Rapter Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam, które ramki wybrać: - Geil 2GB DDR2 667 Dual Chanel Kit Ultra 3, albo - Patriot DDR2 Dual Chanel 2GB 800 Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Na ile chcesz krecic? Ile chcesz wydac? ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapter Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Krecenie na ok. 980MHz, co do kasy to są w porównywalnych cenach, a jak z jakością które lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja bym bral Patrioty. Ale moze sie zastanowisz nad OCZ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapter Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Niestety w sklepie w którym składam kompa nie ma interesującego mnie zestawu z OCZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek9797 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Z podanych przez ciebie, zdecydoanie Patrioty ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plwr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 bierz PATRIOT LLK - PC6400 .tu masz test wprawdzie nie patriotów i geili ale ocz i patriot .ocz sa lepsze niż geile sam zobacz jak wypadają patrioty http://www.frazpc.pl/artykuly/497/Na/kolor...2/OCZ/i/PATRIOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) plwr napisał(a): bierz PATRIOT LLK - PC6400 .tu masz test wprawdzie nie patriotów i geili ale ocz i patriot .ocz sa lepsze niż geile sam zobacz jak wypadają patrioty http://www.frazpc.pl/artykuly/497/Na/kolor...2/OCZ/i/PATRIOT Te Patrioty LLK to nie te, które zdobyły sławę. Lepiej brać GoodRAMy PRO. W zasadzie, to mógłbym to napisać jako cytat :-P Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ostanio przez łapki przewinęły mi sie te patrioty LLK. pczy 2,4V potrafiły osiagnąc około 950 MHz 4-4-4-12. 5-5-5-15 nie testowałem ale wydaje mi sie ze wyniki byłbyby w granicach 1050 mhz. Jak na tę cene to może byc chociaż moje a-daty value bija patrioty na głowe xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Cytat ostanio przez łapki przewinęły mi sie te patrioty LLK. pczy 2,4V potrafiły osiagnąc około 950 MHz 4-4-4-12. 5-5-5-15 nie testowałem ale wydaje mi sie ze wyniki byłbyby w granicach 1050 mhz. Jak na tę cene to może byc chociaż moje a-daty value bija patrioty na głowe xD E to już Kingstony ValueRam na Elpidach robią 1100mhz@5-5-5-15@2,3v :wink: BTW. najlepiej chyba GoodRamy Pro :-P Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 albo A-Data Extreme Edition na D9. Ale do znaka dowieźli GRPRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...