Skocz do zawartości
Je m appelle Ferdinand

Athlon 64 Rev. F3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio Panowie mialem dluga przerwe i sie w sprzecie AMD juz nie orientuje, wiec potrzebuje porady.

http://www.allegro.pl/item319476449_megapr...ndsor_oem_.html - jak widac cena swietna. Czy jest mozliwosc sprawdzenia z oznaczen, czy jest to rev F3 ? Moglbym do goscia napisac, ale czy to w ogole jest mozliwe takie sprawdzenie.

Jednak wzielo mnie na sentymenty i chcialbym wrocic do AMD :P Ale min. 3,3-3,4Ghz musze miec.

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal prowadze śledztwo co za procesor mam w swoim kompie :)

Wiem już że jest to mało rozpowszechniona wersja Athlon 64 x2 5200+ ADA5200CZBOX (2x1MB L2) na rev. F3... ale w wersji 89W zasilanej 1,35V. I teraz pytanie w jakiej technologii jest wykonany ten model ? 90 czy 45nm ? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal prowadze śledztwo co za procesor mam w swoim kompie :)

Wiem już że jest to mało rozpowszechniona wersja Athlon 64 x2 5200+ ADA5200CZBOX (2x1MB L2) na rev. F3... ale w wersji 89W zasilanej 1,35V. I teraz pytanie w jakiej technologii jest wykonany ten model ? 90 czy 45nm ? :rolleyes:

AMD nie ma w sprzedaży żadnych procesorów 45nm. Procesor jakiś wyjątkowy też nie jest, bo większość 5200+ teraz to F3 :) Na przyszłość - > www.amd.pl -> AMD ATHLON - > parametry procesorow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh :D a ja sie zastanawiałem skad nick taki znajomy.. ;) teraz juz wszystko wiadomo :)

FatAlbert

5 mobasów, 3 komplety crucial 1066, FC, rura, Tagan 500W, kilka róznych proców.. zobaczymy co to da ale mam nadzieje, że bedzie bardzo blisko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi