hary Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 eee tam, kilka stron wcześniej foto z mojego LE: i to na SS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 hary, do windowsa wszedłeś czy to tylko do screena ? :D ale tak ogólnie syci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Spokojnie do windy wchodziło, tyle, że max HTT 250MHz, no i jest to jeszcze przykład jak dobrze działają czujniki temp w K8, bo takie temp na SS to raczej ciężko nawet bez obciążenia :P W coretemp się zatrzymuje na -49. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Spokojnie do windy wchodziło, tyle, że max HTT 250MHz, no i jest to jeszcze przykład jak dobrze działają czujniki temp w K8, bo takie temp na SS to raczej ciężko nawet bez obciążenia :P W coretemp się zatrzymuje na -49. Zalezy jakie to SS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 tak ryba ;) twoje SS nawet na izobutanie wyciągają -100*C. Zaraz wyjdzie na to, że ekipa z Torunia będzie musiała się zaopatrzyć w FC od Ciebie bo inaczej nawet stockowych zegarów nie da się osiągnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 tak ryba ;) twoje SS nawet na izobutanie wyciągają -100*C. Zaraz wyjdzie na to, że ekipa z Torunia będzie musiała się zaopatrzyć w FC od Ciebie bo inaczej nawet stockowych zegarów nie da się osiągnąć :) Skoro tak twierdzisz :lol2: Mi raczej chodzilo jedynie czy to rotarka czy tlok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Team Toruń :lol: eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Rotara by ty ryba, ale z tego co wiem ona -87*C nie robiła, tym bardziej -95 jak wziąć poprawkę na to że w biosie jest te kilka *C mniej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 ona robi -110'c, 300w load Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Rotara by ty ryba, ale z tego co wiem ona -87*C nie robiła, tym bardziej -95 jak wziąć poprawkę na to że w biosie jest te kilka *C mniej. :P Ale nie pisz, ze wszystki K8 sa be, bo mi FX-57 ok pokazywal w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 No ok, o takie nowsze K8 mi chodziło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Team Toruńrotfl :D Panowie - mam 6000+ w domu a nawet go odpalić nie mogę - box nie wyrabia. :lol: A myślałem, że do lowclocka chociaż będzie :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 co nie wyrabia. 3GHz, 1,25V i powinno dać rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 co nie wyrabia. 3GHz, 1,25V i powinno dać radeNie mogę zmniejszyć napięcia na KN9 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 co nie wyrabia. 3GHz, 1,25V i powinno dać rade ;)F2 robi 2800 na takim napięciu. F3 musi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 F2 robi 2800 na takim napięciu. F3 musi ;] To niezła sztuka tego F2 musi być :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nie wiem jaki jest jego maks, bo go nie próbowałem (AC Freezer :/ ), ale 2800MHz 1,250V robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nie mogę zmniejszyć napięcia na KN9 :PW crystalcpuid probowałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 W crystalcpuid probowałes?Działa :) Obecnie latam na 0.9V ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Działadziałać działa - ale to ma być do lowclocka system, więc obniżanie napięcia softem spod windy przynisie korzyści odwrtone do zamierzanych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 rotfl :D Panowie - mam 6000+ w domu a nawet go odpalić nie mogę - box nie wyrabia. :lol: A myślałem, że do lowclocka chociaż będzie :E Wpadnij do mnie, znajdzie się jakieś dobre chłodziwo na cepa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Jak ci nie wyrabia na boxie to się kwalifikuje na gware w sumie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Jak ci nie wyrabia na boxie to się kwalifikuje na gware w sumie ;] Albo poprostu ktos nie potrafi zalozyc chlodzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 do 5600+ daja to samo co do 6000+ i 6400+ chlodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 6400+ to tylko BE i tam nie ma żadnego chłodzenia w komplecie. (przynajmniej nie słyszałem żeby coś się ostatnio pozmieniało i do BE dodawali coolery) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 hary, ale jest 6400 nie be i ma wentylator;) http://www.apollo.pl/store/show_detail/17/41421 z wentylatorem http://www.apollo.pl/store/show_detail/17/38026 bez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Bo to jest BOX, pudelko ma, ale wentyla w srodku nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 wiec powiedz mi po jaką cholere dawali by dwie takie same wersje, bo 6400+ nawet BE ma zablokowany mnożnik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Albo poprostu ktos nie potrafi zalozyc chlodzeniaTo mój zwalony BOX, którego ktoś papierem ściernym, zamiast wodnym polerował. ;] W przyszłym tygodniu będzie karakurum czy coś takiego od Pentagrama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 >heh :) teraz poprzeczka bardzo wysoko podniesiona ;)Podnisłem jeszcze ociupinke :D 1M - 20,603sec 32M - 18min 40,746sec to narazie tyle. benching trwa....... (oczywiście na dawnym 6400+) Celem jest WR we wszystkich testach SPI na AMD (trzymać kciuki) Screeny i ostateczne wyniki dziś wieczorem albo jutro rano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...