ultor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no to ciekawe, czy go sprowadza. gosciu z trytona pisal, ze u nich sprowadzenie to kwestia 1-2 dni, gdyby zabraklo :). pytalem sie o to w czwartek. w piatek zamowilem. jak widac dobrze zrobilem bo sie zalapalem na koncowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Brisbane też :-| szlak by to trafił....a ile za niego chcesz ze brak chetnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) no to ciekawe, czy go sprowadza. gosciu z trytona pisal, ze u nich sprowadzenie to kwestia 1-2 dni, gdyby zabraklo :). pytalem sie o to w czwartek. w piatek zamowilem. jak widac dobrze zrobilem bo sie zalapalem na koncowke. To obydwaj mieliśmy szczęście :) W piątek zamówione a w sobotę patrzę "W magazynie: brak" :D EDIT: Daj znać kiedy dojdzie to może mniej więcej w tym samym czasie u mnie będzie <_< Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez barder90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Armagiedon!1111 Zamówiłem f3, dostałem CU...:lol: Procków nie ma na magazynie praktycznie nigdzie, więc sobie chyba troszkę poczekam z wymianą..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a ile za niego chcesz ze brak chetnych?a ze 150zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja sie zastanawiam czy sprzedac swojego,dostalem propozycje 190zł Edit Dostalem wlasnie meila z trytona maja procki,niestety cena troche skoczyla Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez trojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 dużo podskoczyła? oczywiście mówimy o rewizji F3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wejdz i sprawdz kosztuje teraz 265,00 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 podwyzki mozna sie bylo spodziewac. do mnie CZ doszedl z trytona w poniedzialek. zamowiony w piatek o 12, poszlo tego samego dnia paczka pobraniowa priorytetowa. zdziwila mnie cena za przesylke. tylko 10zl. normalnie pobranie kosztuje wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 trochę drogo,ale jak nie znajdę w innym sklepie to chyba wezmę z trytona.Dobre ze przesyłka nie jest taka droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale ważne, że jest B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 podwyzki mozna sie bylo spodziewac. do mnie CZ doszedl z trytona w poniedzialek. zamowiony w piatek o 12, poszlo tego samego dnia paczka pobraniowa priorytetowa. zdziwila mnie cena za przesylke. tylko 10zl. normalnie pobranie kosztuje wiecej. Ja coś po 15 w piątek wysłałem zamówienie i potwierdzenie było po 10 min. Jak na razie jeszcze nie ma paczki ,ale jestem dobrej myśli. Z kartą graficzną przez pocztę kurier był po 17 . Mogliby chociaż zadzwonić... Z ceną za przesyłkę to dobrze, bo kurier jest drogi u nich. Jest popyt wzrasta cena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) A powiedzcie mi czy wentylator z radiatorem boxowy w athlonach - konkretnie chodzi mi o X2 6000+ nadaje się do czegoś? Mam Arctic Cooling Freezer 64PRO od poprzedniego procka i zastanawiam się którego zamontować na nowego procka . Chłopaki postarali się i zrobili całkiem ładny coolerek (oczywiście pasta oryginalna poszła by won). Może ktoś już testował ten coolerek z zestawu? Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez mostom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Heh... Poczta Polska mnie zawiodła...teraz przez te święta się naczekam :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja dzis dostalem awizo :/ z f3 nosz kur*** bylem caly dzien w domu :/ pozostalo przeczekac swieto ;] 267 calosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 @mostom Coolerek taki sam jak w X2 4400 na S939. U mnie dawał radę bardzo dobrze, jedynie wentyl na nim troszkę słaby, a na wyższych obrotach głośny. Nie wiem jak porównanie z freezerem jak masz ochotę to możesz zrobić tescik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (oczywiście pasta oryginalna poszła by won).Jeżeli masz zamiar załadować ceramique to szkoda fatygi - no chyba, że coś lepszego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) @mostom Coolerek taki sam jak w X2 4400 na S939. U mnie dawał radę bardzo dobrze, jedynie wentyl na nim troszkę słaby, a na wyższych obrotach głośny. Nie wiem jak porównanie z freezerem jak masz ochotę to możesz zrobić tescik ;) Dziś się za to zabiorę - zobaczę, który sobie lepiej radzi z tym prockiem. q8ic: Pasta, którą zawsze smaruję procki to Arctic Silver 5 - zawsze się sprawdzała. A widzę, że jakaś nowa pasta się pojawiła - Pasta Coollaboratory Liquid Pro - ciekawe jak ta się sprawuje. Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez mostom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Dziś się za to zabiorę - zobaczę, który sobie lepiej radzi z tym prockiem. q8ic: Pasta, którą zawsze smaruję procki to Arctic Silver 5 - zawsze się sprawdzała. A widzę, że jakaś nowa pasta się pojawiła - Pasta Coollaboratory Liquid Pro - ciekawe jak ta się sprawuje. Z tego co czytalem bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Z tego co czytalem bardzo dobrze. taaa, tylko ze pozniej trzeba sie niezle napocic zeby sie tego pozbyc z coolera i z cpu :) ...polecam Zalmana STG1 (jakby co to PW bo mam jedna luzna, funkiel nowka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziś/jutro wrzucę Tego F3 na kolejne mobo - może będzie prowadzić się lepiej niż na KN9 i DFI. Tym razem chipset 690G. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziś/jutro wrzucę Tego F3 na kolejne mobo - może będzie prowadzić się lepiej niż na KN9 i DFI. Tym razem chipset 690G. :DOczywiście czekamy na relacje...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziś/jutro wrzucę Tego F3 na kolejne mobo - może będzie prowadzić się lepiej niż na KN9 i DFI. Tym razem chipset 690G. :D A jakie mobo dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A jakie mobo dokładnie?GA-MA69GM-S2H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 McDracullo na Abicie dawałeś więcej jak 1.35v?Czy twoje max to to co w sygnaturce?I dlaczego kombinujesz z inną płytą te co już testowałeś są do kitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) I dlaczego kombinujesz z inną płytą te co już testowałeś są do kitu? KN9 i Infinity do kitu? :ploom: McDracullo więcej nie wydusi. Zegary może podciągnąć na chipsecie od ATI, ale z wydajnością to nie będzie miało nic wspólnego. Winy możemy się doszukiwać w słabej sztuce CPU (patrz stepping). Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja wiem że nie są do kitu ale on doszedł do napięcia 1.35v a co dalej chociaż 1.5v boi się o procka czy co?Przecież nic mu się nie stanie chyba że na boxie dalej jedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja wiem że nie są do kitu ale on doszedł do napięcia 1.35v a co dalej chociaż 1.5v boi się o procka czy co?Przecież nic mu się nie stanie chyba że na boxie dalej jedzie. Ja mu od początku mówie, żeby zaczynał od 1.5V... A on swoje. @McDracullo - chcesz to Ci mogę Scythe Ninja podesłać (jeśli opłacisz poczte/kuriera ofc) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 3.2GHz i narzeka, że na 1.35V. 3.5GHz na 1.6 robili. WC mu trzeba i więcej powera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jeżeli to do mnie to nie narzekam ale chciałbym zobaczyć co to potrafi na 1.5-1.55v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...