Je m appelle Ferdinand Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Nic na razie nie mam. Zobaczymy jak poczta się spisze :( Ja już raz procek Kabana miałem, więc jeśli ktoś nie miał, a chce sie pobawic, niech bierze - zaczekam. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czas działa na moją korzyść :D Szczegóły wkrótce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Czy ktoś z listy jeszcze chce procka Kaabana do zabawy czy mam dla kreta wysyłać?Jesli jest taka mozliwosc to bym w sumie obadal ; temp, kontroler pamieci, ocing @ air ... z racji tego, ze mam zamiar zmienic obecnego CPU na F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 @DEVILEK ok, tylko napisz na gg-wolę mieć kontakt z tym, kto ma proca (na wypadek jakbym znowu dostał zpp :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Siemano zaczolem sie zastanawiac czy nie mam za duzych V ustawionych dla proca ?Jak sadzicie ? A jesli za duze na jakie zmienic. Dodam ze na tym napieciu moge gdzies maks 2,8-9 nawet nie sprawdzalem maksa Ghz.Ogolnie moze bedzie sie cos dac wiecej wycisnac ale musze was popytac. Tak to mam poustawiane. Procek: CPU FSB Ratio Setting x9 CPU`n`NB Bus Ratio Setting mam na x3 ale moze byc tez na x4 bez roznicy chyba ? CPU Clock Setting jesli Oc to miedzy 300 a 320 moze i wiecej nie wiem nie sprawdzalem maksa DRAM Speed ddr 667 mzh Do tej pory jak oc to 1,575 v ale nie wiem czy nie za duze ?. Chlodzenie boksowe daje rade. Ale bylo przesmarnowane dobra pasta. PS. Co wogole o tym sadzicie jak to mam poustawiane itp. Może jakies wskazówki. Liczy się wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Raz, masz 3000+ i nie jest to F3 a to jest temat o F3, dwa, trzeba w pięciu miejscach się pytać o to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=272276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 coś sie popsuło w asusie i nie chce za zadne skarby przeskoczyć 334 MHz HTT. Ktoś wie czego to może być wina? zmieniałem biosy, ustawienia, testowałem na róznych procach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu_roztocz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 LINK Stabilny przy 3420MHz @ 1,5V. Screeny niebawem, ale boję się że układ zasilania mi wybuchnie - przy 3000+ temp nie przekraczała 50*C, a tutaj czasami do 80*C dobija jak dam 1,55V (oczywiście wszystko w długotrwałym stressie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Szybki jest :blink: Na dobrym sysie i kilku MHz więcej można WR w 1M strzelić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 W koncu stalem sie szczesliwym posiadaczem F3 6000+,moze pojutrze znajde czas,to pocisne go troche i zdam relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 LINKJakbyś czuł nieodpartą pokusę podarowania mi tego proca to wal śmiało, bez krępacji :P Gratuluje procka, piękna sztuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu_roztocz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Szybki jest :blink: Na dobrym sysie i kilku MHz więcej można WR w 1M strzelić :-P ... i przy lepszym chłodzeniu. Używam Freezera + 4 wiatraki w obudowie (3x120+1x92+120 w zasilaczu). Edytowane 6 Grudnia 2007 przez michu_roztocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ... i przy lepszym chłodzeniu. Używam Freezera + 4 wiatraków w obudowie (3x120+1x92+120 w zasilaczu). Jakby co to możemy się wymienić prockami na tydzień. U mnie można by go schłodzić i puścić na lepszym systemie :-P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sub 20 w zasięgu ręki. Dlaczego AMD nie chce mi procka pożyczyć... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu_roztocz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Pomyśli się... po świętach może zainwestuję w dobre chłodzenie (konwencjonalne ofc) i wyjdę z tym na pole. Narazie tyle. Jutro puszczę 3450MHz na kilka godzin jak pójdę do szkoły. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez michu_roztocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wow... Gdzie dorwałeś takiego cepa? Jak on ma stable tyle to ile będzie miał w pi 1M? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu_roztocz Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Spójrz parę postów wyżej ;) Jak wróciłem ze szkoły to... komp był wyłączony :( Mamie przeszkadzał hałas, więc go wyłączyła :P więc potestuję jutro. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez michu_roztocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) ile bym musiał dać za procka na F3 na dziś? i moze ktoś chciałby swojego kopsnąć? :P Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Mr_Gizmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 gdzieś około 300zł za OEM 5200+ na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 FX, nie warto. 5600,6000,6400 jak już chcesz mieć cos da best procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Mamie przeszkadzał hałas, więc go wyłączyła :P hałas? czyżby jednak miarowe pip pip pip pip pip pip pip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) ciekawi mnie czy miał ktoś do czynienia już z LE-1600 bądź LE-1620, F3, 1MB L2, co prawda jedno rdzeniowe ale można tego wolniejszego zdobyć za 150pln edit. w proline za 135pln... Edytowane 9 Grudnia 2007 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 hary: chyba sie pomyliłeś o co najmniej 100 PLN, wersje 5200+ bez gwarancji, że są na F3 chodzą po prawie 400 PLN z przesyłką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) ...wersje 5200+ bez gwarancji, że są na F3 chodzą po prawie 400 PLN z przesyłką :) Pokićkało ci się, parę osób na forum kupiło za 300zł, wczoraj tak samo poszedł 2841132[/snapback] ciekawi mnie czy miał ktoś do czynienia już z LE-1600 bądź LE-1620, F3, 1MB L2, co prawda jedno rdzeniowe ale można tego wolniejszego zdobyć za 150pln Ja planuje kupić, jak znajdę używke na allegro, bo za nówkę jednordzeniowca to nie uśmiecha mi sie płacić tyle, bo to będzie czysta strata pieniędzy, zwłaszcza że kupiłbym tylko żeby się pobawić i spylić dalej. Edytowane 9 Grudnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Mr_Gizmo :lol: a spookiego proc to pies? kopił za 300 oema. kilka stron wcześniej ludzie sie upewniali, że to F3. @TOMAHAWK_ nie krzycz!!11 bo ludzie wykupią i będzie tak jak z x2 3800 f3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 ciekawi mnie czy miał ktoś do czynienia już z LE-1600 bądź LE-1620, F3, 1MB L2, co prawda jedno rdzeniowe ale można tego wolniejszego zdobyć za 150pln Ja miałem zamiar kupić go miesiąc temu, ale kasa poszła na co innego. Ten LE-1600 jest ciekawy, więc niech ktoś go kupi i robimy akcje a'la Kaaban :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie sciagac IHS'ow z swoich F3, wiekszosc pewnie lutowana. Prezent mial byc i nie ma :-| [ciach!]a mac i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 O fuck, ale lipa :| Pare osób z tego co widziałem na XS ściągało IHS'y ale nikt się stricte nie chwalił że lutowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 DEVILEK zaklej go i sprobuj puscic na gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie sciagac IHS'ow z swoich F3, wiekszosc pewnie lutowana. Nie "Nie ściągać", tylko "Brać suszarkę i ściągać" :-P Szkoda procka. Był na gwarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 DEV jak tam mój proc? już "trochę" u Ciebie siedzi, tak do ~połowy stycznia chciałbym mieć go z powrotem u siebie, weźcie to pod uwagę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...