Kynek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 tak jak w temacie , posiadam w tej chwili karte zintegrowana SigmaTelAudio i zamierzam kupic jakas Creativa i moje pytanie w zwiazku z tym czy bede musial ta zintegrowana w jakis sposob wylaczac w biosie czy gdzies ? czy wystarczy poprostu jej nie instalowac ? , chodzi mi o to zeby nie bylo jakichs niekomatybilnosci jak zainstaluje nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Wyłączasz w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 acha , tylko ja nie wiem gdzie taka opcja jest w biosie dzisiaj probowalem to zrobic i nie moglem jej znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Podobno najlepiej szuka sie w instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) acha , tylko ja nie wiem gdzie taka opcja jest w biosie dzisiaj probowalem to zrobic i nie moglem jej znalezcWyłączać nie musisz, możesz mieć dwie karty muzyczne i np. do tej zintegrowanej podpiąć słuchawki, a do nowego Creative'a jakieś dobre głośniki - i jeżeli chcesz w danej chwili korzystać ze słuchawek zmieniasz domyślne urządzenie audio (panel sterowania => dźwięki i urządzenia audio) na zintegrowaną kartę. Możesz też sterowników wogóle nie instalować albo wyłączyć ją w BIOSie (choć nie musisz, jednak jeżeli nie chcesz jej używać to lepiej wyłączyć żeby uniknąć śmieci związanych z alertami o niezainstalowanym sprzęcie i tak dalej). Jeżeli chodzi o to, gdzie znajduje się opcja wyłączenia - w każdym BIOSie wygląda to inaczej, jednak w większości przypadków znajduje się ona w menu "Integrated Peripherals". Pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 juz znalazlem u mnie bylo pod zakladka "Integrated Peripherals" - temat zamkniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...