Kolczuuu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam! Po dosc ciezkim zainfekowaniu mojego komputera jakosc dalem rade sprawic zeby "dzialal". Jest tylko jedno ale. Nie moge w zaden sposob polaczyc sie z internetem. Ani przez kabel ani tak jak zwykle to robilem przez Wi-Fi. Przeinstalowanie sterownikow plyty glownej, karty sieciowej nic nie dalo zamieszczam screena z menadzera urzadzen. Oto moja konfiguacja sprzetowa: Epox 8RDA+ AMD Athlon 2500+ Barton 1GB 400MHz Kingston Radeon 9600pro 80GB Maxtor Karta sieciowa - Pentagram Hornet Wi-Fi PCI 802.11g Prosilbym o pomoc =/ Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Kolczuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja bym zrobił mu formata, niestety 8O jak sterowniki nie trybią to może trza mu zrobić czystkę? nie wiem, ja na twoim miejscu bym tak zrobił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Sprobuj: Start->Uruchom->netsh winsock reset Jak nie pomoze to daj linki do logow z hjt + combofix. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...