Gość zakinho Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam mam laptopa toshibe l100-113 i chcial bym w nim miec internet myslalem o simdacie ale jaki modem bedzie najlepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A w zasięgu jakiej przepustowości jesteś (GPRS,EDGE,UMTS czy HDSPA)? W zależności od tego i finansów, które chcesz wydać można zacząć coś wybierać. Ja osobiście na lapku DELL C600 mam kartę Option GlobeTrotter Fusion (max. UMTS) i sobie chwalę tę kartę. Wcześniej miałem Sony Ericsson GC89 (max. EDGE) i też dobrze się spisywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jestem w zasiegu edge i nie chcial bym za duzo wydawac na karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 SE GC89 dorwiesz do 300zła jak się postarasz to kupisz i poniżej 200zł tak jak ja. Możesz tez poszukać innych tańszych modeli SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie masz żadnego telefonu z EDGE żeby go jako modem wykorzystać B-) Chyba najardziej budżetowe rozwiązanie Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...