...:::Piter:::... Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Siemano, jak mozecie to podajcie mi tu przykłady fajnych okienek w budzie bocznych i górnych z góry dzięki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a mnie jakoś dziwi Twój podpis.Szczegulnie podkręcenie proca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a mnie jakoś dziwi Twój podpis.Szczegulnie podkręcenie proca :? No przeciez ma Palamino , co sie dziwisz :?: 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dziwie się jak jest podkręcony.Nie wiem jak go oznaczył, czy 1.6 ghz @ 2.5 ghz (co jest niemożliwe), czy 1600+ @ 2500+ (też raczej nie możliwe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dziwie się jak jest podkręcony.Nie wiem jak go oznaczył, czy 1.6 ghz @ 2.5 ghz (co jest niemożliwe), czy 1600+ @ 2500+ (też raczej nie możliwe)Ogolem sciema, albo gosc jest niedoinformowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A mialo byc o oknach :D Jak chcesz zobaczyc moje to masz link pod podpisem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 chyba Water Cooled :? Ściema, albo jest ofiarą kolesi z Allegro more info: Allegro Lole BTW gdzie te okna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a mi sie wydaje, ze ma 2 i raz uzywa ejdnego, a innym razem drugiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 :lol: ale fajne te okna ;) ja tez takie chce ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Moje? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Odkryłem o co mu chodzi, on chce zobaczyć przykłady okienek w budach :) :) :) :) O to kilka linków http://www.tweak.pl dział modyfikacje Moded-kompz.net gdzieś na stronie, albo w newsach http://www.discotech.waw.pl dział tuning obudowy powinno starczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 aRoo"]Moje? :D co Twoje? okna? nooo tez fajniutkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 aRoo"]Moje? :D co Twoje? okna? nooo tez fajniutkie :D Rotfl (bez urazy ciezki dzien mialem :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 aRoo"] aRoo"]Moje? :D co Twoje? okna? nooo tez fajniutkie :D Rotfl (bez urazy ciezki dzien mialem :D) 8O :? 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Tutaj jest ładna galeryjka http://www.overclockersclub.com/gallery/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...