Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie zebym podgrzewał atmosfere, ale w 1M widzialem dziś czas PONIŻEJ 20.469 na taktach nizszych niz 4120mhz ;) http://img88.imageshack.us/img88/9928/1msl8.jpg dla przypomnienia Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ale Ty jesteś boski. Dawaj screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nie zebym podgrzewał atmosfere, ale w 1M widzialem dziś czas PONIŻEJ 20.469 na taktach nizszych niz 4120mhz ;) http://img88.imageshack.us/img88/9928/1msl8.jpg dla przypomnienia Ahhh moj bohater :lol: Szkoda ze phenomy nie lataja tak wysoko jak F3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Fenomy som fajne i majom dużo (!) mocy, tylko ukrytej ;) MaSell - gratulejszonz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Fenomy som fajne i majom dużo (!) mocy, tylko ukrytej ;)Jak ukrytej? Gołym okiem widać że są sporo szybsze od K8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ale Ty jesteś boski.:* @DaRon & ryba :lol: :lol: :lol: Screena dam jak popracuje nad czasem jeszcze :) narazie cos takiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Heh identyko czas ;) Po co on Ci tego procka sprzedawał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 AMD jest okropne. Same problemy z kontrolerem, coldbugiem, htt wallami, do tego w spi zachowuje sie jak celeron prescotowy. Pomijam kwestie czasow, bo mozna usnac :lol: . Nigdy wiecej nie chce tego krecic, bo to porazka a nie oc Moze i da sie lepiej, ale sily do coldbuga juz nie mam. Z taktami pepka mozna niebezpiecznie zblizyc sie do granicy 19stej i 20stej sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) AMD jest okropne. Same problemy z kontrolerem, coldbugiem, htt wallami, do tego w spi zachowuje sie jak celeron prescotowy. Pomijam kwestie czasow, bo mozna usnac :lol: . Nigdy wiecej nie chce tego krecic, bo to porazka a nie oc Moze i da sie lepiej, ale sily do coldbuga juz nie mam. Z taktami pepka mozna niebezpiecznie zblizyc sie do granicy 19stej i 20stej sekundy. Wiesz co robic ;) Bez WR 32M sie nie pokazuj tutaj nawet ;p Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Przed chwila byl niezly wynik w 32m, ale przy zapisywaniu screena... ehh zal komentowac, bezpiecznik w listwie sie zjaral. Akurat wtedy <_< No nic, bedzie poprawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pewnie wynik w 32M będzie jakieś hmm 1.20min lepszy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Przyznaj się, że zrobiłeś to żeby znaleźć się na głównej w newsie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Masz racje Konrad :( :( :oops: Pewnie wynik w 32M będzie jakieś hmm 1.20min lepszy?:)Jesli powiesz jak to policzyc na 4.2ghz+ :lol2: wszystko puszczone po jednym razie, poza 1m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Widać za mocnego masz FCeta i CB Cię męczy ;) Oj już pochwal się tym czasem 32M :) Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 32M jest nieoficjalny :P Ale lepszy niż Pepkowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) 32m sie robi wlasnie, nieco ponizej 18m 35s jak narazie :) Nie bede ukrywal ze najwazniejsze jest dla mnie 1m, 32m, valid i nad tym bede pracowal, znacznie mniej mnie interesuje 16m a reszta to aby lepsza od pepka :P Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: po co Ci go sprzedałem :mur: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a tak wogóle to graty :plum: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) bo >PeePka< jesteś :D Masello - pięknie - teraz poszukaj kogoś z dobrze kręcącym się fenomem.. dla porównania xP Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 piękna robota MaSell :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 wiecej na ekstremalnym :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Może mój X2 3800 nie jest tym co 6400 MaSell'a, ale zobatrzcie, dalej mi się pamięci kończą dlatego taki słaby wynik... W najbliższym czasie będę miał Kingmaxy 800, u kumpla robią 1200 cl5 stabilnie przy 2,1V, więc spróbujemy polecieć dalej i zaatakować 3,7ghz :D 3,5ghz 32M 1,575V-z biosu Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeśli on do 3.5GHz potrzebuje 1.6V to nie sądzę żeby zrobił 3.7GHz na powietrzu czy wodzie (chyba, że z lodem). Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 chodziło mi o 3,7 do screena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja dziś odkryłem nowe pokłady mocy w Foxconnie C51XEM2AA więc już teraz mogę atakować 3600MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 nowe pokłady mocy pozycz ich troche <_< 4287MHz na efczyyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Przecież Ciebie mobo nie bredzi, dla mnożnika x10 to już trzeba się bardziej nagimnastykować z nForcem 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 co ty gadasz :) ja zauwazyłem ze w przypadku AM2 to chipset nie ma żadnego znaczenia. Na każdym nforce kreci się dobrze - kwestia dobrego biosu i dobrze wykonanej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No niby tak. Wiesz, ja znam M2N z najgorszej (pierwszej) strony. Z tego co widzę, obecnie da się na niej nawet podkręcać. KN9 SLI za dawnych czasów mi się przy 310 skończył, obecnie z wiedzą którą mam moze i było by więcej. A Foxconn zdaje się rozkręcać (leżał odłogiem 4 tygodnie i zaczął przyjmować wyższe napięcia na mostki ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 http://img85.imageshack.us/img85/1695/4298gg5.jpg F3 najszybszym AMD na świecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Brawo! Jestem dumny z bycia Polakiem :D a w ogóle: fajne napięcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...