Puchacz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam posiadam komunikator X-Fire. Mam z nim jednak od dziś spory kłopot. Mianowicie u boku gdy kliknę na jakiegoś gracza powinnien w takiej osobnej kratce pokazać się jego nick, server na jakim gra noi oczywiście gra w którą pyka... niestety ten pasek jest tak jakby nie aktywny... wyświetla się biała strona tak jakbym nie miał połączenia z internetem. Na samej górze powinien wyświetlać się Znaczek X-Fire ale niestety z nim jest tak samo. Na domiar złego zauważyłem, że internet Explorer także nie działa o_O. Używam Opery dlatego nie zdziwiłbym się zbytnio ale to już przesada. Na zakończenie dodam, że Lista dostępnych i niedostępnych graczy na X-Fire jest dostępna i nic złego się z nią nie dzieje. Prosze o pomoc btw. reinstalacja programu nic nie daje. teraz usunąłem IE bo i tak z niego nie korzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Moze gdzies po drodze masz zaznaczone w IE Pracuj w trybie offline? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 niestety nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Java/ActiveX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) niestety nie wiem z czego korzysta ten program z ActiveX czy Javy. Nigdy przedtem nie było takiego problemu... poprostu instalowało się program i to wszystko... Bodajże jave mam zainstalowaną na kompie. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) przepraszam adminów, że piszę drugi post ale sprawa jest jeszcze dziwniejsza. Otóż teraz Gadu-Gadu też straciło obrazki(reklamy) w miejscu gdzie one się znajdowały... reklamy gadu-gadu na samej górze programu także zniknęły o_O. so wtf ? ps. mam nadzieje, że mi admini wybaczą ale jestem coraz bardziej zdesperowany... Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meninred Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przepraszam adminów, że piszę drugi post ale sprawa jest jeszcze dziwniejsza. Otóż teraz Gadu-Gadu też straciło obrazki(reklamy) w miejscu gdzie one się znajdowały... reklamy gadu-gadu na samej górze programu także zniknęły o_O. so wtf ? ps. mam nadzieje, że mi admini wybaczą ale jestem coraz bardziej zdesperowany... a możesz mi powiedzieć jak zrobić żeby nie było tych reklam? :D a na poważnie to jaki masz net? wygląda mi to na zapore wina lub za wysoki poziom zabezpieczeń w ie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapter Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nie instalowałeś wcześniej żadnego firewalla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Zainstaluj najnowszy Macromedia Flash player, powinno pomóc. Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 hehe wszystkie zapory były powyłączane... z desperacji nawet usunąłem antywira xD. Nic nie pomogło... wkońcu się zdenerwowałem i przeinstalowałem winde. Pomogło xD aha i przed instalacja usunąłem IE też nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...