McDracullo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ja mojego F3 wrzucę chyba pod WC z lodem jak tylko kupię nowe memorki ;) Bo niedobry kret mi zabrał dotychczasowe.. :D Wszystko z włąscicielem kibla ugadane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) No to jedziemy: DFI Infinity NF-M2 SLI @ vdimm mod Athlon 64 X2 3800+ @ 1.6V-1.75V OCZ Titanium Alpha PC2 8000 @ 2.7V-2.8V Tagan 380-U01, a później Enermax Galaxy 850W F2S + Atman 305 + nagrzewnica Super Pi 1M 1st HwBot: Super Pi 32M 2st HwBot: Pifast 1st HwBot: (jak tego fake'a z 1 miejsca usuną) CPU-Z 2nd HwBot: Jutro dojdzie WPrime i 1st SPI 32M :wink: Edytowane 21 Października 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Sory slonko, ale WR'y to sobie moga tylko wybrani robic :D :D http://ripping.org/database.php?cpuid=266 Moge sie zalozyc, ze niejeden z kolegow wyzej mial lepsze wyniki w spi 1M i 32M :D WRy to nie bułka z masellkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) MaSell - bo mi się w głowie zamąciło. CPU-Z jest połączony z rippingiem? To raz Dwa - jakim cudem fx55 zrobił 8GHz :lol: Fakia, skąd moje wyniki w CPU-Z znalazy się na rippingu :D EDIT: kretfr - jak się praktyki zaczną i dorwę jakieś fajne D9 to powalczymy widze ;] Zwłaszcza, że w domciu będą dwie sztuki F3 ;] A może nawet więcej ;] Edytowane 20 Października 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Moge sie zalozyc, ze niejeden z kolegow wyzej mial lepsze wyniki w spi 1M i 32M :D WRy to nie bułka z masellkiem :D Jak mają lepsze, to niech pokażą <_< » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Siedź cicho, bo ty lama jesteś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 MaSell - bo mi się w głowie zamąciło. CPU-Z jest połączony z rippingiem? To raz Dwa - jakim cudem fx55 zrobił 8GHz :lol: Fakia, skąd moje wyniki w CPU-Z znalazy się na rippingu :D EDIT: kretfr - jak się praktyki zaczną i dorwę jakieś fajne D9 to powalczymy widze ;] Zwłaszcza, że w domciu będą dwie sztuki F3 ;] A może nawet więcej ;] jeden - koledzy z rippinga sami znajduja i dodaja wyniki ;) dwa - fx55 to nick usera :lol2: @kret krec a nie glupoty gadasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) jeden - koledzy z rippinga sami znajduja i dodaja wyniki ;) dwa - fx55 to nick usera :lol2: 1) No to zapracowani goście są. 2) Wiem drogi Masełku, ale właśnie przeglądnąłem 'detailz' tego wyniku i zobaczyłem 2600MHz ;] Coś ten database nie działa tak jak trzeba. Wyniki im się poprzestawiały chyba :lol: . Edytowane 20 Października 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Sory slonko, ale WR'y to sobie moga tylko wybrani robic :D :D http://img207.imageshack.us/img207/7563/3800xr9.png[ http://ripping.org/database.php?cpuid=266 Moge sie zalozyc, ze niejeden z kolegow wyzej mial lepsze wyniki w spi 1M i 32M :D WRy to nie bułka z masellkiem :D Super, a są opublikowane gdzieś? Nie są więc oficjalnie rekord ten należy do kreta :rulez: , i co z tego, że oni w domu mieli na pewno lepsze? nie bardzo wiem co to zmienia i co zmienia Twój post <_< Edytowane 20 Października 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Kret, jak zrobić żeby CPU-Z pokazywało "1 core" - vide Twój screen z 1M? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Kret, jak zrobić żeby CPU-Z pokazywało "1 core" - vide Twój screen z 1M? w boot.ini obok linijki z systemem dopisz /numproc=1 EDIT: DaRoN: W pewnym sensie :wink: Edytowane 20 Października 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 w boot.ini obok linijki z systemem dopisz /numproc=1To jakiś tweak jest? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Super, a są opublikowane gdzieś? Nie są więc oficjalnie rekord ten należy do kreta :rulez: , i co z tego, że oni w domu mieli na pewno lepsze? nie bardzo wiem co to zmienia i co zmienia Twój post <_< Nie chce mi sie szukac po 20 forach w poszukiwaniu tych screenow. Pamietajcie ze hwbot a wr to dluuuuga droga ;) To jakiś tweak jest? :) no, robi z dual core procka single core :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Widzę, że muszę mniej pić, a więcej kręcić. Pora załatwiać memorki. Edytowane 20 Października 2007 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 NO to szukuje się niezła rywalizacja w niedługim czasie ;] Fajnie ;] Bo będzie sporo czasu na tłiking systemu :D No i jeszcze dla zabawy dojdzie oldszkólowa F2, która do 2500MHz potrzebuje 1.55V :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Widzę, że muszę mniej pić, a więcej kręcić. Pora załatwiać memorki. Ty se najpierw dostęp do google załatw. Jak będziesz troche umial, to se załatw memorki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Nie chce mi sie szukac po 20 forach w poszukiwaniu tych screenow. Pamietajcie ze hwbot a wr to dluuuuga droga ;) no, robi z dual core procka single core :D Super, jak już obalasz jakąś tezę to z dowodami a nie "nie chce mi się" :mur: czepnij się kogoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ty se najpierw dostęp do google załatw. Jak będziesz troche umial, to se załatw memorkiA Ty se lepszą głowę załatw, bo ja już o memkach rozmwiam :P Na gorszym napięciu (2.3V) miałem te same timingi i prędkośc ram: D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Na gorszym napięciu (2.3V) miałem te same timingi i prędkośc ram: D Ty powiedz lepiej jak one ci w dualu latały :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Super, jak już obalasz jakąś tezę to z dowodami a nie "nie chce mi się" :mur: czepnij się kogoś innego. Przeciez pokazalem tylko 10 lepszych wynikow w cpuz, a jest ich nieco wiecej patrzac po MHz. No ale ok, zyjcie w swiecie swoich WRow, ja sie nie znam (tylko czemu mnie teraz kret meczy o tliki do spi, skoro sam potrafi takie wry robic :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Przeciez pokazalem tylko 10 lepszych wynikow w cpuz, a jest ich nieco wiecej patrzac po MHz. No ale ok, zyjcie w swiecie swoich WRow, ja sie nie znam (tylko czemu mnie teraz kret meczy o tliki do spi, skoro sam potrafi takie wry robic :D ) MaSell - ale oblukaj te wyniki. Żaden z nich się nie zgadza! Jak je poprawią to wtedy będzie się można odwoływać do tej bazy. Póki co jest ona bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Przeciez pokazalem tylko 10 lepszych wynikow w cpuz, a jest ich nieco wiecej patrzac po MHz. No ale ok, zyjcie w swiecie swoich WRow, ja sie nie znam (tylko czemu mnie teraz kret meczy o tliki do spi, skoro sam potrafi takie wry robic :D ) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2786551 Update k.wa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) ja nie wiem co wam sie w tym nie zgadza :P http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=218884 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=221296 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=220666 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222380 tak czy owak kretowi jeszcze troche brakuje i coś mi sie wydaje ze na tym CPU raczej ciezko bedzie coś wiecej osiągnąc :) EDIT Dzis meczyłem troche opterona ale sie zapinka połamała <lol> Edytowane 20 Października 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 MILANS - mówię o tym chociażby: Nº 1 : fx55 reached 7524.9 MHz with an AMD Athlon 64 X2 3800+ 2600MHz Nº 2 : carterjia reached 3921.7 MHz with an AMD Athlon 64 X2 3800+ 3750MHz Coś tutaj jest nie tak nie uważasz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (tylko czemu mnie teraz kret meczy o tliki do spi, skoro sam potrafi takie wry robichahaha, a mnie do googli odsyła... :D Ja może i tłikowac nie umiem, ale przynajmniej nikogo nie molestuje o tłiki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Przeciez pokazalem tylko 10 lepszych wynikow w cpuz, a jest ich nieco wiecej patrzac po MHz.w cpuz, a ja chcę screnna z spi 1m, 32m i pifasta, więc gdzie one są? Przecież kret pisał o wr nie w cpuz a spi i pifaście, więc o czym ty w ogóle do nas rozmawiasz? :blink: To jak pójść na stadion, pobić rekord w bieganiu i pójść do domu, a potem jak ktoś w tv go pobije to kłócić się z nimi, że to ty jesteś zajebisty i rekord jest Twój! No ale ok, zyjcie w swiecie swoich WRow, ja sie nie znam (tylko czemu mnie teraz kret meczy o tliki do spi, skoro sam potrafi takie wry robic :D )A ty żyj sobie w świecie swoich tematów na ekstremalnym, po co się zniżasz do naszego poziomu? Panie zarozumiały :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Kaaban Idz sie lepiej vodki napij :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 w cpuz, a ja chcę screnna z spi 1m, 32m i pifasta, więc gdzie one są? A ja chce, zeby ci sie skonczyl okres, a ryby umialy latac... Tak, w cpuz bylo napisane drugie miejsce na swiecie, wiec pokazalem delikatnie kretowi, ze to jest bardziej 42gie :D . Mysle, ze jest na tyle zdolny ze sobie poradzi z glebszym przeszukaniem sieci pod katem wynikow z spi czy pifasta. Ok, nie odzywam sie, bo jestem zly i zarozumialy, bo pokazuje kolus ze sie pomylil :D . Nastepnym razem nic nie powiem, niech lud bedzie ciemny jak w sredniowieczu :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ech, jak to miło że się o mnie kłócicie :D WR poprawione na 1st HwBot EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Czy na pewno mówimy o tym samym? Chodzi mi o Twoje "ludzie na tych taktach na pewno mieli lepsze wyniki", fajnie ale jak już się z kogoś śmiejesz czy coś w ten deseń to byś pokazał a nie "szukaj sobie"... i dałeś link tylko do cpuz. To, że hwbot to żaden wyznacznik wr'ów to chyba oczywiste dla każdego :mellow: W ten sposób można obalić 1/4 wr'ów bo zapewne ktoś ma na kompie nieopublikowane albo są ja jakimś małym forum i nie dodane do oficjalnego rankingu. @MaSell dalej możemy podebatować na gg, jak chcesz :P Edytowane 20 Października 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...