adamlop Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Użyj głowy przez chwilę :mur: Jeden zrobi, drugi nie Chodziło mi o to czy te 300mhz to duzy wysilek dla tego jądra. Może inaczej - czy ktoś ma/miał 5200+ F3 ktory 3ghz nie robi ? Jeśli mam zmieniać mojego bri ktory robi te 2,7 na def. to chce wiedzieć za co dopłacam te 130zł za F3 Edytowane 19 Lutego 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 A nie możesz podnieść napięcia o te 0.1V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 moj 5200 na dev V robi 2,9 full stable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 5200 F3 ktory nie da sie podniesc z 2600 do 3000 to nie F3... toz to kilkanascie procent raptem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 wiadomo procek sam z siebie już jest szybki.. ale nie wykręcisz go o powiedzmy 50%.. Jeśli się nie ma takiego pecha jak ja i nie trafia się za każdym razem cokolwiek nie kupie do kompa jakaś totalna padaka to powinien pójść koło 3 GHz przy niskim napięciu i full stabilnie... wszystko zależy jaki sie procek trafi ale teraz @ adamlopIMO jak masz tego briska co robi 2,7 to nie opłaca sie raczej dopłacać tyle.. zrobisz jak zechcesz ale ja dozbieram troche kasy i robie przeskok na intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 5200 F3 ktory nie da sie podniesc z 2600 do 3000 to nie F3... toz to kilkanascie procent raptemNa defV to nic nadzwyczajnego raczej ze niekoniecznie zrobi 3GHz, nawet F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 wiadomo procek sam z siebie już jest szybki.. ale nie wykręcisz go o powiedzmy 50%.. Jeśli się nie ma takiego pecha jak ja i nie trafia się za każdym razem cokolwiek nie kupie do kompa jakaś totalna padaka to powinien pójść koło 3 GHz przy niskim napięciu i full stabilnie... wszystko zależy jaki sie procek trafi ale teraz @ adamlopIMO jak masz tego briska co robi 2,7 to nie opłaca sie raczej dopłacać tyle.. zrobisz jak zechcesz ale ja dozbieram troche kasy i robie przeskok na intela. No już mój problem nieaktualny, bo za dopłatą 100zł zdradziłem AMD, zobaczymy co to ten e2160 jak to go wszyscy wychwalają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 http://www.olimp.sklep.pl/sklep/produkt/57223/ tutaj chyba można nabyć X2 3800 F3, brał ktoś z tamtąd?, pisałem jeszcze do arche mają po 157zł, ale nie wiem czy F3 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Mi z arche nie odpisali ;] Może nie opłaca się im przebierać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) poczekam do poniedziałku :), jak nie odpiszą to chyba rozsądniej będzie dać te 20zł więcej i zamówić w olimpie, tam z oznaczenia kodowego wynika że mają F3 a MILANS ma jeszcze na stanie te procki? pisałem na PW ale nie dostałem odpowiedzi Edytowane 23 Lutego 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 mogę skołować jeszcze w razie czego. tylko potrzebuje info na GG i działamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Tyle zrobiłem na procku Kaabana. Po tym płyta strzeliła focha i bootuje tylko czasami :lol: O-już wstaje ale tylko przy htt 200 :lol: Chyba sie rozpędziłem z ogłoszeniami ;> Edytowane 24 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) O-już wstaje ale tylko przy htt 200 :lol: Chyba sie rozpędziłem z ogłoszeniami ;> nie strasz... to ja chyba sobie zostawię tą drugą DFI na wszelki wypadek, niedługo będę miał F3 więc kto wie co się wydarzy. Edytowane 24 Lutego 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Płyta strzeliła ewidentnego focha - jutro pokombinuje;] Gdzie kupiłeś i za ile?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Milans ma skołować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Trafił mi się kolejny f3 (ohhh, jakie z nich rarytasy :lol: ) - na razie 3300 przy 1.4 i liczy pi...;] Mobo mnie znów pokochało <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 ojj cicho tu ostanio więc zapodam jakimś wyniczkiem :) prawda że niezły ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) ładnie poleciał na niskim v-core ;) jak poczta się spisze to może na piątek będzie mój F3, tylko problem z memkami, bo zostały mi tylko geile ultra, ale goodramy pro już jadą, podobno na poniedziałek mają być :) BTW: leborg czy Twój procek nie jest na alledrogo?, jakiś pulpit znajomy :P Edytowane 28 Lutego 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Które GOODRAMY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) 2x1 900 pro 212zł http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni..._x_1GB_CL5.html Kurde wracam do domu, a tu proca nie ma :/, trzeba na pocztę się przebiec może jest u nich Niestety na poczcie też go nie było, przyniosłem od pocztowców aby płytkę Foxconn A690GM2MA-8KRS2H dla brata. Szkoda bo miałem nadzieję że przez weekend pobawię się F3 Edytowane 29 Lutego 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Dzisiaj listonosz dostarczył mi mojego F3 x2 3800. dopiero rozpoczynamy zabawę, więcej pobawię się w weekend. Mój egzemplarz procka nie wie jak to jest pracować na stock taktowaniach :P od razu go puściłem na 2,6 (takty na dzień powszedni dla mojego briska) Wynik uzyskany na szybko, orthos jeszcze chodzi napięcie 1.3V 3.0ghz, na 1,250 orthos po kilku min wywala błąd, memki mnie trochę blokują bo 2x512 od geila to marzenie nie jest, narazie 750 cl4 Edytowane 5 Marca 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 BTW: leborg czy Twój procek nie jest na alledrogo?, jakiś pulpit znajomy :PTaa, coś czuję że co tydzień będę wystawiał takie "jedyne okazje" :lol2: :mad: Na 3 sztuki f3, mobo prowadzi dobrze jeden procesor! :unsure: Przy pozostałych są problemy ze startem powyżej fsb 210 (raz prime chodzi przez 4h przy 3300mhz, raz komp się nie włączy w ogóle...). Procki nie robią problemu na innych płytach... WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Procek całkiem ładnie się kreci, trochę dziwne ale do przejścia z 3,0 który przy 1,3 jest full stabilny na 3,3 potrzebuje aż 1,525 wszystko robione w dość ciepłym pokoju (22*C) szkoda że mam słabe pamiątki na wynik spi 16M nie patrzcie bo ram na 400 cl5 Edytowane 5 Marca 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 feel opteron powah ;) mam takiego proca na srpzedaż ktoś chętny ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 :o 385 to juz wall ? GJ ;) a tak wogole to czemu Cl5 a nie 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 a nie wiem. to Sardyn bawił się na freezerze 64 i crucialach ;) bał sie dawać wyższe napięcie niż 2,3V na swoje memce ;) dzis postaram sie poprawić bo mam 2 proce (jeden u mnie, drugi u niego) i zrobimy mały competition. :) oba proce 0751 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Nieźle poleciał ;) A czy ktoś chętny to zależy od ceny i od real vcore (bo chyba nie poszedł na prawie 3.5GHz przy 1.3v O_O? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 1,55V. warto pamietac ze procek ma 2x1MB cache - jak 6000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Jak 1,55 to dam 155PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 ale mnożnik niski ;) na co dzień htt 333, nie uśmiecha mi sie to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...