Skocz do zawartości
Je m appelle Ferdinand

Athlon 64 Rev. F3

Rekomendowane odpowiedzi

no to ciekawe, czy go sprowadza. gosciu z trytona pisal, ze u nich sprowadzenie to kwestia 1-2 dni, gdyby zabraklo :). pytalem sie o to w czwartek. w piatek zamowilem. jak widac dobrze zrobilem bo sie zalapalem na koncowke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ultor napisał(a):

no to ciekawe, czy go sprowadza. gosciu z trytona pisal, ze u nich sprowadzenie to kwestia 1-2 dni, gdyby zabraklo :). pytalem sie o to w czwartek. w piatek zamowilem. jak widac dobrze zrobilem bo sie zalapalem na koncowke.

To obydwaj mieliśmy szczęście :) W piątek zamówione a w sobotę patrzę "W magazynie: brak" :D

EDIT: Daj znać kiedy dojdzie to może mniej więcej w tym samym czasie u mnie będzie <_<

Edytowane przez barder90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie zastanawiam czy sprzedac swojego,dostalem propozycje 190zł

Edit

Dostalem wlasnie meila z trytona maja procki,niestety cena troche skoczyla

Edytowane przez trojan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podwyzki mozna sie bylo spodziewac. do mnie CZ doszedl z trytona w poniedzialek. zamowiony w piatek o 12, poszlo tego samego dnia paczka pobraniowa priorytetowa. zdziwila mnie cena za przesylke. tylko 10zl. normalnie pobranie kosztuje wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ultor napisał(a):

podwyzki mozna sie bylo spodziewac. do mnie CZ doszedl z trytona w poniedzialek. zamowiony w piatek o 12, poszlo tego samego dnia paczka pobraniowa priorytetowa. zdziwila mnie cena za przesylke. tylko 10zl. normalnie pobranie kosztuje wiecej.

Ja coś po 15 w piątek wysłałem zamówienie i potwierdzenie było po 10 min. Jak na razie jeszcze nie ma paczki ,ale jestem dobrej myśli. Z kartą graficzną przez pocztę kurier był po 17 . Mogliby chociaż zadzwonić... Z ceną za przesyłkę to dobrze, bo kurier jest drogi u nich. Jest popyt wzrasta cena :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi czy wentylator z radiatorem boxowy w athlonach - konkretnie chodzi mi o X2 6000+ nadaje się do czegoś? Mam Arctic Cooling Freezer 64PRO od poprzedniego procka i zastanawiam się którego zamontować na nowego procka . Chłopaki postarali się i zrobili całkiem ładny coolerek (oczywiście pasta oryginalna poszła by won). Może ktoś już testował ten coolerek z zestawu?

Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez mostom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dszywala napisał(a):

@mostom

Coolerek taki sam jak w X2 4400 na S939. U mnie dawał radę bardzo dobrze, jedynie wentyl na nim troszkę słaby, a na wyższych obrotach głośny. Nie wiem jak porównanie z freezerem jak masz ochotę to możesz zrobić tescik ;)

Dziś się za to zabiorę - zobaczę, który sobie lepiej radzi z tym prockiem.

q8ic:

Pasta, którą zawsze smaruję procki to Arctic Silver 5 - zawsze się sprawdzała. A widzę, że jakaś nowa pasta się pojawiła - Pasta Coollaboratory Liquid Pro - ciekawe jak ta się sprawuje.

Edytowane przez mostom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mostom napisał(a):

Dziś się za to zabiorę - zobaczę, który sobie lepiej radzi z tym prockiem.

q8ic:

Pasta, którą zawsze smaruję procki to Arctic Silver 5 - zawsze się sprawdzała. A widzę, że jakaś nowa pasta się pojawiła - Pasta Coollaboratory Liquid Pro - ciekawe jak ta się sprawuje.

Z tego co czytalem bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurczak80 napisał(a):

I dlaczego kombinujesz z inną płytą te co już testowałeś są do kitu?

KN9 i Infinity do kitu? :ploom:

McDracullo więcej nie wydusi. Zegary może podciągnąć na chipsecie od ATI, ale z wydajnością to nie będzie miało nic wspólnego. Winy możemy się doszukiwać w słabej sztuce CPU (patrz stepping).

Edytowane przez kretfr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurczak80 napisał(a):

Ja wiem że nie są do kitu ale on doszedł do napięcia 1.35v a co dalej chociaż 1.5v boi się o procka czy co?Przecież nic mu się nie stanie chyba że na boxie dalej jedzie.

Ja mu od początku mówie, żeby zaczynał od 1.5V... A on swoje.

@McDracullo - chcesz to Ci mogę Scythe Ninja podesłać (jeśli opłacisz poczte/kuriera ofc) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi