ryba Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) W kalendarzu polskich imprez związanych z moddingiem komputerów poczesne miejsce zajmuje Zjazd OC & Moders w Gdańsku. W tym roku odbył się w dniach 27-29 lipca. Imprezie towarzyszył coroczny zlot forum PurePC.pl. I ja tam byłem, miód i wino piłem, a co zobaczyłem, to w relacji umieściłem. Autor: Michał "Costi" Kościelak Czytaj całość Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macieqqq Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Odmowa dostępu Nie jesteś uprawniony do przeglądania tej strony. EDIT: O, juz dziala ;) Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 EDIT: O, juz dziala ;) Przepraszam, nie mam moda na forum i nie moglem inaczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twój Pan Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 Ryba pozdrawia konkurencję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo23 Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 Leze i kwicze :D ALe z was pociechy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) http://galeria.purepc.pl/v/redaktorzy/Cost...G_3003.jpg.html ten po prawej to niemiec? Chyba jakis za młody :P hehe Fajne zdjecia, i poprawka - jest ich dosc :P ps. ty po prawej stronie zdjecia, z tym niemilym gestem, jestes pe! Niemiec tez jest pe! ;p Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 http://galeria.purepc.pl/v/redaktorzy/Cost...G_3003.jpg.html ten po prawej to niemiec? Chyba jakis za młody :P hehe Fajne zdjecia, ale.. za malo ich ;> ps. ty po prawej stronie zdjecia z tym niemilym gestem, jestes pe! Ni! To nie dojczland, a jakiś przypadkowy chłopaczek z konkursu :) Chociaż jak dla mnie to może być i Niemiec :lol2: A czarne plecy, to nasz rednacz Roman ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 http://galeria.purepc.pl/v/redaktorzy/Cost...G_3003.jpg.html ten po prawej to niemiec? Chyba jakis za młody :P hehe Fajne zdjecia, ale.. za malo ich ;> ps. ty po prawej stronie zdjecia z tym niemilym gestem, jestes pe! Nie, to nie jest Niemiec, chociaz bardzo podobny ;) Ps. Milo mi, Marcin jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemiec Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) 2707043[/snapback] Ni! To nie dojczland, a jakiś przypadkowy chłopaczek z konkursu :) Chociaż jak dla mnie to może być i Niemiec :lol2: a Twoja stara pierze w rzece.... Nie, to nie jest Niemiec, chociaz bardzo podobny ;) dzieci i ryby glosu nie maja :lol: arta przeczytam jutro bo padam na twarz. Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszonek Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 [img ]http://galeria.purepc.pl/d/17945-4/IMG_3053.jpg[/img] Ryba pozdrawia konkurencję :D // ryba z dużej? :D Oj no ja chciałem! Już nawet sobie link skopiowalem do schowka, a tu już ktoś tu dał :P Swoją drogą trochę takie niepoprawne, że dajecie do oficjalnej relacji fotke gdzie ryba fucka pokazuje ;) Przydałoby się więcej fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
costi Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 Swoją drogą trochę takie niepoprawne, że dajecie do oficjalnej relacji fotke gdzie ryba fucka pokazuje ;)Nie jestesmy w USA, zeby przejmowac sie poprawnoscia polityczna na kazdym kroku :P Poza tym gest ten sie juz tak spopularyzowal, ze jest rownie obrazliwy, co slowo 'kobieta' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemiec Napisano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 jest rownie obrazliwy, co slowo 'kobieta' ;) zejdz z naczelnego, bo mu pewnie duszno ;) Juz Partyca ( dalej nie wiem jaki FS ma :lol: ) sie za to dostatecznie poznecala :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BENITO Napisano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2007 Romuś ma anielską cierpliwość do tej małolaty. Ale widocznie tak musi być, coś dzięki niemu czegoś się nauczyłem. płetwiaku nieładnie nieładnie tak pozdrawiać konkurencję :lol: Szkopu, przyznaj się co wygrałeś tym razem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxster Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Sorry, ale jak ja widzę na fotach dziecię sprzedające fakera to mi się nóż w kieszeni otwiera. Przykre, że wśród naszej społeczności jest i taki margines... Człowieku trochę kultury nie zawadzi! :mur: Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzechu_1990 Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 Sorry, ale jak ja widzę na fotach dziecię sprzedające fakera to mi się nóż w kieszeni otwiera. Przykre, że wśród naszej społeczności jest i taki margines... Człowieku trochę kultury nie zawadzi! :mur: Uważaj bo ryba użyje swojej kaskady :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawyer188 Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Sorry, ale jak ja widzę na fotach dziecię sprzedające fakera to mi się nóż w kieszeni otwiera. Przykre, że wśród naszej społeczności jest i taki margines... Człowieku trochę kultury nie zawadzi! :mur: jaki wrażliwy :lol fajniutka ta obudowa z 4 miejsca :-| Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BENITO Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 Boxster To nie margines....to właśnie redakcja :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twój Pan Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 Szef działu hardware pozdrawia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ent Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 Sorry za odkopanie ale dopiero przeczytalem relacje i zobaczylem ta niebotyczna fotke, ja k.... rozumiem ze mozna sie wydurniac na fotach, ale wepchnac to k..... do relacji na portalu? Jak macie takie foty wrzucac to moze lepiej zamknac portal i zostawic tylko forum? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BENITO Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 Z tak poważną redakcją to tylko kwestia czasu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 Zdjecie zostalo wyrzucone. To byl pomysl autora, lecz jak sa glosy moralnego sprzeciwu, prosze bardzo, wnioski zostaly przyjete :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winuhux Napisano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2007 Klasyfikacja turnieju OC wygląda zaś następująco: 1. miejsce – PurePC.pl 2. miejsce – Kiełbasa Skład 3. miejsce – Overlock.pl 4. miejsce – Hindenburg Extreme 3 miejsce zajęła firma od maszyn szwalniczych ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
costi Napisano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2007 Loool, 3 osoby to czytaly i kazdemu umknelo :oops: Dzieki za zwrocenie uwagi, juz poprawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...