rob_e Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 jak te cholerstwo wyłączyc bo mnie do szału doprowadza... sieć: PLUSgsm telefon: N7110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jeśli masz Simplusa to *122*11# Zwei hundred deutsche marks und volkswagen prosze za te info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 no nie mam simplusa tylko abonament. kurde i jak miałem sony to to wyłączyłem a w nokii nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 eh niewiem ale powinieneś mieć na starcie włączoną poczte głosową. Ale ten kod też powinien być do abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 eh niewiem ale powinieneś mieć na starcie włączoną poczte głosową. Ale ten kod też powinien być do abonamentu eh niewiem ale powinieneś mieć na starcie włączoną poczte głosową. Ale ten kod też powinien być do abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 zadzwon pod 2601, tam ci podadza kod do abo. nr jest darmowy. a kod na abo jest inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jak te cholerstwo wyłączyc bo mnie do szału doprowadza... sieć: PLUSgsm telefon: N7110 Przeciez w ustawieniach mozesz wylaczyc wszystkie przekazy ? Jezeli nie mozesz ( a powinienes moc) to mozesz to obejsc tak : wklepujesz takiego koda : **61*+48xxx88xxxxxx*11*yy# Gdzie xxx to twoj numer telefonu (to 88 to ma byc wewnatrz numeru) a yy to czas (w min) opoznienia przekazu na poczte glosowa, ustaw sobie 30 min i spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...