamiętam, ale 1,75 na pewno było, czy więcej to muszę się upewnić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...