Skocz do zawartości
Dj. Gargamel

Sklep internetowy z katodami

Rekomendowane odpowiedzi

chyba po 50 ale bez inwertera

To naprawde się opłaca nawet wysłać z W-wy :)

jak by ktoś mógł mi wysłać to bym był bardzoszcześliwy :wink:

Jak bez inwertera to sie nie oplaca.

www.compusa.com

sa po 19$

Jak chcesz to poprosze kumpla, zeby kupil ,Ci w stanach i wyslal poczta dyplomatyczna.

Zero kosztow przesylki.

Wejdz na stronke i poszukaj sobie. Jak juz wybierzesz kolor to daj znac.

Ja mam blue i jestem bardzo zadowolony. Na tej fotce widac jaki ma kolorek :)

Dołączona grafika

Oczywiscie najpierw musialbys mu zrobic przelew na koto, a potem on Ci wysle katodke.

jak sie zdecydujesz na taka opcje to bede z nim gadal w tej sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman - mozesz mi powiedziec skad wytrzasnales te rurki na kable od zasilania? Ostatnio b. spodobal mi sie ten pomysl...

To są zwykłe rurki karbowane takie do puszczania przewodów w instalacjach elektrycznych, najmniejsza średnica to 9/14 są dość tanie, coś koło 15 zł. Są czarne, białe i pomarańczowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzieki spider akurat z ta ameryka nie ma problemu mam kuzyna le na rzie wzialem sobie neona od samochodu kpilem na allegro zobaczymy czy sie to ustrojstow nie grzeje a mam jeszcze druga katode tylko ze czerwona wiec na rzie swiatelek mi wystarczy ale jescze raz dziekuje

co do tych oslonek to ja kupilem peszel jest przezroczysty taki fajny po 50 groszy za metr ale podczas przeciagania pozamienialem kabelki no i usamzylem czytnik dvd :( zgroza wiecej chyba nie bede przecigal moze potne i powkladam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman - mozesz mi powiedziec skad wytrzasnales te rurki na kable od zasilania? Ostatnio b. spodobal mi sie ten pomysl...

IKEA, ale juz mi sie znudzily, chce zrobic tak jak Thorn zrobil w swoim zasilaczu.

wg mnie to jest nienajlepszy pomysl. w ciagu tego tygodnia zapodam

zdjecia swojej zmodowanej zasilki - cala z plexi, a owijke

na kable kupilem w elektronicznym. cos takiego jak ma reed.

wyglada duzo lepiej i zawsze mozesz bez problemu zdjac,

a te termokurczliwe u thorna to nieestetyczne badziewie.

moje zdanie. pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzieki spider akurat z ta ameryka nie ma problemu mam kuzyna le na rzie wzialem sobie neona od samochodu kpilem na allegro zobaczymy czy sie to ustrojstow nie grzeje a mam jeszcze druga katode tylko ze czerwona wiec na rzie swiatelek mi wystarczy ale jescze raz dziekuje

co do tych oslonek to ja kupilem peszel jest przezroczysty taki fajny po 50 groszy za metr ale podczas przeciagania pozamienialem kabelki no i usamzylem czytnik dvd :( zgroza wiecej chyba nie bede przecigal moze potne i powkladam

hmmm, powiem ci tyle:

te neony sie nei grzeja, ale sa <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe :PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, powiem ci tyle:

te neony sie nei grzeja, ale sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :PPP

bruce niezbyt wiem o co chodzi

jakie sa te neony ??? :)

bruce mial na mysli : penisowy (mowiac tak zeby nie wycielo :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi