kamien Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 hmm czy ktos uzywal czegos takiego jak SMOOTHWALL - jest to linux nastawiony na routing (cos ala freesco tylko bardziej rozbudowane), chodzi mi glownie o wersje beta z seri 2.0 (jaderko 2.4.19), ale rowniez i o wersje 0.9.9 i 1.0 - jak to sie sprawuje w praktyce...za odpowiedzi z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 zainstalowalem wersje 2.0 b4 (jajko 2.4.20) sprawuje sie niezle jest to znakomita alternatywa dla FreeSCO, nagralem pliczek iso okolo 23mb na plytke- bootooje sie wszystko przejrzyste i eleganckie... dystrybucja ta ma tez genialny panel starowania przez www (cos jak routery D-Linka) zawiera: squida, vpn, serwer www, ssh, dhcp, cron, dns proxy, ids - jak dal mnie super... genialne sprawdzanie logow.. wogole jestem mile zaskoczony - probujcie polecam >>>> http://www.smoothwall.org/beta/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...