Greniu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników owego forum! Próbuje sobie złożyć dobrą jednostkę centralną do grania. Pracuję w Irlandii a tutaj dobrego sprzętu nie złożę bo już szukałem i pytałem sie po sklepach, więc jedyną opcją dla mnie jest złożenie komputera w Polsce i sprowadzenie go tutaj. Więc byłbym wdzięczny za jak najszybszą odpowiedź. Chciałbym żeby na mój temat odpowiedziała osoba która naprawdę zna się na składaniu komputerów. Dziękuję z góry i pozdrawiam. Edit\\ Acha byłbym zapomniał... :P Tutaj podaję stronę do sklepu komputerowego, w którym będę składał sprzęt. http://sklep.logos.pl/tomek/sklepl/index.php Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Greniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Procek - E2160 Mobo - Abit ip35-e Ram - 2x GoodRAM pc667 1GB Grafika - Palit 8800gts 320mb Dysk - WD 320GB Do tego kupujesz w Zenfist.pl Be Quiet 450w. I masz super komputer do gier ;) Ewentualnie mozna dolozyc do 8800gts 640mb. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Abit IP35-E Mobo - Abit ip35-e Ram - 2x GoodRAM pc667 1GB Grafika - Palit 8800gts 320mb Dysk - WD 320GB Do tego kupujesz w Zenfist.pl Be Quiet 450w. I masz super komputer do gier ;) Ewentualnie mozna dolozyc do 8800gts 640mb. A proc? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) A proc? :PSorki, pogubilem sie , zaraz bedzie ; ) (E1260) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greniu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Procek - E2160 Mobo - Abit ip35-e Ram - 2x GoodRAM pc667 1GB Grafika - Palit 8800gts 320mb Dysk - WD 320GB Do tego kupujesz w Zenfist.pl Be Quiet 450w. I masz super komputer do gier ;) Ewentualnie mozna dolozyc do 8800gts 640mb. Chyba w twoim zestawie brakuje procesora :P Bo coś mi sie nie chce wierzyć, że 395 zł to jest cena płyty gł + procesora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Chyba w twoim zestawie brakuje procesora :P Bo coś mi sie nie chce wierzyć, że 395 zł to jest cena płyty gł + procesora ;)Akurat w tym co zacytowales juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greniu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Akurat w tym co zacytowales juz jest. Tak właśnie zauważyłem :) Dzięki za twą tak szybką odpowiedź do mojego tematu xacti. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...