Skocz do zawartości
Puchacz1

Nietypowy Problem Z X-fire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam komunikator X-Fire. Mam z nim jednak od dziś spory kłopot. Mianowicie u boku gdy kliknę na jakiegoś gracza powinnien w takiej osobnej kratce pokazać się jego nick, server na jakim gra noi oczywiście gra w którą pyka... niestety ten pasek jest tak jakby nie aktywny... wyświetla się biała strona tak jakbym nie miał połączenia z internetem. Na samej górze powinien wyświetlać się Znaczek X-Fire ale niestety z nim jest tak samo. Na domiar złego zauważyłem, że internet Explorer także nie działa o_O. Używam Opery dlatego nie zdziwiłbym się zbytnio ale to już przesada. Na zakończenie dodam, że Lista dostępnych i niedostępnych graczy na X-Fire jest dostępna i nic złego się z nią nie dzieje. Prosze o pomoc

btw. reinstalacja programu nic nie daje. teraz usunąłem IE bo i tak z niego nie korzystam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie wiem z czego korzysta ten program z ActiveX czy Javy. Nigdy przedtem nie było takiego problemu... poprostu instalowało się program i to wszystko...

Bodajże jave mam zainstalowaną na kompie.

Edytowane przez Puchacz1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam adminów, że piszę drugi post ale sprawa jest jeszcze dziwniejsza. Otóż teraz Gadu-Gadu też straciło obrazki(reklamy) w miejscu gdzie one się znajdowały... reklamy gadu-gadu na samej górze programu także zniknęły o_O. so wtf ?

ps. mam nadzieje, że mi admini wybaczą ale jestem coraz bardziej zdesperowany...

Edytowane przez Puchacz1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam adminów, że piszę drugi post ale sprawa jest jeszcze dziwniejsza. Otóż teraz Gadu-Gadu też straciło obrazki(reklamy) w miejscu gdzie one się znajdowały... reklamy gadu-gadu na samej górze programu także zniknęły o_O. so wtf ?

ps. mam nadzieje, że mi admini wybaczą ale jestem coraz bardziej zdesperowany...

a możesz mi powiedzieć jak zrobić żeby nie było tych reklam? :D

a na poważnie to jaki masz net? wygląda mi to na zapore wina lub za wysoki poziom zabezpieczeń w ie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wszystkie zapory były powyłączane... z desperacji nawet usunąłem antywira xD. Nic nie pomogło... wkońcu się zdenerwowałem i przeinstalowałem winde. Pomogło xD

aha i przed instalacja usunąłem IE też nie pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi