rafwlkp Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 no właśnie Liverpool...ta kolejka może napłatać figla wielkiej 4-ce :) Szkoda mi Naniego, ale za to Kuszczak nawet nieźle. Nie miał dużo do roboty ale ogólnie pozytywny występ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 ja tam o lpool jestem spokojny. jakos ostatnio to zawsze z nimi wygramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 MAN U - BOLTON ladna bramka krystyny, dwie dobre interwencje Tomka, brawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Sliczna bramka Crisa z wolnego.Przy pierwszej jak zwykle pokazał swój błysk i ładnie..Czekamy na Liverpool.Zapowiada sie ciekawy weekend :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Powtarzam ponownie: macie innego kandydata do Złotej Piłki ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 nie przesadzaj. krysytyna sie moze rozstrzelala w tym sezonie, ale w wielu meczach oprocz strzelenia bramek to nic nie pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 nie przesadzaj. krysytyna sie moze rozstrzelala w tym sezonie, ale w wielu meczach oprocz strzelenia bramek to nic nie pokazujeCo nie zmienia faktu, że innego kandydata nie ma (jak na razie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Tak trochę spóźnione. Barcelona odpadła z Pucharu Króla po dwumeczu z Valencią :D Ligi raczej nie wygrają, a w LM mimo (jak na razie) korzystnego losowania IMO nie mają szans z taką grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Glory Glory Man united ! 1-0 !! Wesley Brown '34 min. http://www.hot.ee/lencstream/ Jakby ktos chciał obejrzec.. 2-0 !! Cristiano.Ale i tak im słabiutko idzie.. 3-0! NANI ! Edytowane 23 Marca 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Kurczę, a Arsenal poległ z Chelsea i tytuł coraz bardziej sie oddala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ciekawie się porobiło :) Arsenal na razie w dołku, Chelsea próbuje gonić, a Manchester stara się być konsekwentny. Kwiecień będzie baaaardzo ciekawy, tytuł może dobyć każda z wcześniej 3 wymienionych drużyn. Krystyna jak zwykle niezawodna, moze mecz w jego wykonaniu słaby, ale kolejna brameczka do kompletu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Arsenal pokazał dziś ducha walki i wyrwał wynik 3:2 mimo osłabienia...nie można ich spisywać na straty jeszcze, chociaż wszystko się chyba wyjaśni po ligowych meczach z Liverpoolem i przede wszystkim z MU... a MU... :) Kryśka i wszystko jasne...i fajnie, że Roo coś wreszcie strzelił...w tygodniu z Romą będzie ciężej, ale myślę, że już trochę inaczej niż w meczach ubiegłorocznych (chociaż powtórkę z OT to bym sobie życzył akurat ;) ) Fajnie, że kolejne spotkanie (bez straty bramki) zaliczył Tomek... Boruc poległ w spotkaniu z Rangers'ami, trochę szkoda...jakoś Celtów bardziej lubię... Roma straciła punkty w Serie A, szkoda bo znowu zacznie tracić do Interu, którego osobiście nie za bardzo lubię...z drugiej strony wolałbym żeby utrzymali taką formę do spotkania z MU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 A Barcelona pokazała "klasę" i prowadząc 2-0 przegrała 2-3 :o Może powinni już zanieść puchar za mistrzostwo na kolanach do Madrytu, a nie sie błaźnić po raz kolejny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Bramka Ronaldo cud miód i malina.. http://rs375.rapidshare.com/files/10334319...1-0_Ronaldo.rar Tomasz też bardzo dobrze,mimo tego że kilka razy zle wybił piłke.Fantastyczna obrona strzalu Shauna Maloneya. Fajnie ze Rooney znowu zaczął strzelać hat-rick był,szkoda ze bramki nie uznali ale spalony jednak ewidentny. Szkoda ze Celtowie polegli na ibrox z rangersami... Co do Barcy,hmm.Juz niech zapomna o mistrzostwie.Wygrywac 2-0 i przegrac 2-3 pff.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Heh, Lazio urwało Interowi 2 oczka, kurcze szkoda, że Roma zawaliła mecz... Barca pięknie, tylko żeby Real znowu nie poleciał w kulki tak jak oni to potrafią ostatnio robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Krystyna znów szaleje. 3 asysty, jedna bramka. Czego chcieć więcej ? Ja mam wielki dylemat kto został "Men of the match"... Czekamy do meczu z Romą :) EDIT: W spoilerze noty z tego meczu jak ktoś nie widział :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tomasz Kuszczak MEN: 6 SS: 7 Goal.com: 6,5 Wes Brown MEN: 7 SS: 7 Goal.com: 6 Rio Ferdinand MEN: 8 SS: 8 Goal.com: 6,5 Nemanja Vidic MEN: 7 SS: 6,5 Goal.com: 6 Patrice Evra MEN: 6 SS: 8,5 Goal.com: 7 Cristiano Ronaldo MEN: 8 SS: 9 Goal.com: 8 Paul Scholes MEN: 6 SS: 7,5 Goal.com: 7,5 Michael Carrick MEN: 6 SS: 8 Goal.com: 8 Ryan Giggs MEN: 7 SS: 7,5 Goal.com: 8 Carlos Tevez MEN: 9 SS: 8,5 Goal.com: 8 Wayne Rooney MEN: 9 SS: 8,5 Goal.com: 8,5 Rezerwowi Owen Hargreaves MEN: 5 SS: 7 Goal.com: 7 Anderson MEN: 6 SS: 7,5 Goal.com: nie oceniony John O'Shea MEN: 5 SS: 7 Goal.com: 6,5 Edytowane 29 Marca 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 bramka genialna, asysty genialne. czapki z glow przed krystyna. inter remisuje w meczu przyjazni, tak wiec nie mam co narzekac, zwlaszcza ze i roma stracila punkty. villareal zatopili atletico :] i jest wiceliderem! :D teraz jeszcze racing wygra z espanoylem, np. ebi strzeli na 1:0 w 90 minucie i bedzie gites bo beda mieli tyle samo punktu co madryt i wielkie szanse na LM :] a real najprowdpodobniej przedluzy szanse barcy na tytul jak zwykle dostajac baty od sewilli. kurcze. w tej la lidze jest bardzo ciekawie. bukmacherzy zarobili duzo kasy na tej lidze :D w angielskiej wlasciwie tez ciekawie. dopiero co arsenal zdecydowanie prowadzil, a teraz jest w najgorszej pozycji. tylko we wloszech nuda jak zwykle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Arsenal to niesamowici szczesciarze,ale tez pokazali ze maja charakter.Przegrywali 2-0,grając w 10 strzelili 3 bramki.. Mimo tego że według mnie w Anglii liczy sie tylko Man Utd dla Kanonierow czapka z głów.. respekt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) pochwale się moją tragedia ;] http://img212.imageshack.us/img212/4821/lil3ru4.png barcelona ;] i przegrany wygrany mecz ;] ( było 0:2 i się skończyło 3:2 xD ) Villarreal wygrał 3:0 Racing również 3:0 Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 HiS moje kondolencje (: Zuraw znowu strzela w Larissie.Szkoda ze w kadrze grał jak cianias.Zapowiada sie ciekawy tydzien [LM] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wczoraj późnym wieczorem PZPN poinformował, że Leo Beenhakker przyjmie posadę trenera w barcelonie. Zobaczymy co z tego będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Grr,Man U zremisowało ze wsiokami z Boro :( Zapowiada sie ciekawa koncówka ;] Chelsea tuz za nami.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a 9 ManU ponownie ściera się z Romą... kto kogo rozniesie w pył tym razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Manchester zmiazdzy Rome,zwłaszcza ze graja u siebie ;) Dzis jak Fenerbache strzeli bramke to Chelsea bedzie pod sciana ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To nie temat o LM <_< Fenerbache jest słabe na wyjazdach o Chelsea byłbym spokojny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no to kończąc offtop zauważę tylko apropo Chelsea vs Fenerbahce, że bramkarze tych klubów zajmują sąsiednie pozycje w rankingu bramkarzy Castrol Performance. taki zbieg okoliczności. ;) (źródło: http://euro2008.castrolindex.com/Stats.asp...e=pl&type=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Arsenalowi w PL mówimy papa, teraz czekać na mecz Chelsea - Man Utd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 I bardzo dobrze, Man U musi miec mistrza w tym sezonie innej opcji nie ma :D http://rapidshare.com/files/107196682/ManU...al_2-1_Owen.rar Bramka Owena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zostały 4 mecze (myle się?) i myślę, że spokojnie możemy mówić, że MU już Chelsea nawet wygrywając mistrzostwa nie odbiorze. I nic dziwnego, bo na codzień nie mam okazji oglądać ligi angielskiej, ale jak obejrzałem MU-Roma i zobaczyłem ta przepaść pomiędzy klubami, to nie dziwię się, że PL reprezentują aż 3 kluby w najlepszej 4ce :blink: A tej 3ce oczywiście przewodzi MU, które IMO wygra Ligę Mistrzów. PS nie jestem fanem MU, ale muszę przyznać, że naprawdę "piknie" graja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Wczoraj Chelsea grała z Evertonem,wygrali 1-0 (tradycyjnie :P ). Nie jestem w 100 % pewny wygrania ligi przez MU,troszki sie boje ze gdzies sie potkną i Chelsea wskoczy na fotel lidera.. Co do LM : Typ na final : Manchester United - Liverpool ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...