MILANS Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 z F3 mam tylko 4600+ i 6000+ :( A MSI nie polecam - bierz gigabyte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 z F3 mam tylko 4600+ i 6000+ :( A MSI nie polecam - bierz gigabyte ;) A co miałeś ta Msi? Czy tylko tak sobie gadasz bo ci firma nie Pasi? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) dobra więc biore tego MSI - tylko nową za 225 ;] a nie używke z wyprzedaży ;] nie wiedziałem że jest coś lepszego od tego gigusia za ~200zł ;] MILANS - A co nie tak z tym MSI ? Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) A co miałeś ta Msi? Czy tylko tak sobie gadasz bo ci firma nie Pasi? :rolleyes: ... ...tak sobie tylko burczę pod nosem... co jest nie tak? przeczytaj sobie temat o tej płycie to się dowiesz. Generalnie wszyscy narzekają, a i mi nie przypadła do gustu. Za to gigabyte MA770-DS3 zrobił na mnie naprawde niezłe wrażenie. Moze jest biedny, tani, ktoś powiedział ze tandetny. Ale za to jest bezproblemowy, mniej awaryjny i nieźle się kreci. Ktos tam wspomniał ze mobo ma "tylko" 1,64V. To ma być wada? Niby jakim chłodzeniem zamierzasz zbijać temperature przy takich napięciach? Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ... ...tak sobie tylko burczę pod nosem... co jest nie tak? przeczytaj sobie temat o tej płycie to się dowiesz. Generalnie wszyscy narzekają, a i mi nie przypadła do gustu. Za to gigabyte MA770-DS3 zrobił na mnie naprawde niezłe wrażenie. Moze jest biedny, tani, ktoś powiedział ze tandetny. Ale za to jest bezproblemowy, mniej awaryjny i nieźle się kreci. Ktos tam wspomniał ze mobo ma "tylko" 1,64V. To ma być wada? Niby jakim chłodzeniem zamierzasz zbijać temperature przy takich napięciach? Oczywiście nie mówię tu o codziennej pracy na takim napięciu...Ale czuł bym się lepiej, mając więcej V,teraz mi 1,55v nie wystarcza... Co do chłodzenia masz racje,ale np. pod superpi nie potrzebuje od razu fc, zwykłym Frezerem chłodziłem 6000+ na 1,6v Każdy bierze płytkę pod swoje potrzeby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) No to chyba ze tak ;/ a szkoda bo z parametrów/ wyglądu mi dużo bardziej pasuje ;] (ech szkoda że optyka Audio nie ma ;/ ) A dużo ci tych 4600+ F3 zostało ? Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nie no - mozecie płyte brać ale wolałem nieco ostudzić wasz entuzjazm - lepiej wcześniej poczytajcie troche. A co do 4600+.. niewykluczone ze za tydzien nie bedzie juz po nich ani śladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 dobra więc biore tego MSI - tylko nową za 225 ;] a nie używke z wyprzedaży ;] nie wiedziałem że jest coś lepszego od tego gigusia za ~200zł ;] MILANS - A co nie tak z tym MSI ? Nie wiem jak można kupować mobo do oc i patrzeć w stronę takich dziwnych producentów jak wyżej :D http://allegro.pl/item418508943_abit_ax78_...m_hd_audio.html Co do kupna procesora za cenę ~200 - to chyba tak dość średnio opłacalny biznes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A co do 4600+.. niewykluczone ze za tydzien nie bedzie juz po nich ani śladu.I wtedy będe mógł bezpiecznie sprzedać mojego F3 :) Ktos tam wspomniał ze mobo ma "tylko" 1,64V. To ma być wada? Niby jakim chłodzeniem zamierzasz zbijać temperature przy takich napięciach?Karakorum trzymało na takim napięciu 6k+ w pi 32M :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTK_BLR Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Gdzie mozna dostac X2 Windsor z rewizji F3? Milans- masz moze jeszcze te F3 4600+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Milans- masz moze jeszcze te F3 4600+? Z tego co wiem, w hurtowni ost 3 sztuki są:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Czy 6000+ jest takie tanie (254 zł) czy 6400+ takie drogie(444 zł)? Bo coś duża różnica między nimi, niedługo będę brał tego albo tego i nie wiem, czy należy się spodziewać 6400+ poniżej 300 zł za BOX'a nówkę. A i tak z ciekawości zapytam, F3 