Kaz!o Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Panowie (ewentualnie Panie). W expekcie zwracaja 50% przegranej stawki jak sie postawi na meczyk (po 1) z PrimeraDivision, PremiereShip, Serie A. Wybralem: Arsenal - Reading 1 lub West Ham - Derby 1 + AS Roma - AS Livorno 1 + Sevilla - Almeria 1 Co Wy na to? Arsenal chyba juz nigdzie nie gra, wiec powinien zagrac najmocniejszym skladem, podobnie Roma ktora jest niedaleko Interu w tabeli. Tylko co ewentualnie wybrac z PD. Wiem, ze istnieja fora bukmacherskie, ale Wasze zdanie rowniez, chcialbym poznac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Wszystko okey,ale ja bym zamienił że w meczu WHU vs Derby zwyciezca bydzie ten pierwszy. Dzizys kur.a ja pier.le to sie w głowie nie miesci Man U powinno miec conajmniej jednego karnego,bo faul na Ronaldo był wątpliwy..ech 1-1 :( Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 i niestety AS Roma 1 - 1 Livorno ... tak to jest z bukmacherką, nie obstawiasz to pewniaki wchodzą pod rząd :D ... obstawisz, to lider tabeli przegra z ostatnim ;] co do "forum bukmacherskiego", na początku nie raz się sugerowałem niby "ekspertami" którzy piszą eseje na temat danego spotkania, jak się później okazuje na nic taka kalkulacja bo piłka jest jedna a bramki są dwie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 chyba expekt wyplaci duzo kasy w formie bonusow po tym weekendzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Wiecie co mnie znów cieszy ? Barca 0:0 :lol: Real spokojni po korone zmierza :P Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 chyba expekt wyplaci duzo kasy w formie bonusow po tym weekendzie :DWlasnie jestem troszke zdziwiony wynikami w tym tygodniu, zobaczymy co bedzie dzis np w lidze holenderskiej @His - troszke doswiadczenie w bukmacherce mam, wiec staram sie nie lapac na takie 1000% typki, no ale sam przyznasz, ze Roma majaca szanse na mistrzostwo w lepszy sposob nie mogla stracic tej szansy jak remisujac z ostatnia druzyna w tabeli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Real wygrał na wyjeździe 2-0 z Racingiem i już nic nie powinno odebrać Królewskim tytułu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Blue is the colour, football is the game!! :gitarzysta: :plum: Haha Ballack bohaterem :D Teraz tylko ManU przegra z West Ham albo Wigan i Chelsea zdobywa mistrzostwo a potem wygrywa LM. Pięknie jest :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nie powiem, ale wygrana Chelsea w dzisiejszym meczu mnie cieszy mając na uwadze mecz ManU - Barcelona. Oby Barca wygrała rewanż i jedziemy do Moskwy po zwycięstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Barca podobnie jak MU ;) czyli też przegrała ligowy Deportivo La Coruna 2 - 0 Barcelona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Tylko, ze zagrali bardziej rezerwowym skłądem niż ManU i stawka meczu była inna... Mam nadzieję, ze to im wyjdzie na dobre w LM. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Barca podobnie jak MU ;) czyli też przegrała ligowy Deportivo La Coruna 2 - 0 Barcelona Czyli obydwa zespoły będą chciały się zrekompensować za porażki...będzie ciekawy mecz :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Znów ucieszony wynikiem Barcy :D Jeszcze tylko Villareal przegra, a Real dziś wygra i będzie mistrzostwo ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tak może OT Na jakim programie na platformie Cyfra + będzie można obejrzeć mecz MU-Barca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tak może OT Na jakim programie na platformie Cyfra + będzie można obejrzeć mecz MU-Barca? Raczej żadnym. Jedynie SopCast... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Raczej żadnym. Jedynie SopCast... :angry:oglądanie na SopCast to kaleczenie rzemiosła, ja wolę w ogóle nie oglądać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 To może inne tego typu programy,mało tego? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) lub jakiś program zagraniczny z satelity [; np jak Schalke grało z Barcą mecz można było oglądać na Sat1[niemiecki kanał] który jest również w kablówce . Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ależ Man Utd pojechało w pierwszej połowie :D Pierwsze 30minut to piękne widowisko, potem już gorzej. Czekamy na II połowę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A bramka Teveza..Boska. Głupie zachowanie Naniego. O co mu chodziło? Startnął do typa,uderzył go z bani po czym sie przewrócił.. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nie wiem, po dokładnym obejrzeniu kilkukrotnie tej akcji zauważyłem mały ruch kolana Neilla w kierunku Naniego gdy on jeszcze siedział na murawie. Na to Nani zareagował od razu ostro, a tym upadkiem starał się jeszcze uratować od czerwonej kartki. Cóż, dał się sprowokować tak jak CR7 w meczu z Man City dwa sezony temu...zdarza się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zdarza sie,ale zauważ że Nani to taki malutki czarodziej,a zawsze to on jest najbardziej agresywny :D Taki magiczny Roy Keane :P GLORY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 HALA CAMPEONES :gitarzysta2: :banana: Królewscy pokazali kto rządzi w Hiszpanii, wszystko wraca do normy :) Rijkaard'owi to już podziękujemy, Guardiola będzie go zastępował od nowego sezonu. Coś czuje, że sezon 2008/2009 będzie ciężki dla, za przeproszeniem, "dumy Katalonii" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Hahaha. Ciekawy meczyk, Barca nie istniała [; Ja tam sie ciesze z wyniku meczu Kuopio Ps-FC Lahti (2-3) dzieki temu troszke sie wzbogaciłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Bitwę o mistrzostwo Anglii czas zacząć ! Będzie ciekawie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 GLORY GLORY MAN UNITED !! Juhuu!! Man U mistrzem sezonu 07/08 !! Chelsea 1-1 :lol2: :lol2: Take me home.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ale Chelsea pod koniec meczu mnie rozśmieszyła...Podkreśliła to że już mistrza nie dostanie :) Ale Giggs i Scholes są teraz wręcz niezbędni. Jeszcze jak Gary zagra w Moskwie będzie świetnie ! Glory !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Robinho w Man City :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Moim zdaniem zrobił wielki, wielki krok w tył w swojej karierze, ale jak tak ma się gdzieś klub to nic dziwnego :mur: . życzę mu wszystkiego najgorszego, szkoda, że tak się zachował, a był jednym z moich ulubionych piłkarzy Realu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Oskarżasz piłkarza o to, ze go klub sprzedał?? IMO był jednym z najlepszych piłkarzy w Realu i to dzięki niemu głównie Królewscy zdobyli tytuł w poprzednim sezonie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) A wiesz dlaczego klub sprzedał tego piłkarza? Bo zachowywał się jak jakaś panienka z rozstrojem emocjonalnym (co zresztą jest dość popularne wśród gwiazdeczek) :lol: Edytowane 2 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...