MILANS Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 nom powodzenia życzę ;) ale obiecuje ze nie popuszcze i w najblizszym czasie tez jakies wyniki porobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 nom powodzenia życzę ale obiecuje ze nie popuszcze i w najblizszym czasie tez jakies wyniki porobieNajpierw to cepa musiałbym Ci oddać - no chyba, że lepszą sztukę już znalazłeś.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 a kto powiedział ze to bedzie 6000+ heh? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Podnisłem jeszcze ociupinke :D 1M - 20,603sec 32M - 18min 40,746sec to narazie tyle. benching trwa....... (oczywiście na dawnym 6400+) Celem jest WR we wszystkich testach SPI na AMD (trzymać kciuki) Screeny i ostateczne wyniki dziś wieczorem albo jutro rano. widze, że będzie z kim walczyć bo również mam takie plany ;) czekam tylko na athlon x2 5600 be :D Pepek, wysokich mhz ;) :D @MILANS a co nam zrobisz jak pobijemy Twoje wyniki ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 jak to co xD nic :) wiesz.. ja te wyniki robiłem na szybko i w sumie to była pierwsza zabawa sub zero wiec jest sporo mhz do pogonienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 TeamToruń (:lol:) też pierwszy raz w sub-zero ;) rywalizacja na AMD kwitnie, oby tak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 a co nam zrobisz jak pobijemy Twoje wyniki ? ;)wysle mi 6400+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Wyniki mojej dzisiejszej zabawy na AMD 6400+ BE. Udało mi sie poprawić wyniki z poprzedniej sesji. Także na dzień dzisiejszy mam WR w SPI we wszystkich testach. Chłodzenie niezmiennie SS by maniakalny. Lekko podniosło mi sie max MHz. Także pokoleji Valid 4177MHz: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=335586 SPI 1M 20,469sec SPI 2M 48,297sec SPI 4M 1m 46,219sec SPI 8M 3m 50,328sec SPI 16M 8m 34,453sec SPI 32M 18m 37,282sec Procek ma potencjał jak widać. Dobrze było by go rzucić po Di lub LN2 nawet. Niestety Ja z braku czasu i funduszy. Sprzedaje go. Bedzie wystawiona licytacja na alledrogo zapewne. Chyba że ktoś z forum chce do zakupic odrazu to oferty cenowe na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 wysle mi 6400+ Ale ty nup jesteś, bo usług nie wyłączasz na AMD :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 czekam tylko na athlon x2 5600 beNa 5? :P Pochwal się nim ino na gg xD Procek ma potencjał jak widać. Dobrze było by go rzucić po Di lub LN2 nawet. Niestety Ja z braku czasu i funduszy. Sprzedaje go.A tak się rozpędziłęś w tym pi, że myslałem, że zejdziesz poniżej 20 sek w 1M... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 wysle mi 6400+a co ja mecenas polskiego OC jestem ? ;) Czasy Stanisława Augusta Poniatowskiego juz dawno minęły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Procek ma potencjał jak widać. Dobrze było by go rzucić po Di lub LN2 nawet. Niestety Ja z braku czasu i funduszy. Sprzedaje go. Bedzie wystawiona licytacja na alledrogo zapewne. Chyba że ktoś z forum chce do zakupic odrazu to oferty cenowe na PWGratuluje kolejnych wyników! :) a co ja mecenas polskiego OC jestem ? ;) Czasy Stanisława Augusta Poniatowskiego juz dawno minęły ;)Niedawno 3500zl u Ciebie w sklepie zostawiłem i jeszcze mecenasem nie chcesz być :lol2: . Przy takich zakupach to powinien byc proc gratis :razz: Edytowane 26 Marca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 ech.. chciałem cos napisac ale nie bede zdradzać tajemnicy handlowej ;) teraz to sie zacznie w koncu competition ;) Intel nie wystarcza MaSell ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 teraz to sie zacznie w koncu competition ;) Intel nie wystarcza MaSell ?Tak bardzo chcesz zobaczyć MaSell vs F3 podejście drugie ;) ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To pozycz dfi :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (...) teraz to sie zacznie w koncu competition ;)(...) też długo na to czekałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Nie lubię was!!!!111jeden :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale i tak gratz wyników >PePeK< ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Nie lubię was!!!!111jeden :lol:pozycz dfi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Weź mnie nie denerwuj już :lol: Poza tym nie mam nic w zastępstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Jeszcze nie kupiłeś a już pożyczasz. Spokojnie myślę nad jakąś kosmiczną ceną ale nie wiem ile zaproponować dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zawsze mozna innego kupic ;) dobra, koniec ot » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « to jak bedzie z ta dfi :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Nie da rady Mateuszu, musisz se kupić na allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 po co na allegro? ja mam do sprzedania (sorki za OT ale ta dyskusja.. nie mogłem sie powstrzymać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 To jak to jest z tym 5600+? Dają tam ten "lepszy" cooler? Czy dalej ten syf co ja mam do swojego 3600+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Tak, ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Tak, ten sam.Ten sam lepszy? tak ? :) jezeli jest troche wydajniejszy od "zwykłego" boxa, to do O/C ujdzie. Mój "zwykły" box radzi sobie nawet dobrze :D Edytowane 27 Marca 2008 przez Nicolass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Czy dalej ten syf co ja mam do swojego 3600+? Tak, ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 To jak to jest z tym 5600+? Dają tam ten "lepszy" cooler? Tak, ten sam.Wiem, że się czepiam ;) ale danke za info, wnioskiem jest konieczność zakupu innego chłodziwa niż boxowe <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jako iż w temacie nudy, to myśle ze nikt sie nie obrazi jeśli lekko zbocze z tematu ;) Teraz prośba do Was - nie mam motywacji zeby to składac, testowac etc, pomożcie mi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 skoro nalegasz.. "nie bedziesz asem i nie pobijesz rekordu MHz na AMD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 i złapiesz CB przy +5stC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...