Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 A co to DFI czy Abit skoro to jest wina procka że nie chce wyżej?Nie wiem ile już dziś wypiłeś ale zrobię za tłumacza ;] Na abicie bangla, na dfi koniec procka na htt 250 :P Znalazłem f3!! Ale pobawię się nim pewnie dopiero za tydzień :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 masz wszystkie timingi pamieci ustawione recznie? serio mam na mysli WSZYSYKIE. u mnie na DFI z poczatku nie moglem przekroczyc ~2.5-2.6GHz na moim sempie z ustawionymi recznie tylko podstawowymi timingami. potem zaczalem sie bawic jakimis tam levelami i proc poszedl na 2.8GHz. po ustawieniu wszystkiego recznie udalo sie osiagnac 3GHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem ile już dziś wypiłeś ale zrobię za tłumacza ;]No właśnie od dwóch dni nie pije, to może dlatego nie kumam :P Na abicie bangla, na dfi koniec procka na htt 250 :PAaaa, w ten sposób :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 masz wszystkie timingi pamieci ustawione recznie? serio mam na mysli WSZYSYKIE.Tak. WSZYSTKIE. Ale nie każcie mi tego teraz odpalać jeszcze raz i sprawdzać jak są ustawione bo DFI już spakowana.. ;] potem zaczalem sie bawic jakimis tam levelami i proc poszedl na 2.8GHz.levele ustawione były też od samego początku. Przez kreta ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) HTT Wall proca ;] 250MHz, shit happens, ale to już ekstremalne naprawde ;] Po części to jest HTT-wall. Być moze mobasy dobieraja sobie indywidualnie niektore timingi i stad kontroler nie wyrabia. @McDracullo - Instaluj SysToola i jedziesz :P EDIT: levele ustawione były też od samego początku. Przez kreta ;D To ze u mnie smiga ladnie, to nie znaczy ze u ciebie bedzie :wink: To jak? Wymiana? :D Edytowane 7 Października 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Po co systoola, MemSet 3.4 i systool wymientka :P A co do winy kontrolera to w takim wypadku raczej tylko jego wina jeśli na abicie smiga. Edytowane 7 Października 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) @McDracullo - Instaluj SysToola i jedzieszDopiero złożyłem DFI w pudło ;] Już wolałbym poszukać lutownice do vmoda. :P Zapomniałem wam dodać - spod windy proc robi 3000 - 3100. Jedno ale - prędkość musi być przestawiana Colcgenem o 1-2 MHz. potem aply i znów 1-2. I tak mozna od 249 do 310 aż się zawiesi. I zabawa od początku. ;D. Pakował już ktoś inny F3 do DFI? Może się poprostu nie lubią? Edytowane 7 Października 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Po co systoola, MemSet 3.4 i systool wymientka :P Odpalałem go tylko raz - timingów duzo, ale nie dalo sie kliknac apply :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Może miałeś wcześniejszą bete, w beta1 już apply dziala, przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Mom ja 6400+ F3 Black Edition. Co z tym zrobić? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Pod FC/DI i pojechał :P Ewentualnie możesz oddać mi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Mom ja tylko WC. DI żem sie jo nie dorobił... A nie dam Ci go bo czas promocji ograniczony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Mom ja tylko WC. DI żem sie jo nie dorobił...Eh, aż żal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 wc + lod + 1.65v + spi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Lód sie mrozi już w lodówce. W łikend coś powalcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 wc + lod + 1.65v + spi :DAle to nie to samo, z odblokowanym mnożnikiem można by poszaleć ;) Jakie 4GHz trzasnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) DaRoN, miałem Ci napisać pm na egieldzie ale nie pamietam hasła a przywracanie cos nie halo, do tej pory nie mam hasła ;P skołuj DFI na nForce 590sli i jazda :evil: @hary 6400 nie ma odblokowanego mnożnika, mAJORD na xs tak stwierdził w temacie o 6400. Sprawdzał na DFI na nf590sli. edit nie sluchaj mnie, plote 3 po trzy. Edytowane 7 Października 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 @hary 6400 nie ma odblokowanego mnożnika, mAJORD na xs tak stwierdził w temacie o 6400. Sprawdzał na DFI na nf590sli. BE ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 DFI jest cienka ;] Mam baxic nVidie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 BE ma ;] 6400+ tez ma ? 2774661[/snapback] DFI jest cienka ;] Mam baxic nVidie ;] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 6400+ tez ma ? http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...mp;postcount=20 Widocznie jedne są inne nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ale to black edition jest ;] I nie brisbane zaden ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 hary, a to sorry :P DaRoN jakies wyniki są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Bruno z AMD twierdzi ze nie ma innego x2 6400+ jak BE czyli każdy ma odblokowany mnożnik :) Edytowane 8 Października 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Pakował już ktoś inny F3 do DFI? Może się poprostu nie lubią?Ta, to by wiele wyjaśniało... ale przecież to bezsens jakiś, żeby się nie lubiły... Chce ktoś przetestować mojego F3 na czymś innym niż dfi? (czytaj kn9) :D (serio mówię) Edytowane 8 Października 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 ja chce! ja chce! :D ale nie na kn9 tylko asuSSIE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 ja ma KN9, chętnie bym go sprawdził :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ta, to by wiele wyjaśniało... ale przecież to bezsens jakiś, żeby się nie lubiły... Chce ktoś przetestować mojego F3 na czymś innym niż dfi? (czytaj kn9) :D (serio mówię) Jeśli to z tym testem jest aktualne, to możemy się jakoś dogadać. Mam KN9 i Biostara TF6100, ale do tego tylko Freezer`a. Z Otwocka do Warszawy daleko nie jest... do poniedziałku jestem bezrobotny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ta, to by wiele wyjaśniało... ale przecież to bezsens jakiś, żeby się nie lubiły... Chce ktoś przetestować mojego F3 na czymś innym niż dfi? (czytaj kn9) :D (serio mówię) Ja chce! Na DFI! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ja też chce w takim razie! nForce 590 SLI ready to go ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...