FatAlbert Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) "Specification AMD Processor unknow" ?? tyle co w wersji 1.43 to pokazywał już 1.42.3 Edytowane 7 Stycznia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 w 1.42.3 nie pokazywał, bo przy le-1600 pokazywał le-1580. a co do "Specifikation: AMD Processor unknow" to jest to wina tego, że jest to programowalny string a te procki go nie trzymają (rozprogramowują się), jakby były jakieś ale co do programowalności to wam wkleję scr: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) hał didź ju du dad ? :D tego nie wiedziałem ;) thx hary za wyciągniecie z błędu. eot edit niżej CBID a zo to ? ;) Edytowane 7 Stycznia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) W CBID możesz se wpisać. Tylko z tego co się właśnie dowiedziałem nie wszystkim działa :| Edit: Z tego co doczytałem to się dowiedziałem że string nie jest zapamiętywany, coś mi się powaliło, źle pamiętałem że mi an sempku zapamiętywało ;] Aby w przypadku LE-16xx był domyślnie wyświetlony w CPU-Z czy gdzie indziej bios musi mieć obsługę LE-16xx. Ale w systemie mona sobie spokojnie zmieniać w rejestrze MSR 0xc0010030 (za pomocą na przykład CrystalCPUID) czy też jak pisałem wyżej w CBID, co jest łatwiejsze znacznie bo nie trza znać kodu ascii na pamięć :) cytat z dokumentacji: ... motherboards must incorporate a BIOS that programs the proper processor name string and model number. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jakie temp w stresie na tych atlonach LE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Niezły ten Athlon LE szkoda że 1 rdzeń, ale AMD pokazało że umie robić procesory które też mogą coś w Mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jakie temp w stresie na tych atlonach LE?~30st. C przy 3GHz na def V ~40-42st. C przy 3,3GHz na 1,55V everest&MSI K9A2 CF-F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quazar Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Może na tym forum znajdzie się fachowiec który jednoznacznie odpowie na niby proste pytanie :) Co to jest za procesor a konkretnie ile wat pobiera ? ADA5200CZBOX Płyta wykrywa go jako pracującego na napięciu 1.35V, CPU-Z podaje rev F3. ps. procek leciutko podkręcony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Trzecia literka w oznaczeniu to A, czyli TDP zdefiniowane jako 89W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 hary - cpu będzie do odebrania w poniedziałek ;] Tak więc szykuj czas i memki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Musze cię zmartwić bo zabiłem memki :P tzn działają ale na 2.8V raczej tylko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 No to dotrzepałeś... I na czym ja se go teraz sprawdze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie wiem, jak wrócą z RMA może :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 co myślicie o AMD x2 5200 ?? starczy do ATI 3870 ?? nie będzie ograniczał jak z OC na tym procku?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) hary - nie będzie potrzeby testowania - oberwało mi się F2. Zaraz zrobię screena, do którego należy trzymać gacie, zeby sie nie posikać ze śmiechu... CoreTemp mówi sam za siebie... Edytowane 14 Stycznia 2008 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dobra ja mam takie oto miłe pytanie: Gdzie jest mój procesor?! dev miał go wysłać już hohohoho czasu temu, tymczasem nie ma go ani u MaSella ani u kretfra :blink: może ktoś inny go ma? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Ja go też nie mam, do MaSella DEVILEK nie wysyłał w końcu z tego co wiem. Edytowane 17 Stycznia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=241043&st=900 @3.921g ciekawe kiedy 4Ghz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 juz :) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=305582 heh :) nie mam już siły na nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Gratulacje MILANSIE :) Jaki V i jakie memki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 1,625V, memki 2x1GB crucial 1066, ASUS M2N32-SLI DELUXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gratki Milans :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Fajny proc. Ja na takim napięciu tylko niecałe 3800 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 juz :) 2876940[/snapback] Co to jest za procesor? CZ to F3 - u mnie taki na codzień lata 3.2 przy 1.45 i pewnie jeszcze odrobinę by poszedł gdyby się nad nim poznęcać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Ostatnio zakupilem w ciemno X2 windsora(kierujac sie tylko i wylacznie cena :P ) i okazal sie wlasnie rev.3 a o to link do sklepu: LINK O ile to kogos interesuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Ostatnio zakupilem w ciemno X2 windsora(kierujac sie tylko i wylacznie cena :P ) i okazal sie wlasnie rev.3 a o to link do sklepu: LINK O ile to kogos interesuje :wink: Mógłbys podać troche więcej info? ;) Tzn. Jaki tydzień i jaki stepping(CCB8F/ACB8F/ACBVF/CCBVF/CCB8F)? No i kiedy kupowałeś? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mógłbys podać troche więcej info? ;) Tzn. Jaki tydzień i jaki stepping(CCB8F/ACB8F/ACBVF/CCBVF/CCB8F)? No i kiedy kupowałeś? ;) Jeśli jesteś zainteresowany, to Milans ma X2 3800+ F3 na sprzedanie (nówki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Powiedzcie, czy kazdy 5200+ F3 zrobi te 3ghz na def. vcore ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Powiedzcie, czy kazdy 5200+ F3 zrobi te 3ghz na def. vcore ? Użyj głowy przez chwilę :mur: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeden zrobi, drugi nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 A jaki to problem go dowoltować? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...