-talib- Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Krótko mówiąć mam dym którą karte wybrać. Mam dośc intergry <_< Dopłacić troche i brać A2ZS Gold czy wystarczy A1Gold do muzyki filmów i ew.gier? Czy róznice między nimi są tak duże w jakości i bajerów które oferują? Help Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Według mnie warto dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Czekam na A2 Gold. Szkoda wydawać ponad 2 setki na A2 ZS która się rózni tym ,że ma 7.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Skąd się w ogóle wziął ten dopisek "gold"? Ruskie jakąś nową wersje Audigy wymyśliły :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) zobacz tutaj: http://www.allegro.pl/item226672863_audigy_2_zs_sb0350.html audigy 2 SB0350 jest kilka wersji (co widać po kolorystyce) a tutaj inne ujęcie: http://www.allegro.pl/item226716127_soundb..._wy_super_.html nie wiem czy wszystkie ZS miały złote gniazda... Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez shinue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wszystkie normalne Audigy 2 ZS mają pozłacane styki i nie ma takiego czegoś jak wersja "Gold". Wiem, że na allegro pojawiały się też A2 ZS ze stykami aluminiowymi ale nie wiem co to za wynalazek bo wcześniej w oficjalnej sprzedaży go nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...