Verter Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) witam.. sorki ze tu pisze, ale czy oplaca sie kupić x2 5400+ f3 za 400 zł? 3,1GHz robi na pewno na boxie... przy 1,4V. i czy nie będzie przeszkadzało ze ma 2*512 cache a nie 2*1024? Edytowane 19 Września 2007 przez Verter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Komin = parownik. Ludzie zejdźcie ze mnie. Napisze tak: dzwon głośny bo pusty w środku. Ja w tym wątku napisalem pare postow a wy mnie chcecie zadziobac. I kto tu jest OC lama?Jak tam Wasze CCB6F? Ja męczę teraz osiągnięcie 3200MHz. Mam strasznie słabe pamięci... Procesor robi póki co 3150 na 1,35V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 witam.. sorki ze tu pisze, ale czy oplaca sie kupić x2 5400+ f3 za 400 zł? 3,1GHz robi na pewno na boxie... przy 1,4V. i czy nie będzie przeszkadzało ze ma 2*512 cache a nie 2*1024?Ponowię pytanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 400zł + ok. 230zł za dfi = 630zł za które można już spokojnie kupić e2140 + abit'a ip35-e ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 1.4V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 DaRoN fajnie ale we want more :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Będzie ciężko, ale zaraz ide se zrobić kostki lodu z wody prześwięconej... Pożyczę Deltę drugą od kumpla i skołuję inne pamięci. Te są jakieś z pupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 przyznać się bez bicia kto goni swojego F3 na alledrogo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 przyznać się bez bicia kto goni swojego F3 na alledrogo ? Klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Hi, Taaa przyznaje się do winy :D Sytuejszyn finasowa mnie nagli.Dałem 30 godzinne test Orthosem na 2.9 Ghz, jutro zamieszcze na 3.0, następnie na 3.1 :-P Jakby sie ktoś pytał, sprawdzałem zródełka tego procka już nie będzie u nas, tylko na zamówienie zza oceanu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Czy mi się wydaje, czy w cenniku trytona nie ma już F3? :D Edytowane 21 Września 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Mi się tez tak wydaje. :) Po F3 zostanie już tylko wspomnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 akby sie ktoś pytał, sprawdzałem zródełka tego procka już nie będzie u nas, tylko na zamówienie zza oceanu... Skąd info? <_< Mało to prawdopodobne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zwłaszcza że w niemczech są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Witanko, Juz mówię, info od kolegi z U.S.A który siedzi tam na stałce(wyjechał kilka lat temu) i pracuje w dziale komputerowym i zna obeznanie rynku.Rzut na Europe który miał miejsce(x2 3800 f3) był ostatnim.Zaprzestono juz definitywnie produkcje całej serii 3600, 3800 i 4000.W Niemczech fakt, ostatnio widziałem jeszcze troche ich ale niedługo tez bedą pustki.Proce beda dostępne jedynie na Aukcjach tak jak kiedys bywało z fenomenalnymi Athlonami 1700+ JUIHB seria AXDA1700DLT3C lub AXDA1700DUT3C, sam kiedyś miałem takiego jedno z nich i pózniej na Alledrogo sprzedałem z dużm zyskiem.Także kupowac u braci z zachodu :) albo u mnie :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Juz mówię, info od kolegi z U.S.A który siedzi tam na stałce(wyjechał kilka lat temu) i pracuje w dziale komputerowym i zna obeznanie rynku.W dziale komputerowym czego? Supermarketu? :lol: Pozatym procki do europy to nie koniecznie z USA przyjeżdżają. " zna obeznanie rynku" masło maślane :lol: Edytowane 21 Września 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Juz mówię, info od kolegi z U.S.A który siedzi tam na stałce(wyjechał kilka lat temu) i pracuje w dziale komputerowym i zna obeznanie rynku. Aha, nic wiecej chyba nie trzeba dodawać :lol: Także kupowac u braci z zachodu :) albo u mnie :wink: Czyżbyś tak mówił, żeby procka za większą cenę opchnąć? :lol: Edytowane 21 Września 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 No Hary, Stary w takim "Supermarkiecie" jak to powiadasz chciałbys pracować ale mniejsza o to.Mów co chcesz ale za jakiś czas i tak przyznasz mi rację. Smiej się śmiej. Kto się śmieje... P.S. Jak jestes taki obeznany to daj mi linka do sklepu w Polsce gdzie można kupic takiego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Stary w takim "Supermarkiecie" jak to powiadasz chciałbys pracować ale mniejsza o to.Mów co chcesz ale za jakiś czas i tak przyznasz mi rację.Supermarket to supermarket :lol: być kasjerem to każden jeden potrafi. P.S. Jak jestes taki obeznany to daj mi linka do sklepu w Polsce gdzie można kupic takiego procka.A co to tylko sklepy internetowe istnieją? trza pobiegać trochę po mieście, pooglądać procków, poprosić żeby się z hurtowniami skontaktowali czy tam mają na stanie. sklepy internetowe to tylko niewielka część wszystkich sklepów. Ale nie będę się z tobą już kłócił, już się prawie nauczyłem z takimi "osobliwościami forumowymi" nie kłócić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Jeżeli firma która zatrudnia 50 wykwalifikowanych Informatyków to dla Ciebie supermarket to no comments."Osobliwości" to takie właśnie osoby ja TY, zawsze mające cos do wypowiedzenia i nie dopuszczające myśli że moga sie mylić.Kto sie kłóci? tak naprawdę, Kolego wyluzuj po co to kumu potrzebne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Jak jest tak jak mówi Desti to za miesiąc-dwa puszczam na allegro 3800+ + Abita KN9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Korekta Edytowane 11 Listopada 2015 przez Desti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Dałem mojemu windsorkowie 1.65V i nic więcej w CPU-z niż na 1.55V... za to temp. na scythe podskoczyła aż do 60prau stopni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Jeżeli firma która zatrudnia 50 wykwalifikowanych Informatyków to dla Ciebie supermarket to no comments "Znajomy informatyk" mojej mamy też ma kFalifikacje :lol: Zaprzestono juz definitywnie produkcje całej serii 3600, 3800 i 4000 To tak jakbyś powiedział, że AMD rezygnuje z low-end'u... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No niby mają jakieś śmieszne Brisbane pod zmienioną nazwą (Athlon X2 BE-2300 i BE-2350), ale wątpie żeby tylko przy tym zostali, tym bardziej, że do desktop K10 jeszcze trochę czasu... <_< Jeszcze trochę, jeszcze troche i przyniesie na Phenom olbrzymią radoche :D.Już niebawem Era Phenomenalnych procków.Dużymi krokami nadchodzi Phenom FX80 :wink: A co to ma wspólnego z F3? Tu masz temat o K10: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=232063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Hi, jakie nacie tem na waszych f3 po OC do granicy ok. 3 ghz. Dlaczego ewerest pokazuje temp procesora np: 54 st a potem 1 rdzien 42 i 2 42. Jaka jest max. bezpieczna dopuszcalna temp. dla tcy h procków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 MILANS jak tam 6k+? mam pierwsze polskie AMD 4ghz club? heh.. plany spaliły na panwece.. ze tak powiem wszystko sie rozmineło w czasie i wyszło z tego wielkie nic. ale nie ma co płakać. jak sie tylko trafi jakas okazja to postaram sie dobic do tych magicznych 4GHz ;) A tak swoją drogą.. kto powiedział ze rev. F3 ogranicza sie do Athlonów ? za 360 zł mogę załatwić Oterona 1210 AM2 CZ. jest jeden problem ;) mnożnik 9x sprawia, że potrzeba naprawde mocnej płyty głownej do krecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 heh.. plany spaliły na panwece.. ze tak powiem wszystko sie rozmineło w czasie i wyszło z tego wielkie nic. ale nie ma co płakać. jak sie tylko trafi jakas okazja to postaram sie dobic do tych magicznych 4GHz ;) A tak swoją drogą.. kto powiedział ze rev. F3 ogranicza sie do Athlonów ? za 360 zł mogę załatwić Oterona 1210 AM2 CZ. jest jeden problem ;) mnożnik 9x sprawia, że potrzeba naprawde mocnej płyty głownej do krecenia Tylko DFI Infinity na nF4 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 niekoniecznie ;) AsRock po vmodzie tez powinien dawac rade. główny wymóg - wysokie osiągane HTT. Do 3,6 GHz potrzeba juz 400 MHz a tyle potrafią jedynie dfi infinity, asrocki, i jakies totalne highendy na nf 590 SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) heh.. plany spaliły na panwece.. ze tak powiem wszystko sie rozmineło w czasie i wyszło z tego wielkie nic. ale nie ma co płakać. jak sie tylko trafi jakas okazja to postaram sie dobic do tych magicznych 4GHz ;) A tak swoją drogą.. kto powiedział ze rev. F3 ogranicza sie do Athlonów ? za 360 zł mogę załatwić Oterona 1210 AM2 CZ. jest jeden problem ;) mnożnik 9x sprawia, że potrzeba naprawde mocnej płyty głownej do krecenia Testowałeś już jakiegoś Opka ;> :?: Na 100% jesteś pewien że to "F3" opki F2 tez się bdb kręciły... :) F2 -> http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=217779 ; http://img293.imageshack.us/my.php?image=unbenanntha2.jpg Jakby było ciut taniej... Edytowane 22 Września 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Z tym że proszę ja ciebie MILANS głównym ograniczeniem HTT są procki, na am2 się to mocniej uwydatniło niż było to na 939 czy 754. A 400MHz to Abit KN9 zrobi, jeśli mu an to procek pozwoli. Spookie, tego opta to chyba dużo taniej sie nie załatwi, on ma 2x1MB. Edytowane 22 Września 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...