Serekin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam jakimś cudem zniknoł mi pasek narzedzi w eksploratorze wondowsa i za cholere nie wiem jak go przywrócić, a na domiar złego nie wiem co spowodowało jego zniknięcie, :mur: juz trace cierpliwośc pomału bo taka głupota a doprowadza mnie do pasji. Screen w załączniku. Jak włączyć ten pasek z powrotem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) żadnego paska po prawej przecież w explorerze nie ma :o tutaj masz mój explorer ze wszystkimi możliwymi paskami (włączone): włącza się je w menu Widok>Pask Narzędzi Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jakbyś nie zauwazył jemu znikneły paski narządziowe u góry(i tylko takie paski narzędzi ma explorer). Za to powinien odpowiadac jeden z kluczy w rejestrze, tylko w tej chwili nie pamiętam który. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jakbyś nie zauwazył jemu znikneły paski narządziowe u góry(i tylko takie paski narzędzi ma explorer). Za to powinien odpowiadac jeden z kluczy w rejestrze, tylko w tej chwili nie pamiętam który. ot i mądrego dobrze posłuchać... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\ShellBrowser Usuń ITBarLayout. Mozliwe ze zadziala, chyba ze zostało to wyłaczone w jakis inny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\ShellBrowser Usuń ITBarLayout. Mozliwe ze zadziala, chyba ze zostało to wyłaczone w jakis inny sposób. Raczej nie zadziała koledze padł pasek narzędzi w folderze Mój komputer a nie w internecie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ta, szczególnie ze ShellBrowser odpowiada za paski eksploratora Windows a za paski IE klucz WebBrowser... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\ShellBrowser Usuń ITBarLayout. Mozliwe ze zadziala, chyba ze zostało to wyłaczone w jakis inny sposób. respekt...Działa!!!, ale trzba przyznać wkurzające to jest niesamowicie :D . Juz sie niemal nauczyłem poruszać bez tego Dzięki :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...