ArChAs Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak wiadomo mobo kn9 juz nie sprzedaja a na allegro osiaga wysokie ceny. Czym mozna to byloby w miare korzystnie zastapic? Oczywiscie jak najtaniej, najlepiej w granicach 200zl. Moze troche ponad, jak sie znajdzie uzywka bedzie taniej. Czekam na odpowiedzi:) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez ArChAs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Uzywany KN9 , Foxconn z zintegrwanym 6100: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-13 (kilka wersji , przeczytaj dokladnie). I chyba tyle. Biostara TForce na NF4U juz nie dostaniesz pewnie tez. Abita AN52S nie ma u nas i nie bedzie za 200 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Uzywany KN9 , Foxconn z zintegrwanym 6100: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-13 (kilka wersji , przeczytaj dokladnie). I chyba tyle. Biostara TForce na NF4U juz nie dostaniesz pewnie tez. Abita AN52S nie ma u nas i nie bedzie za 200 zl. gdzie ja tylko dostac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Uzywany KN9 , Foxconn z zintegrwanym 6100: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-13 (kilka wersji , przeczytaj dokladnie). I chyba tyle. Biostara TForce na NF4U juz nie dostaniesz pewnie tez. Abita AN52S nie ma u nas i nie bedzie za 200 zl. Przecież temu foxconnowi dalej do abita kn9 czy dfi niż mnie do bycia astronautą. Widziałem go na żywo, bawiłem się nim i męczyłem się z tym co odpieprzał w połączeniu z Samsungiem 20gb na IDE. Płyta nie chciała bootować ani z dysku, ani z płyty CD. próbowaliśmy z kumpel wszystkiego. W końcu bez wyraźnego powodu płyta zabootowała z płyty, ale nie dało się zainstalować windy, bo sypała się w czasie instalacji. Do tej pory nie wiem czego to była wina. Kiedy wymieniłem sprawny dysk IDE na nowego 7200.9 na sata, problem ustąpił i komp działa do dziś. A co z abitem an52? Nie dobry? Jeszcze Asus M2N powinien być ok, choć kn9 to też nie jest. W każdym razie brakuje mu mniej niż foxconnowi. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Przecież temu foxconnowi dalej do abita kn9 czy dfi niż mnie do bycia astronautą. Widziałem go na żywo, bawiłem się nim i męczyłem się z tym co odpieprzał w połączeniu z Samsungiem 20gb na IDE. Płyta nie chciała bootować ani z dysku, ani z płyty CD. próbowaliśmy z kumpel wszystkiego. W końcu bez wyraźnego powodu płyta zabootowała z płyty, ale nie dało się zainstalować windy, bo sypała się w czasie instalacji. Do tej pory nie wiem czego to była wina. Kiedy wymieniłem sprawny dysk IDE na nowego 7200.9 na sata, problem ustąpił i komp działa do dziś. A co z abitem an52? Nie dobry? Jeszcze Asus M2N powinien być ok, choć kn9 to też nie jest. W każdym razie brakuje mu mniej niż foxconnowi. jest szansa ze zdobede kn9, jak nie dam rady bede sie odzywal dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Przecież temu foxconnowi dalej do abita kn9 czy dfi niż mnie do bycia astronautą. Widziałem go na żywo, bawiłem się nim i męczyłem się z tym co odpieprzał w połączeniu z Samsungiem 20gb na IDE. Płyta nie chciała bootować ani z dysku, ani z płyty CD. próbowaliśmy z kumpel wszystkiego. W końcu bez wyraźnego powodu płyta zabootowała z płyty, ale nie dało się zainstalować windy, bo sypała się w czasie instalacji. Do tej pory nie wiem czego to była wina. Kiedy wymieniłem sprawny dysk IDE na nowego 7200.9 na sata, problem ustąpił i komp działa do dziś. A co z abitem an52? Nie dobry? Jeszcze Asus M2N powinien być ok, choć kn9 to też nie jest. W każdym razie brakuje mu mniej niż foxconnowi. Ja nie pisalem o Foxconnie jako zastepcy KN9 bo nie ta liga , a jako o mobasie , za ktorego mozna dac te 200 zl. Natomiast sam widzisz , ze problem mieliscie dziwny...Ja na Gigabyte pod 775 mialem odwrotnie , sprawny SATA nie chcial smigac , stary IDE 40GB zawsze i bez problemow... AN52 , ten bez S to nie rewelacja , a na bank nie do oc , M2N to wedlug mnie padaczka od Asusa , zarowno M2NE jak i M2N4SLI , obie maja smieszne napiecie na ramy , M2N4 natomiast nie ma tez regulacji vcore w gore... Nie dostaniesz za 200 nic sensownego pod am2 i nowego... Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja nie pisalem o Foxconnie jako zastepcy KN9 bo nie ta liga , a jako o mobasie , za ktorego mozna dac te 200 zl. Natomiast sam widzisz , ze problem mieliscie dziwny...Ja na Gigabyte pod 775 mialem odwrotnie , sprawny SATA nie chcial smigac , stary IDE 40GB zawsze i bez problemow... AN52 , ten bez S to nie rewelacja , a na bank nie do oc , M2N to wedlug mnie padaczka od Asusa , zarowno M2NE jak i M2N4SLI , obie maja smieszne napiecie na ramy , M2N4 natomiast nie ma tez regulacji vcore w gore... Nie dostaniesz za 200 nic sensownego pod am2 i nowego... brac kn9 za 260zl czy bedzie cos lepszego w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 brac kn9 za 260zl czy bedzie cos lepszego w tej cenie?Nowa = tak Uzywka = zastanowilbym sie bo za niewiele wiecej mialbym nowe DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item222266147__dfi_i..._gwarancja.html hmm a co to za tania plyta z tak wdziecznym opisem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 S754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja też miałem problem przy zakupie tego Abita. Poprosiłem sprzedawce o wypożyczenie Sapphire PC-AM2RD580 i po 2 dniach już wiedziałem, że jest godnym rywalem dla abita. Ale oczywiście nie jest bez wad (zależy dla kogo :) ): - ma tylko 1 ide (ale za to 8 sata) - tylko 1 pci P.S. Zapomniałem dodać, że kosztuje ok 300 zł Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez delekta87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Foxconn (WinFast) N570SM2AA-8EKRS2H (nForce 570 SLI) http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...