Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 DEV jak tam mój proc? już "trochę" u Ciebie siedzi, tak do ~połowy stycznia chciałbym mieć go z powrotem u siebie, weźcie to pod uwagę :D Rezerwuję go po Devilku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Do kogo wyslac ? Adres na PW, w tym tygodniu poleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 ok, na xtremesystems ktoś sobie kupił 2 sztuki LE-1620 i przetestował: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=169633 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 będą 4 gigsy, jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) ok, na xtremesystems ktoś sobie kupił 2 sztuki LE-1620...lalala, ja se może jutro kupie LE-1600 do zabawy :P Tak już planuje od miesiąca, ale czasu brak. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 będzie się z kim po ścigać ;) eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 łoł. A zastanawiałem się nad sprzedaż Windsorka i zakupem LE-1600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Mam ;) Jak znajdę chwile czasu to włożę i zobaczę jak tam ;) Łedit: First run: 3GHz @ 1.25V szybkie Pi1M, działam dalej ;] Łedit2: 1.46V z miernika podczas liczenia Pi. Na wynik nie patrzcie bo to nie było robione pod wynik, tylko dopiero sprawdzam możliwości. Edytowane 18 Grudnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakie chłodzenie? Procek wymiata :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 eh a chcialem kupic ten procek ale wybralem X2 no nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakie chłodzenie?Ninja ;] CCB8F 0742FPMW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 masakrycznie fajna zabwaka ;) ile $ :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 137.99 PLN :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 ok 140pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Miałem go kupić, ale kasa poszła na grafe. Teraz juz wiem, na co przeznacze nastepny zastrzyk finansowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nie skaluje się bydlak napięciem :( 1.55V praktycznie równe 1.65V, trza go chyba potrenować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nie skaluje się bydlak napięciem 1.55V praktycznie równe 1.65VTo ile MHz max @ pi 1M miałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 9MHz więcej niż na poniższym screenie: Ide zara zrobić z tego jakiś czas ładny, bo to na razie tak jak mówię, sprawdzam ile proc pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zimna mu trzeba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) łoł. A zastanawiałem się nad sprzedaż Windsorka i zakupem LE-1600 no dalej, sprzedaj :P ile on robi na sensownym napięciu? :P Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Mr_Gizmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 no dalej, sprzedajJeszcze tdyzień temu sprzedałbym bez zastanownia. A teraz raczej nie - nie mam zabardzo czasu na kombinowanie ze sprzętem. :( ile on robi na sensownym napięciu?A ile to dla Ciebie sensowane napięcie? 2.8 @ stock (1.25V) i Orthos latał dość długo. Późneij to już nie pamiętam jak się skalował. Ale skalować się skalował do 1.625 bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wyniki robione już pod czas: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Użytkownik hary poprawił swój wynik z 00'10'20.156 na 00'09'11.375, co spowodowało spadek Twojego wyniku w rankingu. Masz czas do jutra, żeby sie poprawić ;p Link do rankingu: http://superpi.zenfist.pl/bench/1/show.html -- Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie, prosze nie odpowiadać Heh ;) poczekaj no do świąt :) juz ja sie odegram... ;) 3x 6000+ juz w drodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Gratz rekordu PL w PI na AMD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jeszcze tdyzień temu sprzedałbym bez zastanownia. A teraz raczej nie - nie mam zabardzo czasu na kombinowanie ze sprzętem. :( A ile to dla Ciebie sensowane napięcie? 2.8 @ stock (1.25V) i Orthos latał dość długo. Późneij to już nie pamiętam jak się skalował. Ale skalować się skalował do 1.625 bodajże. dla mnie max. dla 0,09 nm to 1,45V tyle chyba fabrycznie było najwyzsze napiecie dla takic hprockó AMD ... z 3000 Mhz tak pójdzie? aha - i nie na wodzie tylko na czymś mniej kłopotliwym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) grrr ale z was szatany :P i znowu grafe muszę odłożyć na później :D procka dostanę na święta, czyli pierwsze wyniki 24-25 ;) hary bardzo ładnie ;) To jest 1600 a nie 1620, tak? Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 no i co byście zrobili bezemnie :P a tak na serio i procek naprawde niezły, szkoda że tylko jeden rdzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 hary, jak wyglada max htt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 no i co byście zrobili bezemnie :PAle OCB hary, jak wyglada max htt?się okaże się jak wrócę z uczelni dzisiaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 dla dobra ogolu zrob dzis sobie wolne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...