hary Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Opek na s940 to Opek na s940 nie na AM2 :) Poza tym to DDR1 jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Sardyn na jakim to chłodzeniu? :D Freezer 64Pro + otwarte okno, napiecie słabe bo 1.65 na wiecej plyta nie pozwala. Jakby co to do 3GHz potrzebuje 1,25V spod biosu a do 3,2GHz 1,375V (orthos 8h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Pepek niestety, ale dałem sobie z tym spokój, wiem ciekaw każdy jakby się zachowywał kolejny F3 na DI ale aktualnie nie mam to tego zajęcia ani czasu ani ochoty ;P Sardyn no to fajny Selekcik jak ulał można powiedzieć. Widzisz, płyte masz inną niż moja to pewne co to za płyta? :D MSI? Pamięci w kompie masz Microna D9 czy inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Sardyn no to fajny Selekcik jak ulał można powiedzieć. Widzisz, płyte masz inną niż moja to pewne co to za płyta? :D MSI? Pamięci w kompie masz Microna D9 czy inne?Proc pierwszy lepszy z brzegu kupiony za oceanem. Płyte mam Asusa M2N-SLI Deluxe, pamieci Cruciale 1066 D9 :D Edytowane 4 Marca 2009 przez Sardyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...