z odblokowanym mnożnikiem to tylko 6400+ w tym BOX'ie bez wentylatora jest i nic więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Nie ma x2 6400+ z odblokowanym mnoznikiem. W czarnym pudelku masz tylko proca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 na am2 tylko fx62 miał odblokowany mnożnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Jeśli chodzi o windsora to tylko FX, bo tak to brisbane mają odblokowany mnożnik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andron Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam!!posiadam windsorka 4600+ F3 i płyte MSI K9N Neo-F nF 550 a na niej nic nie idzie podkręcić i chciałbym ją zmienic. Za rozsądną cene mam na oku Gigabyte GA-MA770-DS3 i ASUS M3A AMD 770, która bedzie lepsza do kręcenia i ile mozna na nich ok wyciągnąć z mojego procka?? Czy odrazu ABIT AX78 kupować bo z tego co czytałem tu na forum to jest dośc dobre,,lepsze jest od Gigabyte GA-MA790X-DS4 bo też słyszalem ze jest dośc dobra? Z góry dzięki!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 ASROCK A770CrossFire AMD 770 będzie chyba najlepszym aktualnie wyborem jeżeli chodzi o OC ;] cena - niecałe 200zł kilka tematów niżej masz temat o tych asrockach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 ASRock chyba najlepszy będzie... M3A to nic ciekawego, GB i Abit ma SB600 (w przypadku oc Phenoma może być tak sobie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) AsRock za 125zł...Allegro,"wyprzedaż" Ps.Nie aktualne,zmienili nazwę aukcji z AsRock na GB... Edytowane 25 Września 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borot Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam, mam takowe pytanie, czy kupic 5200+ na rdzeniu windsor czy brisbane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam, mam takowe pytanie, czy kupic 5200+ na rdzeniu windsor czy brisbane?od 5200+ to windsor - zawsze to 2x 1MB cache a nie 2x 512kB ;] OC raczej podobne z lekką przewaga windsora - który przy okazji wydziela więcej ciepła i pochłania wiecej energii o Brisbane ;] oczywiście mowa tu o windsor F3 i brisbane G2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Można też dodać,że w Windsorze połówkowe mnożniki np. 13,5-same problemy-wina kontrolera,troszkę szybszy od Brisbana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 w Windsorze połówkowe mnożniki np. 13,5-same problemyAle po co używać połówkowych? To takie szukanie wad na siłę, owszem istnieją ale zupełnie nie przeszkadzają w normalnym używaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 http://www.allegro.pl/item438942966_proces...r_oem_nowy.html F3 na allegro, myślę nad zakupem tego procka i o/c 3,0Ghz :D jakie pamięci kupić 2x1Gb czy 1x2Gb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 http://www.allegro.pl/item438942966_proces...r_oem_nowy.html F3 na allegro, myślę nad zakupem tego procka i o/c 3,0Ghz :D jakie pamięci kupić 2x1Gb czy 1x2Gb ? 2x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memel Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 http://allegro.pl/item446737049_f3_windsor...ox_3400mhz.html robi 3400 i moze wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 2x1 http://www.allegro.pl/item438196377_markow...cl4_new_gw.html chyba będą ok? od tego samego sprzedającego, będzie tańsza wysyłka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 moze i bedzie ;) ale czy osiągi beda odpowiednie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 cinek : ten oem 3800+ na pewno jest F3 ? poza tym OEMy są zazwyczaj selekcjonowane i sprawdzane OC. te tak tanio sprzedawane to zazwyczaj padaki co 3Ghz nie są w stanie zrobić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Szczerze wątpię że to F3, Może poproś o real fote. Poza tym jeżeli był by to F3,to "chwalili" by się. Możliwe że padaka do tego F2 i przy 2,6 się popłacze. Edytowane 27 Września 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...